DUA DOSTLARIM SİZE KARŞI MAHÇUBUM HERZAMAN ARANIZDA BULUNAMADIM DUALARINIZA AMİN DEDİM AMA YAZAMADIM KİMİNİZE DUA OKUDUM AMA HEPİNİZE OKUYAMADIM HAKKINIZI HELAL EDİN NOLUR
BU MAHÇUBİYETLE SİZDEN YİNE RİCAM OLACAK BENİM İÇİN İÇİNİZDEN NASIL GELİRSE DUA EDERMİSİNİZ
BİLENLER VARDIR BELKİ BEN BİR EVLADA HASRETİM :(( ONU ÇOK İSTEDİK AMA GELMEDİ
RABBİMİN BENİMDE EVLADIMA OL DEMESİ İÇİN DUA EDİP AMİN DERMİSİNİZ
RABBİM BENİM GİBİ TÜM EVLAT İSTEYENLERE HAYIRLI SAĞLIKLI VE SALİHLERİNDEN DOĞACAK EVLAT(LAR) NASİP ETSİN
ALLAHIM KİMSEYİ EVLAT HASRETİYLE SINAMASIN
ALLAH HEPİNİZDN RAZI OLSUN
RABBİM BU MÜBAREK GÜNLERDE GÖNLÜNÜZÜN MURADINI VERSİN
AMİNNN
(BENİM GERÇEK ADIM GÜLTEN BELKİ DUANIZDA LAZIM OLUR)
BANA TEKRAR DUA EDERMİSİNİZ (YANKI)
(45 mesaj) (29 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
rabbim evini çocuk sesleriyle şenlendirsin hayırlı evlatlar nasib etsin tez zamanda....rabim imdadınıza yetişsin..inşalah amin amin aminn
18 yıl önce gönderildi # -
Allah en kısa zamanda hayırlı bir evlat versin inşallah gültencim
ALLAHIM SIZE ENKISA ZAMAN DA HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR NASIP ETSİN.
Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
Rabbena heblena min ezvacina ve zürriyâtina kurrete a’yunin Vec’alna lilmuttakıyne imama.
Anlamı:
Rabbimiz bizlere, gözlerimizi nurlandıracak, korunmak isteyenlere yol gösterecek evlâdlar bağışla eşlerimizden.
Bilgi:
Evlâd isteyen ana - babalara Cenâb-ı Hakk’ın öğrettiği bir duâ bu. Hayırlı evlâdı olsun isteyenler, şayed bu duâya namazlarından sonra devam ederken çocukları olursa, umulur salih bir nesil sahibi olurlar.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM GÜLTEN KARDEŞİMİZE VE EVLAT HASRETİYLE YANIP TUTUŞAN HERKESE BU MÜBAREK GÜNLER HÜRMETİNE HAYIRLI, SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB EYLE.AMİN AMİN AMİN....
Allah yardımcınız olsun,,ummadığınız yerlerden yardımlar göndersin kardeşim
selam ve dua ile18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH ŞU MÜBAREK GÜNLER YÜZÜSUYU HÜRMETİNE SİZE TEZ VAKİT HAYIRLI BİR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH.AMİN.
Allahım hepinizden razı olsun dualarınızı alınca biraz daha rahatlıyorum
Rabbim bu mübarek günler hürmetine edilen bütün duaları kabul etsin aminnn18 yıl önce gönderildi # -
rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..sizi ve tüm evlat hasreti çekenlere.
