guleysacım hayırlı geceler önce...
ama yazından da anlaşılacağı gibi cevaplar ortada zaten...
öncelikle sayımız arttı,herkese cevap yazmak çok zor hatta imkansız gibi...
şimdi sana vereceğim cevaplarda beni biraz daha fazla tanıma fırsatı bulacaksın sanırım...
aslında profilimden de anlayabilirdin ama ben senin için altını çizeyim bir kere daha.
ama alınma gücenme yok.sadece ikimiz muhabbet ediyoruz bil. tamam mı.
Bir kere yeniye hürmet edilir,kim olursa olsun,sonra bakılır tartılır nasıl bir dostla karşı karşıyayız diye.
sonrasıda zamanla gelişir.
İçten olması,samimi olması önemlidir benim için.Yani mesajını yada duasını okuduğumda içimde biryerler titremeli.Oturduğum yerden beni çekip almalı.
Cıvık konuşmalar,beyefendilikten ve hanımefendilikten uzak davranışlar ve paylaşımlar,körler sağırlar birbirini ağırlar misali muhabbetler yada msn de öğrenilipte siteye getirilen özel sıkıntılar için dua istenen mesajlar,siteye aktarılan konular beni çekmez.
Çümkü ben bizim burda aile olduğumuzu düşünüyorum,eğer herkese açılacak birşey değilse o zaman kimseyede açmamalı insan.
bir ev düşün,başka başka odalarında birşeyler konuşuluyor ve senin önüne getiriliyor.bu pek samimi gelmiyor bana.
o zaman bu site niye var,dertlerimizi ve sıkıntılarımızı birbirimizle paylaşamıyorsak yada anlatamıyorsak.
bir derdi biliyorsak elbet duaya sarılırız hemen hiç vakit kaybetmeden.ama herkesin önünde paylaşım en samimi olanı...
bunlar benim kişisel görüşüm,beni bağlar ve ben bu doğrultuda hareket ederim.
Özen gösterilen mesajlar,emek verilmiş dualar,içten bir allah kelamı kendini belli eder zaten...
baktığında o mesajda beni bulursun.arada atladığım olursada bilki benim nasipsizliğimdir.
benim durumuma gelince ben daha çok vermeyi şiar edindim.o yüzdende kendim için mesaj açmam,hatta zorunlu kalmadıkça mesajımdaki yorumlara cevap yazmam.beni mutlu eden bu.fıtratım yani.mutlu etmek beni mutlu ediyor.
isteyenede lafım yok zaten.
herkesin nasibi neyse ona ulaşır.