DOSTLARIM SİTEMİZDE YÜREĞİ YANAN Bİ DOSTUMUZ VAR ADI DOLUNAY ONA DUALARIMIZLA YARDIM EDELİMMİ RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN LÜTFEN YARDIM EDİN DOSTLAR
YANAN YÜREĞE YARDIM:((
(18 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
DUA DOSTUMA 100 SALAVAT HEDİYE EDİYORUM.RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN
18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM DERDİNİN DERMANINI VERSİN İNŞALLAH HER ZORLUKLAR BERABER Bİ KOLAYLIK VARDIR
Yarabbim sıkıntıdaki kardeşimizin yar ve yardımcısı ol. Tüm maddi ve manevi sıkıntılarını gider. Selamete ulaştır. AMİN AMİN AMİN
rabbim bu mubarek günlerin hürmetine tez vakitte yanan yüreğe dermanını verir inşaallah amin
RABBİM HEPİNİZİN NE MURADI VARSA TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA VERSİN İNŞALLAH BU DUA DOSTUMUZUDA YALNIZ BIRAKMAYALIM RABBİM DOLUNAYIN YÜREĞİNDEKİ MURADINI TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA VERSİN RABBİM DOLUNAYIN GÖNÜL ACISINI DİNDİR ONU ÜZENLERİN YÜREĞİNE VİCDAN MERHAMET KOY RABBİM
allah yardımcın olsun allah yüreğine su serpsin allah gönlünün muradını versin kardeşimizin amin
rabbim şu mübarek ramazan ayı hürmetine yüregindeki yangını söndürür inşallah....
ALLAHIM HİÇ BİR KULUNUN KALBINI ACITMA.
DOLUNAY KARDEŞİMİN KALBİNİ FERAHLAT ALLAHIM.
SADECE SANA OLAN AŞK VER KALBİMİZE.
AYETEL KÜRSİ OKUYORUM.İNŞALLAH HER ŞEY GÜZEL OLUR.18 yıl önce gönderildi # -
bende ayetel kürsi okuyorum duaların kabul oldugu bu ramazan ayının hürmetine ALLAH c.c bizlere yardım etsin
AMİN AMİN AMİN ALLAH RAZI OLSUN RABBİM NE MURADINIZ VARSA TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA VERSİN İNŞALLAH
100 YA VEDUD
100 SUBHANALLAH
10 İHLAS
10 KEVSER HEDİYEMDİR. RABBİM AYRDIMCISI OLSUN DEĞERLİ DOSTUMUN .18 yıl önce gönderildi # -
rabbim yar ve yardımcısı olsun
ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN.RABBİM BU MÜBAREK GÜNLERİN HATRINA ELLERİNİZİ BOŞ ÇEVİRMESİN HİÇ BİR ZAMAN.RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
Allah yardımcın olsun kardeşim ben de sana 100 ya zel celali vel ikram okuyorum
Allah dolunay kardeşimizin yardımcısı olsun inşallah.
1 ayetel kürs-i okudum. Allah yürekciğine ferahlık her işine selamet versin.18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM İSTEKLERİNİ SIKINTILARINI RAHMETİYLE MERHAMETİYLE HALLEYLESİN İNŞALLAH
ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
Allah yar ve yardımcısı olsun..sıkıntıları neyse gidersin inş amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.