DOSTLARIM Bİ ANNE VE BEBEĞİ VAR ÇOK MUTSUZLAR :(( SİZDEN DUA İSTEYEN Bİ ANNE VAR DOSTLARIM BEBEĞİMİZ DAHA 6 AYLIK AMA BABA SEVGİSİNİ BABA KOKUSUNU DAHA HİÇ TATMAMIŞ
NE OLUR DUA EDELİM RABBİM BU GÜZEL AYIN HÜRMETİNE BU BEBEĞİN BABSININ YÜREĞİNE MERHAMET VE SEVGİ DOLDURSUN YIKILMAK ÜZERE OLAN Bİ AİLE VAR DUANIZI ESİRGEMEYİN KÜÇÜK IRMAKTAN RABBİM YARDIMCILARI OLSUN
DUA BEKLEYEN Bİ BEBEK DAHA :((SUSKUNKİZ
(23 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah'ım bu mübarek günler geceler hürmetine kalplerine,,yuvalarına huzur versin
amin amin18 yıl önce gönderildi # -
allahım ya kimisi süt kokulunun hasretini duyar kimide o meleğin kıymetini bilmez.
alahım sen babasına merhamet ver evlerine huzur ver ..o minik meleği analı babalı büyüt allahım..sen herşeye kadirsin allahım bu mubarek ayda annenin feryadlarını işit..minik meleğe baba duygusunu tattır.
ayetel kürsi okudum..
18 yıl önce gönderildi # -
tuğnama katılıyorum rabbim o insana yardımcı ol olki ailesini üzmesin
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN DOSTLARIM BEN AYETEL KÜRSİ OKUMAYA NİYETLENDİM BANA YARDIM EDERMİSİNİZ
11 TANE ŞİMDİLİK OKUYORUM
RABBİM KAVUŞTUSUN SAĞLIK AFİYET MUTLULUK VERSİN.
İNSANLARI GAFLETTEN UYANDIRSIN AMİN
kimi bulamaaaz kimi bilemez
EYYY RABBİM O YUVAYA SEVGİ TOHUMLARI EK ONLARI YÜZLERİ GÜLEN MUTLU HUZURLU BİRZAİLE YAP
O KÜÇÜCÜK BEBEĞİN HÜRMETİNE BİR YUVAYI YIKILMAKTAN VE SEVGİSİZLİKTEN KURTAR TEVBE KAPILARI AÇ
AMİN AMİN BİNLERLE AMİN18 yıl önce gönderildi # -
ŞU GÜZEL GÜNLERİN HÜRMETİNE BEBEGİMİZİ BABASIZ BIRAKMA YARABBİM ONLARIN YUVALARIN AMUTLULUK VER AMİN 3 AYETEL KÜRSÜ OKUDUM
Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşaALLAH. Ne diyeyim ALLAH ıslah etsin o babayı!
Allah yardımcıları olsun inşallah
Allahım bu babanın yüreğine sevgi muhabbet merhametkoy.18 yıl önce gönderildi # -
bende ederim canım kardeşim allah yardımcı n olsun
ALLAH YARDIMCILARI OLSUN...RABBİM YUVALARINA NEŞE, HUZUR, MUTLULUK VE MUHABBET VERSİN İNŞALLAH...
ALLAH SELAMETLERİ VE YARDIMCILARI OLSUN İNŞALLAH.HAKLARINDA EN HAYIRLI TECELLİLERİ NASİP ETSİN.
BEBEĞİN VE ANNESİNİN KORUMASINI BİZZAT RABBİM NURLANDIRSIN.AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
Dilerim rabbimden bu nurlu aylarda o bebeğe ve annesine yardım etsin.Amin.
:( lütfen ALLAHIM
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN DOSTLARIM
İNŞALLAH KALBİNE YUMUŞAKLIK GELİR VE GERİ DÖNER ALLAH'IN İZNİYLE
inşallah rabbim dualarımızı kabul et ırmağı babasız büyütme baba sevgisi baba kokusu yaşamayı nasip et babasının yüreğine merhamet koy rabbim
ALLAH O BEBEĞİN AYDINLIK MELEK YÜZÜ HÜRMETİNE HAYATINIDA GÜZEL VE AYDINLIK ETSİN.
AYETEL KÜRSİ OKUYORUM RABBİM KABUL ETSİN.18 yıl önce gönderildi # -
100 YA ŞAFİ
10 FATİHA
10 KEVSER
10 İHLASALLAHIM ŞİFA VER KARDEŞİMİZE.
ALLAH RAZI OLSUN ABİMM
RABBİM OKUNAN DUALARIN HÜRMETİNE BU BEBEĞİN VE ANNESİNİN YAR VE YARDIMCISI OL
3 ihlas
3 ayetel kürsi okudum
rabbim yuvalarına huzur versin18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.