ALLAH im!
sana sadece seslenmem yeter biliyorum,
ve yüre imi sana arz ediyorum, onu ne ile görmek istiyorsan bana onu nasip etmeni istiyorum
İzzetinin hakkı için beni alçaltma.
Kötülüklerimden ötürü beni utandırma.
Ey RABBİM!
Yaptıklarımdan utanıyorum,
her şeyi bilen,gören ve işitenden utanıyorum.
Allah ım beni,başkalarının önünde mahcup etme!
Sana tutunuyorum,kimsenin beni yere atmasına izin verme
Sadi-i Şirazi k.s
ALLAHIM HUZURUNA GELDİK DOSTLARIMIN,SIKINTILARI VAR NEDEN YARABBİ ONLARIN DERDİNDEN YANAMIYORUM ONLAR IZDIRAB ÇEKERKEN BEN ÇARE OLAMIYORUM ALLAHIM SADECE DUA EDEBİLİYORUM
MUTLAKA KUSURLARIM VARDIR,SENİN AFFINA SIĞINIYORUM OKUDUĞUM OKUYACAĞIM DUALARI TÜM ÜMMETİN ,DUA DOSLARIMIN KURTULUŞU HER NE DERDİ VARSA EMİN OLMASI,DÜNYADA VE AHİRETTE KURTULUŞ VESİLESİ OLMASI İÇİN DERTLİLERE DEVA,İŞSİZ KARDEŞLERİME İŞ,HASTA KARDEŞLERİME ŞİFA SEN ONLARIN KALBLERİNİ BİLEN SENSİN KALPLERİNDEN GECENLERİ HAYIRLARA VESİLE KIL
ALLAHIM BİZ ACZİYETİMİZİ BİLMEYE ÇALIŞIYORUZ,YETİŞ YARABBİ ADEM A.S. PEYGAMBERİMİZE KADAR GELEN TÜM PEYGAMBERLERİNİN HÜRMETİNE,SAHABEYN,TABEYN,TEBEYİ TABEYN,MÜŞTEHİTLERİN
DUALARI KABUL OLAN KULLARININ,SENİN RIZAN İÇİN TOPLANMIŞ KIYAMDA DURAN DUA DOSLARIMIN
HURMETİNE KAİNATTA SENİ HER AN ZİKREDEN MELEKLERİN HÜRMETİNE,ALLAHIM BEDİR, UHUT SENİN RIZAN İÇİN ŞEHİT DÜŞMÜŞ ŞEHİTLER HÜRMETİNE DUALARIMIZI KABUL ET SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
500 adet Hasbiyallahü ve ni’mel vekil
200 selavat
500 la havle vela kuvvete illa billah
100 subhanallahi vebi hamdihi
100 istiğfar
100 lailahe illallah
1 felak
1 nas
100 ya rezzak
121 ya MELİKU
66 adet ya fettah
KENZUL ARŞ
11 İHLAS
100 ya sabur
100 adet la illahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin
İSMİNİ SAYAMADIĞIM OKUDUĞUM DUALARI DERGAHINDA KABUL ET YARABBİ
okuduğum duaları dosluğumuzun baki kalması ,doslarımın herne sıkıntısı varsa rabbim in
sıkntılarınızı gidermesine vesile olması için hediye ediyorum,