YA rabbi inşallah senin iznin yardımınla bu yaz sözlümle nişannımız yapılsın 2 yıldır sözlüyüm sevdiğim insanla iki yıldır hep bize söz veriyorlar bu yaz nişan yapılacak diye ama sonradan vazgeçip başka erteleyip duruyorlar allahım sana şükürler olsunki sevdiğim insanla beraberim ne olursun yarabbim artık ikimizin içindeki bu istek bu yaz gerçekleşsin sana yalvarıyorum ne olursun rabbim ya rabbim sevenleri ayırma inşallah sevipte kavuşamıyanlar tez zamanda kavuşurlar aminnnnnn
ALLAHIM
(10 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin amin amin inşallahh..
18 yıl önce gönderildi # -
çok sağol abla benim o günki isyanım duadan vazgeçişimin sebebi buydu çünkü bu yaz nişanımız olacaktı ama yine ailem erteleyince ikimizde bir an böyle düşünce kapıldık günaha girdim rabbim inşallah affeder aminnnn
gönülden tövbe edersen neden kabul etmesinki inşallah...hem hepimizin zaman zaman dolduğu patlamaya yakın olduğu zamanlar olur,sinirlerimiz yıpranır dimi.önemli olan bunu farketmiş olman bence..hem inşallah olur nişanın neden olmasın bak sevdiğin yanında geç olsun ama yeterki hayırlısıyla olsun:)
amin
inşaallah hayırlısıyla tez zamanda muradına erersin amin18 yıl önce gönderildi # -
alacım sevmek negüzel şey heyacanını anlıyorum allahım seni muradına kavuştursun hayırlısıyla amin
Alacım Allahım inşallah zamanınıda herşeyini kalbine göre veriri.Sevenler ayrılmasın allahım ne olur, onları tez zamanda hayırlısıyla birleştir allahım huzurubda, hayırlısıyla nişanları yapılsın, sonrada hayırlısıyla tez vakitte evlensinler Ya Rabbim.
amın kardeşim inşallah dualarımız kabul olur.
allah heinizden razı olsun o güzel dileklerin için çok sağol cennet ablam allah sizlerinde tez zamanda isteklerinizi verir inşallah
canım allah her daim yardımcınız olsun...aminn
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.