Ayetel kursi durak yerlerinin sayısınca 17 kelimeleri sayısınca 50 harfeleri sayısınca 170 resuller ve ashabı kiram sayısınca 313 defa okuyan kişinin her arzusu yerine gelir.cesareti artar.Halk arasında sevgi saygı ve itibarı çoğalır.İstediği makama ulaşır.Hiçkimse ona zara veremez.Peygamber efendimizS.A.V isimleri sayısınca 201 defa okursa dünya ve ahiretle ilgili istekleri geri çevrilmez.Ayetel kürside 34 ilahi isim vardır.17 açık 17 de kapalı olarak aynı zamanda 17 mim harfi 17 de vav harfi vardır.Allahın en büyük ismi Ayetel kürside mevcuttur.Bu yüzden Ayetel kürsi ile dua edilrse kabul görür.Ayetel kürsi bir hacet ve bir arzunun olması için okumak o işinin olmasına vesiledir.Bu ayeti okumaya ancak peygamberler sıddıklar ve şehitler devam eder.Kişi okumaya devam ederse ahlakı şehid ve sıddıklar ahlakına ulaşır.Her namaz sonunda Ayetel kursiyi okuyanı eceli gelince Allah bizzat kendi kudret eliyle ruhunu alır ve okişi şehidlik sevabına nail olur.ihtıyacı ve isteği olan 170 Ayetel kürsi yi okuduktan sonra 3000 dea YA ĞANİ YA FETTAH YA REZZAK İSİMLERİ ZİKREDİP İHTİYACINI ALLAHTAN İSTERSE İSTEĞİ KABUL OLR
herkes okusun
(14 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH RAZI OLSUN SENDEN BÜTÜN BUNLARI YAPICAM AMA BİR SORUM OLACAK YARDIMCI OLURMUSUN RİCA ETSEM 313 DEFA OKUNACAK AYETEL KURSİ Yİ ARALIKSIZMI OKUMAK GEREKİYOR YOKSA GÜNLERE YAYARAK OKUYA BİLİYORMUYUZ
18 yıl önce gönderildi # -
BU ARADA 1 AYETEL KURSİ HEDİYEM SANA OKUDUM KABUL ET LÜTFEN
ALLAH SENDE razı olsun güzel ablam bu konuda tam bir fikrim yok zorlanacaksan ben sana yardım ederim olurmu ablam
çok sağol abla allah razı olsun bu ayetin hürmetine rabbim tez zamanda dileğini verir inşallah
CANIMSIN CANIMSIN ABLACIN SENDEN NELER ÖĞRENDİ ÇOK SAĞOL GÜZEL KARDEŞİM BENİM
çok güzel bende inşallaha okuyacağım
Ayetel kürsiniin fazileti çok, okumaya devam etmeliyiz hep bu güzel ayeti.Alacım senden de Allah razı olsun canım kardeşim.
Nurgül kardeşim 313 defa ayetel kürsi 1 defada okunacak bununla ilgili site adresini veriyorum. Allah yardım etsin. http://beti.blogcu.com/2582041/
amin recep kardeşim allah razı olsun 1 ayetel kursi de size hediyem kabul edin lütfen
ya ben tam olarak anlayamadımki.ilk başta yazanları anlayamadım.durak yerleri falan demişsin kardeşim ama 313 kez bende okuyacam inşallah.allah razı olsun bu bilgileri verdiğin için..
ben 170 defa okumayı düşünüyorum ama aklımı birşey karıltırdı sölim ama gülmeyin tamam ...
3000 dea YA ĞANİ YA FETTAH YA REZZAK İSİMLERİ ZİKREDİP İHTİYACINI ALLAHTAN İSTERSE İSTEĞİ KABUL OLR
denmiş bunları mesela 3000 defa ya gani diğerleri de ayrı ayrımı okunuyor yok sa hepsi bir defada 3000 adet mi okunuyor ...of ya ityice karıştı ... :(18 yıl önce gönderildi # -
BENDE DERYA GİBİ SON 3000DEFAYI PEK ANLAYAMADIM BU 3TANEYİMİ ÇEKECEM YA ĞANİ YA FETTAH YA REZZAK 3000 DEFA
AYYY BİLEN VARSA AÇIKLAMA YAPARSA SEVİNİRİM:)18 yıl önce gönderildi # -
3 nü beraber çekeceksin ya gani ye fettah ya rezzak beraber olacak
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.