Allah izin verirse bi aksilik olmazsa yarın istanbula gidiyorum okuyanlar bilir iş basvurusu için.hepiniz Allaha emanet olun bayrama kadar kalabilirim belki hemen dönerim,belki basvurum kabul olur dönemem...nete girme fırsatım olurmu bilmiyorum.
HER ZAMAN İÇİN DUALARINIZA İHTİYACIM VAR EGER GİREMEZSEM ÇOK SIK, BENİ UNUTMAYIN OLURMU HEP AKLIMDASINIZ...
yarın gidiyorum ben Allaha emanet olun.........guleysa
(17 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allaha emanet ol güleysa inşallah senin içn en hayırlısı olur.dualarımız seninle olacak inşallah 1 ayetel kürsi seni okuyorum Rabbim seni her türlü kötülükten korusun.
18 yıl önce gönderildi # -
:) TESEKKÜR EDERİM SEDEFİMM ALLAH SENDEN GANİ GANİ RAZI OLSUN CANIMM ALLAHA SÜKÜR ELHAMDÜLİLLAH
RABBİM YOLUNU AÇIKETSİN HAYIRLI HABERLERLE İNŞALLAH SİTEYE GİREBİLİR ÖZLETMEZSİN KENDİNİ 7 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM ALLAH YARDIMCIN OLSUN
RABBİM YOLUNU VE RIZKIN AÇIK ETSİN İNŞALLAH.SELAMETLER VE RAHMETLER KARŞILASIN SENİ.ALLAHA EMANET OL DOSTUM....
ALLAH'A EMANET OL GÜZEL KARDEŞİM. RABBİM YARDIMCIN OLSUN. DUALARIMIZDA OLACAKSIN
YOLUN AÇIK OLSUN KARDEŞİM. RABBİM HAKKINDA HAYIRLI OLANI VERSİN İNŞAALLAH...
SELAM İLE.18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardım etsin kardeşim.
allaha emanet ol güleysa inşallah hayırlı haberler verirsin bize..yolun açık olsun
RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN.İNŞ BİZE HAYIRLI,GÜZEL HABERLER VERİRSİNİZ.YOLUNUZ ACIK OLSUN..
allah yardımcın olsun kardeşim allah hakkında hayırlar ihsan etsin amin
ALLAHA EMANET OL ALLLAHIM YARDIMCIN OLSUN YOLUN AÇIK KISMETLERİN BOL OLSUN
Allah yardımcın olsun kardeşim
AMİN DOSTLAR SAĞOLUN,İFTARDAN SONRA YOLA ÇIKICAM SAAT CUMA SABAH 10 GİBİ İSTANBULDA OLCAM İNSALLAH.ALLAH RAZI OLSUN
GİDER AYAK SİZLERE KÜÇÜK Bİ DUA PAKETİM VAR;
100 YA VEDÜD
100 YA BASİT
100 YA MÜMİT
100 LA HAVLE.....RABBİM SIKINTILARINIZI GİDERSİN HER NE MURADINIZ VARSA VERSİN İNSALLAH
AMİN AMİN AMİN
allaha emanet ol güleysa inşallah hakkında hayırlı olur,
dualarımızdasın18 yıl önce gönderildi # -
SEVGİLİ GÜLEYSAM....OKUYACAĞIM 21 TANE AYETELKÜRS-İ YOLDAŞIN OLSUN...RABBİM SENİ KORUSUN GÜZEL GÜLEYSAM BENİM,, HAYIRLISIYLA GİT GÜVEN İÇİNDE GİT,, KUŞLAR GİBİ GİT...VE BÜTÜN İŞLERİN ÇOK HAYIRLI FERAH OLSUN tatlı güleysam benim.......
allah emanet ol güleysacığım.herşey gönlünün istediği gibi olsun.hayırlı haberlerle siteye dönersin inşallah.dualarımızdasın....
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.