dua dostlarım çok üzgünüm çok sinirliyim yine ertelendi türbe ziyareti... anlamadım ama bundada var bir hayır..
okudugunuz sureleri en yakın zamanda EYYÜP SULTAN HAZRETLERİNE gidip hediye edicem...belki böylece gönlünüzü almış olurum :(
ne olurr hakkınızı helal edin benim elimde degil...
ÇOK ÜZGÜNÜM :(:( (nuray)
(8 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Nuray kardeşim üzülme.Rabbim nasip eder gidersin birgün.
18 yıl önce gönderildi # -
inşaallah Said abi çok üzgünüm ama napim :(
insanlar bana emanet etti..ben emanetleri iletemedim...18 yıl önce gönderildi # -
SEN ARACISIN MİNİĞİM.RABBİM İSTEMEMİŞTİR.EMANETLER SENDE NASILSA.ÜZÜLME.ONLARI NOT ET.EMANETLER BURSA YOLCUSU UNUTMA. EYÜP SULTANA GİDERSEN EĞER YİNE BURDAN İLAN ET.BİZLER BAŞKA HEDİYELER HAZIRLAYALIM.OLURMU.
Nuraycım olur mu öyle şey, dediğin gibi hayırlısı böylemiş, gittiğinde iletirsin emanetleri canım benim, üzülme sen :)
olur Kadir babam..sagol Kadir babam çok sinirliydim şimdi yüzüm güldü..işin içinde emanet olunca insan üzülüyo :(
bitanem.bursaya dua dostlarının dualarını ulaştırma çaban bence ALLAH katında kabul olmuştur çünki sen bunu çok istemiştin.her şeyde hayır vardır nuraycım.dualarımda olduğunu unutma.
Şengül ablacım canım benim sende benim dualarımdasın..İnşaallah Allah katında kabul olmuştur inşaallah çok isterim :(
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.