ALLAHIM GÜLTEN ABLAMIZA BU MÜBAREK GÜNLER HÜRMETİNE HAYIRLI, SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB EYLE.AMİN AMİN AMİN
:))) rabiiim yuvanı öyle bi güzellikle süslesin ki inşallah dünya ve ahiretinde iyilerden olmana vesile olsun
rabbim en güzelde yetiştirebileceğin ve gelecekte islama davetci evlatlar nasib eder
sana ve bana :))))) inşallah18 yıl önce gönderildi # -
ablacım Rabbim hayırlısıyla bi evlat nasip eder inşallah sana ve bütün evlat hasreti çekenlere. senin için 7 Ayetel kürsi okuyacağım, kabul buyur.
inşallah bi süre sonra hayırlı haberlerinle gelirsin Gülten abla..18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA HAYIRLI BİR EVLAT VERİR SİZE AMİNNNNN
sağolun arkadaşlar hepiniz tek tek çok çok sağolun
Rabbim hepimizin gönlündekini versin açılan elleri boş çevirmesin inş.
aminnnn18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim dualarınızı tez vakitte kabul etsin ismiz aklımda çok dua edicem emin olun..
RABBİM TEZ ZAMANDA HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN SİZE
Allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin size.Amin
allah hakkınızda hayırlısını versin amin.
sağolun arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun
rabbim gönüllerinizin muradını versin
ekim ayı benim için çok önemli olacak inş. hayırlı haberler alırım
o yüzden dualarınıza çok çok ihtiyacım var18 yıl önce gönderildi # -
hadi ablacım güzel mutlu haberlerini bekliyoruz..
inşaAllah güzel haberler getirisin...
Dularım seninle ablacım....18 yıl önce gönderildi # -
sağol canım inş. önümüzdeki ayın sonunda mutlu haberler verebilirim
RAbbim inş. dualarımızı kabul eder
bir mucize ya rab bir mucize nolursun18 yıl önce gönderildi # -
Allah'ım inşallah hayırlı bir evlat nasip ederde beraberinde evinize neşe,huzur,bereketini de getirir...AMİN,AMİN,AMİN
rabbim inş en kısa zamanda sana hayırlı bir evlat nasip eder senin için dua edicem içini ferah tut. unutma rabbim sabredenlerle beraberdir..
dualarımızdasın bu mübarek gecelerde.
HAYIRLI HABERLER ALIRIZ İNŞALLAH.
Allah'ın selamı üzerine olsun kardeşim bu gecede benden sana bir yasini şerif,allah kabul etsin,dileğini versin hayırlısıyla amin
ALLAHIM SEN ÇOK BÜYÜKSÜN BENSE ACİZ BOYNU KILDAN İNCE GÜNAHKAR BİR KULUNUM NOLURSUN AFFET,BAĞIŞLA RABBİM.
BENİ EVLAT ACISIYLA HASRETİYLE CEZALANDIRMA BU SINAV AĞIR NE OLUR YARDIM ET
BANA ANNELİĞİ EŞİMEDE BABA OLMAYI LAYIK GÖR
YALVARIYORUM SANA BU MÜBAREK GECEDE BANA CANIMDAN KANIMDAN OLACAK HAYIRLI BİR EVLAT VER BİZİMDE YAVRUMUZA OL DE!!!
KAPINA GELDİM RABBİM YALVARIYORUM DİLENİYORUM NOLURSUN ELİMİ BOŞ GERİ ÇEVİRME
YARADANIM MEVLAM ALLAHIM KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMA EVLERİMİZİ ÇOCUK SESLERİYLE ŞENLEDİR
EN SEVDİĞİNİN HATIRI İÇİN PEYGAMBER EFENDİMİZİN (S.A.V) YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE SİLSİLEYİ ALİYYE ALİMLERİNİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE VEYSEL KARANİ HZ. YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE DUALARIMI KABUL EYLE TÜM İSTEYEN HERKESE VE BANA SALİHLERİNDEN DOĞACAK HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP EYLE AMİNNNNNNN18 yıl önce gönderildi # -
dualarınıza ihtiyacım var beni yalnız bırakmayın arkadaşlar :((
hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim bu gecede günahlarımızı affetsin
açılan elleri boş bırakmasın
kimseyi darda zorda koymasın
kimin ne muradı varsa versin
aminnnn18 yıl önce gönderildi # -
rabbim bu mubarek gün hatırına hasretini çektiğin süt kokulu yavrucağı tez vakitte hayırlısıyla sana nasib etsin inşalah. amin
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.