Annesızlık annenızı mezara korken yaşama dair ne varsa sevınc mutluluk birlikte mezara koymka gibidir,
Annesizlik bir yarınızı bırlıkte mezara koymaktır,hayat boyu bır yarınız olmaz hep eksık kalır bır yarınız,
Annesiz kalınca bir yarınız kalır ya o yarım ile birini seversiiniz oda bırakırda
diğer yarınızda gider,
Annesizlik başınız sıkıştığınız da anne kuçağı yerıne mezarına sarıldığınızda anne diye hayırmak,
Annesizlik anneler gununde hediye almak yerıne mezarında fatıhalar okumak,
Annesizlik sokakta bır kadının oğlum dıye bağırınca bırden bir heves le donup bakmak,
Annesizlik karne alıp mezarlığa koşmak,
Annesizlik bir seye sevınınce keşke annemde olsaydı dıye dusunurken gözlerden akıp gıden ıkı damla yaştır annesizlik
annelerınızın kıymetını bılin lutfen
abdurrahman kayacan selam ve dua ile...
ANNESİZLİK(akayacan)
(11 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun kardeşim.
18 yıl önce gönderildi # -
Ey Rabbim, beni ve neslimi namazı devamlı kılanlardan eyle; duamı kabul et, kıyamette hesap olunacağı gün beni, ana-babamı ve müminleri bağışla! (İbrahim 40-41)
amin amin aminRabbim katından sabırlar versin, herşeyde bir hikmet vardır mutlak
Rabbim razı olduğu kullarından kılsın inşallah18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun..
rabbim yardımcınız olsun
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞ SAĞOLASIN....
rabbim.kimseyi anasız babasız bırakmasın.her anne babaya evladının gününü görmek nasip etsin
Allah razı olsun hatırlatmanız için,, tüm annelerimiz için 3ihlas 1 fatiha okudum
selam ve dua ile18 yıl önce gönderildi # -
Allah büyük eminim sana bunun yerini tam dolduramasada çok güzel mutluluklar verecek. En çok hakedenlerdensin.
ALLAH RAZI OLSUN...
ANNELERİMİZE 3 İHLAS 1 FATİHA OKUYORUM .
ANNENE... ANNELERİMİZE 3 İHLAS 1 FATİHA..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.