Hayırlı olsun sema kardeşim. Maaşallah Allah mutluluğunu bozmasın. buradaki btün kızlara bende dahil Allah böyle güzel bir yuva versin inşallah.
seninde hayırlı bir evladın daha olsun inşallah, kız erkek diyemeyeceğim Onu Allah bilir yani şu an belli olmuştur onun cinsiyeti. Sağlıklı akıllı hayırlı bir evladın olsun semacım.
Kızlarıma Dua edelim.
(38 mesaj) (24 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
Sema Kardes, sana Annelere Müjde diye yaziyorum, Peygamber Efendimiz buyurmustur, Kadin hamileliginde dogum yapincaya ve bebegi memeden kesinceye kadar Allah yolunda hudutlarda nöbet bekliyen mücahid gibidir. (Daima öylece sevap alir durur), Kadin hamile kaldiginda ,bu onun icin gündüz oruclu gece namazli , Rabbine gönülden teslim olmus Mücahid bir kimsenin sevap ve mükafati gibi manen kazanc sagliyan bir durum hasil eder.Cocuk büyüyüp sütten kesilme zamani gelince vazifeli melek her iki omuzuna vurarak derki Hic günahin kalmadi pak oldun haydi ise (hayata) günahsiz olarak basla.selam ve dua
ALLAH RAZI OLSUN RABBİM BİZE ÖNCE HAYIRLI BİR EŞ DAHA SONRA DA YOLUNDA YETİŞTİREBİLECEĞİMİZ HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞ
Süheylacım seni kızımdan saymazmıyım hiç.
Allahım BeNim Süheylama da onu hakeden değerini bilen üzmeyecek bir eş nasip et.
AMİN YÜCE RABBİM BİNLERCE KEZ.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM AMİN AMİN İNŞALLAH RABBİM İYİ İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN AMİN.
iNŞALLAH CANIM MERLN alah sanada hayırlı kapılar bekarsan hayırlı eş nasip etsin.
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
merlyn evli ablacım ama ben bekarım nişanlıyım yani, biran önce olsa düğünümüz
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.