sankı rabbım dularımız kabul ettı gıbı bır hıs var sevgılımı bana nasıp edecek gıbı anlatamıyorum sannkı her sey yoluna girdi mutluğum su ana ama değişen hiç bir sey sankı değişti gibi dostlarım anlatamıyorum ama işte sankı rabbım nasıp edecek bana bilmiyorum ne yapmalıyım yradım edın lutfen ....
sankı her sey yoluna gırdı bunu laf olsun dıye değil gercekden oyle anlatamadım ama ne bılım işte
içime bir umut doğdu bir sey olmadı hıiç bir sey ama
(19 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
SAKİN OL .... DUALARINA DEVAM ET.... VE SABRET KARDEŞİM.
18 yıl önce gönderildi # -
abla ilk kez boyle umut doluyum ya
VARDIR BİR HAYRI. GÜNDOĞMADAN NELER DOĞAR. RABBİM HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH
inşallah hayırdır içindeki hisler inşallah.senin kalbinin güzelliğiyle genişliğiyle Rabbim içine doğduruyodur belki
amin abla amin
ama sedef abla benım gonlum ne kadar ıyıkı rabbım bunu bana nasıp etsın gunahkar bır kulum işde bilmiyorum ya heyacandan kalbım hızlı hızlı atıyor cok sağolun ablalarım rabbım bana bu sevıncı tatdırdı sizlere gercek sevınclerı tatdırısın amın18 yıl önce gönderildi # -
İNSALLAH AKAYACAN İNSALLAHHHHHH
RABİM DUALARINI KABUL ETMİŞTİR İNSALLAH AMA NE OLURSA OLSUN UMUTSUZLUĞA DÜŞME TAMAMMIII
HAYIRLISI...
inşallah illaki başına kötü bi olayın gelmesi senin günahkar yada kötü biri olduğundan değldir böyle deme kardeşim sen çok çok değerli birisin sen hiç dua etmesen bile Allah kalbinin mükafatını verecektir inşallah çok güzel olacak hayatın.
abla zaten umutlarım olmasa yaşama sebebım yok dunyada ki
umutdur belki bır gun olur dıye beklediğim
bir umutdur belki o gun gelır dıye beklediğim
bir umut için duadır sizden beklediğim18 yıl önce gönderildi # -
TAM SIKILDIĞIN ANDA BİR DOST DUASI YETİŞİR BELKİ..
BEN YASADIM BUGÜN BUNU YİNE BİR ÇIKMAZA DÜŞTÜM VE BİR DUA KURTARDI BENİ KİMBİLİR KİMİN DUASI...
ELHAMDÜLİLLAH
KÜÇÜK GİBİ BİRSEYDİ BURAYA YAZSAM BELKİ ANLAMI OLMAZ KİMSE İÇİN AMA BENİM İÇİN ÖNEMLİ
HEMDE ÇOOOOOOOOK
güleysacım:)
guleysa abla gercekden bugun dua ettım ama senın ıcın değil genel olarak tum dua dostlarına ama abla benım duam değildi senın ıcın çoooooooooook onemlı bır olayı gercekleştıren
neden mi:
ben kımım kı duam kabul olsun18 yıl önce gönderildi # -
INŞALLAH INŞALLAH INŞALLAH.
akayacan lütfen onu ancak rabbim bilir... sen değerlisin ve rabbimde seni seviyor...
bugün bişey daha oldu bi ilahi vardı bi türlü kimin söylediğini bulamıyodum baya uzun zamandırda aklımdaydı
meger bu gece nihat hatipoğlunda misafir olan erkan mutlu söylermiş.. çok sevindimıtri tekbir adında ilahi çok güzel onu dinleyince huzur buluyorum hemen nete girdim ve suan onu dinliyorum .artık sadece tv.de duyduklarımla yetinmicem istediğim zaman dinlicemmm :)
inşallah rabbim içindeki sevinci boşa çıkaramaz duaların kabul olur hayırlısıyla
SABIR SEVİNCİN ANAHTARIDIR İNŞALLAH........
inşallah içine doğan umud ışığı hiç sönmez
İNŞALLAH İNŞALLAH UMUDUN GERÇEK OLUR BİZ BÖYLE DUAYA DEVAM EDELİM NE GÜZELLİKLER OLUR
RABBİM GÖNLÜNDEKİ MURADI VERSİN KARDEŞİM SİTEYE DİYE DUA EDİNCE İLK AKLIMA GELENLERDEN BİRİDE SENSİN18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim. Hakkında hayırlı olanı nasip etsin. AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.