SON GÜNLERDEKİ SIKINTILARIM BENİ O KADAR BUNALTIKİ,ONLAR BENİ BUNALTIKÇA BEN DAHA ÇOK DUA OKUDUM,İŞTE SİZLER İÇİN OKUDUĞUM,100 FATİHA,380 AYETELKÜRSİ ANKARADA İFTAR SAATİNİN YAKLAŞTIĞI ZAMANDA YÜREĞİNİZE BIRAKIYORUM,DERTLERİNİZE DERMAN OLSUN DİYE.
SİZLERE(Meral)
(20 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH SİZLERİN DE BÜTÜN DERTLERİNE DERMAN, VESİLELERLE ÇARELERİ YAKINDA HALKEYLESİN KARDEŞİM
18 yıl önce gönderildi # -
ABLAAAMM...ALLAH RAZI OLSUN..AMİN.AMİN.AMİN
ABLAMA
100 lailahe illallah
100 ya vedud
100 subhanallahi ve bi hamdihiAllahım oruçlu halimizle ettiğimiz dualrımız kabul eyle ve ablamı tez vakitte feraha kavuştur . Derdine çözüm ver allahım .
allah razı olsun ablam rabbim seni biran önce sıkıntılarından kurtarsın hayırlısı ile amin...
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM RABBİM SIKINTILARINIZIDAN KURTARSIN İNŞ
10 ihlas
10 kevser
10 fatihaAllahım sen bağışlayıcı esirgeyici koruyucu merhamet edensin . Öyleyse ablama merhamet et . Dualarımı kabul et . Amin .
AMIN ABLACAIĞIM AMIN RABBIM SENDEN RAZI OLSUN
10 ayetel kürsi
100 la HavleAllahım o kadar yüce ve o kadar büyüksinki bizlere dua etme imkanı veriyosun . Şu an buyur kulum diyorsun belkide . Allahım söylüyorum . Allahım sen ablamın sıkıntılarını aşmasına yardım et. Allahım sen ona hayırlı kapılar açarak rahat ermesini nasip et. Herşeyin en iyisini bilen yanlız sensin . Ablam için hayırlısınıda bilen senin . Hayırlısını ver Allahım . Amin .
değerli dostum,allah yüreğinizi hayırlarla ve nurlarla hafifletsin.selamet ve kolaylıklar ömrünüze olsun.
7.fatiha seviçlere kavuşmanız vesile için.lütfen kabul edin.
AMIN TEYZECIM
ALLAHIM SIKINTILARINDAN UZUNTULERINDEN KURTARSIN SENI.
AYETEL KURSI OKUYORUM SANA ALLAHIM KABUL ETSIN.18 yıl önce gönderildi # -
Amin Allah razı olsun ben de sana 3 ihlas 1 fatiha okuyorum inşallah sıkıntılaından kurtulursun Allah yardımcın olsun.
Allah'ım bugün okuduğum ayetel kürsileri ablam için afiyet ve huzur vesilesi kıl
amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN MERAL KARDEŞİM! SELÂM VE DUA İLE.
ablaaa...hıııı..:p
Allahım Meral kardeşimizin dertlerine deva hastalıklarına şifa ver.
5 Fatiha suresi sizin için okudum.
ALLAH RAZI OLSUN ABLACIM YUREGINE SAGLIK RABBIM YUREGINI FERAHLATSIN INSALLAH
ALLAH RAZI OLSUN MERAL ABLAM...RABBİM SIKINTILARINIZDAN TEZ ZAMANDA KURTULMANIZI NASİP ETSİN İNŞALLAH...
Yarabbim meral ablamın tüm maddi ve manevi sıkıntılarını gider. Feraha çıkar. Selamete ulaştır, iki cihanda yar ve yardımcısı ol. Senden başkasına muhtaç etme. Hasbinallahi venimel vekil. La havle vela kuvvete illa billah. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin. AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHABCanım ablacım. 100 ya fettah okuyurum rabbim tüm sıkıntılarını gidersin yüreğini ferahlatsın inşaallah. AMİN AMİN AMİN
ALLAH RAZI OLSUN ABLACIĞIM.RABBİM HER NE SIKINTIN VARSA TEZ ZAMANDA FERAHLIK VERSİN,GİDERSİN İNŞALLAH.RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN.ALLAHA EMANET OL.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.