yÜce Rabbim bu gün onurumla oynandı.artık buna izin verme Rabbim Beni böyle insanlardan uzak tut..
bana dayanma gücü ver Rabbim..Beni vazifelerimde mahcup etme hic etme Rabbim izin verme buNa..işLeRimde bu engeL Teşkil etmesin Allah'ım..İnancımı kuvvetlendir Rabbim..DoRUuu yoLu gösteR baNa..
bana bir dert verdin biliyorumki dermanıda vardır senin huzurunda.işte o yolu bulamıyoRum Rabbim..
Rabbim karsıma düzgün insanları cıkar hep..Rezil olmıyım insanLaRa..
Rabbim bir kapı gösteR sıkıntıma çaRe oLacak..Bende bana verdigin yaşam boyunca insanlara faydalı olabileYim...Beni göRmezden geLme Rabbim.sen Dualarımızı karsılıksız bırakma.
Rabbim işit dualarımızı.
(10 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
rabbim sıkıntılarınızı tez zamanda giderir inşallah
18 yıl önce gönderildi # -
KARDEŞİM RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞAALLAH ....
SENİN İÇİN RAHMET VESİLESİ OLMASI İÇİN 100 BESMELE OKUYACAGIM ....SELAM İLE.
KARDEŞİM RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH.
Rabbim bu gün hepsinin Ne kadar boş oLdugunu AnLadım..Şu vaRki beLkide beNi bu DuRuma getiren derdim vesiLe olmasaydi su anda baska sekillerde baska insanlarla baska ortamlarda daha kötü durumda olabilirdim...ŞüküRLeR olsun.
bugün buna benzere bir olay da ben yaşadım
Rabbime havale ettim o herşeyi en iyi bilendir ve karanlıklar aydınlığa mutlaka çıkacaktır diye düşündüm. o'na sığındım sen bizlere yardım et Allah'ım tüm sıkıntıda olan kullarına...18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcın olsun inşallah sıkıntıalrını atlatırsın.
(Başına dert ve bela gelen, Yunus Peygamberin duasını [La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzâlimin] okusun! Allahü teâlâ, onu muhakkak kurtarır.) [Tirmizi]
” Onlar ki…Onlara bir musibet isabet ettiği zaman şöyle derler : Biz Allah’a aidiz ve elbette sonunda O’na döneceğiz. ” (Bakara süresi 156 )
"Ellezıne iza esabethüm müsıybetün kalu inna lillahi ve inna ileyhi raciun"La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzâlimin
La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzâlimin
La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzâlimininna lillahi ve inna ileyhi raciun
inna lillahi ve inna ileyhi raciun
inna lillahi ve inna ileyhi raciun66 El Vekil hediyemdir
O edilecek en güzel vekildir
Rabbim hakkında hayırlar ihsan etsin18 yıl önce gönderildi # -
rabbim yardımcın olsun..1 ayetel kürsi hediyemdir
rabbim yardımcınız olsun.en kısa zamanda refaha cıkarır inşallah..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.