YANIYO İÇİM YANIYO!SİZE İHTİYACIM VAR ÇOK İHTİYACIM VAR
YANIYO İÇİM
(29 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
NURCAN, NEYİN VAR? :(
18 yıl önce gönderildi # -
100 LA HAVLE GÖNDERİYORUM YÜREĞİNE RABBİM NURCAN KARDESİMİZİN SIKINTILARI DERTLERİ HER NE ZORLUĞU VARSA ONA KOLAYLIKLAR NASİP ET AMİN
NURCAN KARDEŞİM
ALLAH YARDIMCIN OLSUN
ALLAHIN RAHMETİ ÜZERİNE GELSİN, SIKINTILARIN FERAHA ÇEVİRİLSİN İNŞALLAH
7 İNŞİRAH HEDİYEM OLSUN
ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
MORALİM ÇOK BOZUK İÇİM YANIYO
SIKMA CANINI RABBİM FERAHLIK VERSİN NURCAN İYİ HİSSEDİNCE BİRAZ DAHA İYİYİM DİYE YAZ TAMAMMI. HADİ ABDEST AL 2 REKAT NAMAZ KIL ALLAH RIZASI İÇİN EGER MÜSAİTSEN SUAN .. İYİ GELİR İNSALLAH
Allah yardımcın olsun kardeşim
DUA ET SESSİZCE KUYTU Bİ YERDE İÇİNDEN GELDİGİ GİBİ DUALARINA ORTAK ET AMİNLERİMİZİ ALLAH DİYELİM ELHAMDÜLİLLAH DİYELİM ALLAHUEKBER DİYELİM
SELAM VE DUA İLE
DUALARINI PAYLAŞ BİZİMLE 10 İHLAS OKUYORUM RABBİM KABUL EYLESİN
kardeşim sakin ol lütfen dua oku rahatlarsın muhakkak ne sıkıntın varsa ALLAH yardımcın olsun tez vakitte feraha eresin inşallah kardeşim
EVET .. SAKİN OL KARDEŞİM... 3 İHLAS 3 FATİHA GÖNDERİYORUM SANA
ATEŞ SUYLA SÖNDÜRÜLÜR GÖNLÜNDEKİ ATEŞİDE RABBİM NURU İLE SÖNDÜRSÜN VARSA SIKINTILARINI FERAHA ÇEVİRİR İNŞALLAH
Yarabbim kardeşimizin yar ve yardımcısı ol. Tüm sıkıntılarını gider Allahım. AMİN AMİN AMİN
Allah yardımcın olsun üzülme neolur bak bende çok üzülürüm sonra sana 300 tevhid okudum canım inşallah sıkıntına iyi gelir
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH.....
BENDE SENİN İÇİN 100 BESMELE OKUYORUM.RABBİM FERAHLIKLAR VERSİN.
100 LA HAVLE RABBİM YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM
allah razı olsun dostlarım iyiki varsınız allahım yardım et yardım etlütfen kurtar rabbim kurtar rabbim
ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM.
INŞALLAH EN KISA ZAMANDA RAHATLARSIN.18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM!
NURCAN KARDEŞİN YARDIMCISI OL!
ONUN YARDIMCISI OL ALLAHIM!
SEN ONA YARDIM ET YARABBİM!
SIKINTISINI GİDER ALLAHIM!
RUHUNA FERAHLIK VER YÜCE MEVLAM!
SENİN HER ŞEYE GÜCÜN YETER!
SEN ONU KORUYUP KOLLA ALLAHIM!
AMİN!!..18 yıl önce gönderildi # -
CANIM NE OLDU SANA:((SIKMA CANINI ELBETT KARANLIKLAR AYDINLIĞA DÖNECEK VE GÖNÜL ATEŞİ HAFİFLEYECEK ALLAH YARDIMCIN OLSUN BİTANEM AYETEL KÜRSİ OKUYORUM
içim çok yanıyo dostlarım artık rahatlayamıyorum geçmiyo ALLAHIM YARDIM ET SEN BİZE HEPİMİZE DUALARINIZ İÇİN ALLAH HEPİNİZDEN GANİ GANİ RAZI OLSUN
:((dua etmekten vazgeçme
İNŞALLAH TUBACIM AMA SEN BİLİYOSUN NE BİLEYİM BOŞUNA MI EDİYORUM DİYORUM ALLAHIM YARDIM ET KURTAR....
boşa gitmediğini çok iyi biliyorsun ama biraz bunalmışız galiba..sıkma canını herşey güzel olacak inşallah..
allahım nurcan kardeşimize tez zamanda yardım et feraha çıkar sıkıntılarından arındır.
dualarını kabul eyle allahım ona güç ver sabır ver.feryadını işitiyorsun allahım imdadına yetiş ızdırabı zon bulsun inşallah18 yıl önce gönderildi # -
nurcan dualarımdasın sen üzülme umutsuz olma ne olur canım.
İNŞALLAH ARTIK BİTSİN BU IZDIRAP SAOL SEDEFİM TUBACIM
bitecek bir gün hayatının sonuna kadar böyle kalmayacaksın eminin inşallah çok mutlu olacaksın.
Allah yardım etsin neyin var bilmiyorum ama 3 ihlas 1 fatiha gönderiyorum yüreğine,sıkıntılarına
benim Nurcanım çook iyi bir insan Allah onun güzel yüregine göre vericektir..
çok mutlu olcuksın cnm benim...18 yıl önce gönderildi # -
CANIM NURAYIM O SENİN İYİLİĞİN ALLAH SENİNDE GÖNLÜNE GRE VERECEKİNŞALLAH HER DAİM DUALARIMDASIN
ALLAH RAZI OLSUN SALİHACIM
SEDEFİM.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.