Güneşin olsun gönlünde
Kar bile yağsa
Ya da fırtına olsa
Gök bulutlarla
Dünya kavgayla dolsa
Güneşin olsun gönlünde
O zaman gelsin ne gelirse
Doldurur ışıklarla
En karanlık gününü
Bir şarkın olsun gönlünde
Sevinçli ezgilerle
Seni günlük tasalar boğsa bile
Bir şarkın olsun dudaklarında
O zaman gelsin ne gelirse
Yardım eder atlatmaya en yalnız gününü
Başkaları içinde bir diyeceğin olsun
Tasada ve bunalımda
Ve seni mutlu edecek her şeyi
Söyle onlara da
Bir şarkın olsun dudaklarında
Yitirme sakın cesaretini
Güneşin olsun gönlünde...
Ve her şey iyi olacak
CESAR FLEISCHLER
Şiir okumayı ve yazmayı severdim eskiden. Gerçi artık hayatım yaşamak olduğum bir kabus gibi. Geçenlerde suskun kızın beni tanımadan görmeden yaptığı dualarını okudum ve içimde derin bir iz bıraktı. ALLAH'ım senmi yaptırıyosun bunları dedim. Her şeye yeni bir hikmet gözüyle bakmamın niheyti bu. Hani insan koyu karanlıkta en ufak bir aydınlığa muhtaçtırya. işte O misal. bende gördüğüm her noktayı düzelecek, güzel olacak bu acı bu huzursuzluk bitecek diye umutla bağdaştırmaya çalışıyorum..
Ne yazık çok zaman geçti, değişen hiç bişey yok bir şey harici.. Oda her gün yok olan umudum ve artan bir huzursuzluk bir acı.. Yine de bir yerden tutunmak gerekir sanırım.. Bana yaptığım bu güzel yardım için çok teşekkür ederim. Umarım edilen dualar kabul olur bir gün olurda nefsim utanır halinden.. Geçenlerde hırka-ı şerife gitmek nasip oldu aniden ve eyüp sultan hz ne.. Orda dua edip ağlarken aklıma sen geldin, ve ardından dua bekleyenler... Benim ki seninkinin yanında denizde damla misali olur belki ama yine de çok teşekkür ederim. Sevgiyle kal, umutla ve duayla..