Sevgili dostlarım,, bir yakınımız dua dostları için dualarla bir hatim okumuş,, Ramazan ayı sonuna kadar da her gün birer tesbih namazı kılıyor,,
bunların hepsini tüm sıkıntılı ve dertli olan dostlarımıza derman ve afiyet vesilesi olsun umuduyla hediye etti,, bana da iletmek düştü..
Rabbim razı olsun,, kabul etsin,,cümlemize rahmet etsin,,afiyet nasib buyursun,, yüzümüze dua kapıları hiç kapanmasın inşaallah
1 hatimi hatimlerimize ekliyorum izninizle...
selam ve dua ile
bir hatim ve 30 tesbih namazı hediye edildi dostlar(cihan)
(23 mesaj) (23 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH RAZI OLSUN...
SELAMLARIMI HÜRMETLERİMİ SUNUYOR ELLERİNDEN ÖPÜYORUM....
RABBİM HER DAİM DUA KAPILARINI AÇIK BIRAKSIN İNŞAALLAH...
BENDE KENDİLERİ İÇİN 100 FATİHA 100 İHLAS OKUYACAGIM....SELAM İLE.
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN ALLAH RAZI OLSUN BİNLERCE DEFA HEDİYE EDEN KARDEŞİMİZDEN VESİLE OLANLARDAN RABBİM SEN DUALARIMIZI KABUL ET ELHAMDÜLİLLAHİRABBİLALEMİN
Allahrazı olsun okuyandan da getirenden de 3ihlas 1 fatiha okuyorum sizler için.
Allahım ne mutlu bizlere.. böyle güzel Allah dostlarını bizlere tanıttığı için Rabbime ham ederim.
çok kıymetli kardeşim cihan,Allah yakınınızdan ve bizlere ilettiğiniz için sizden razı olsun.kardeşim bizde dua ediceğiz kendilerine Rabbim ne muratları varsa versin.
dualarımızda olcaklar.18 yıl önce gönderildi # -
Allah kabul etsin Cihan kardeşim.Yakınınızdan da Allah razı olsun.Bizlere ilettiğiniz için sizden de.Ne güzel gönülden,bilinmeden verme sırrına vakıf olup,bu güzelliği bu mubarek günlerde yaşayan ve yaşatan bir insan olabilmek,ne güzel böyle yüce gönüllü bir dosta sahip olabilmek.1 Fatiha gönlümün en derinliklerinden.Rabbim kabul etsin.Amin.
allah kabul etsin
allah razı olsun.18 yıl önce gönderildi # -
Allah kabul etsin.
Allah razı olsun.
amin..rabbim kabul etsin.edendende getirendende allah razı olsunn..
allah razı olsun okuyandan da ulaştırandan da
amin amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN...
RABBİM SENDEN VE BİZE DUA EDEN YAKINIZDAN RAZI OLSUN.
AYETEL KÜRSİ OKUYORUM.ALLAHIM KABUL ET.18 yıl önce gönderildi # -
Allah kabul etsin.
Allah razı olsun. rabbim o dostunuda hiç darda koymasın,dünyasıda ,ahiretide hayırlara vesile olsun
ALLAHIM
CİHAN KARDEŞİMİ VE AİLESİNİ VE SEVDİKLERİNİ
BİZLERE HEDİYE GÖNDEREN KARDEŞİMİ, AİLESİNİ VE SEVDİKLERİNİ
ÖZEL VE RIZANLA MUAFAZA EYLE
ONLARIN HAYAL DAHİ EDEMİYECEKLERİ HAYR VE GÜZELLİKLERİ, HUZUR VE AFİYETİ
NİHAYETİ OLMAYAN RAHMETİNDEN LUTFU İKRAM EYLE KENDİLERİNEALLAH RAZI OLSUN KARDEŞLERİM
ALLAHIM
ALDIĞIMIZ HEDİYELERİ BİZLERE NASİP EYLE, HAYR ÜZRE HAZMETTİR ALLAHIM,
ALDIĞIMIZ HEDİYELERLE RUHUMUZU, CANIMIZI BEDENİMİZİ HİDAYET EYLE ALLAHIM
ALDIĞIMIZ HEDİYELERLE BİZLERİ ÜMMETİ-MUHAMMEDE RAHMET EYLE ALLAHIM18 yıl önce gönderildi # -
amin.allah kabul etsin.rabbim okunan dualardan bizlerine nasiplendirir inşallah
Bu ne güzel bişey. ALLAH razı olsun, kendinden gayrı insanları düşünen tüm müslümanlardan.. rabbim kabul etsin. Amin.
Allah kabul etsin.
Allah razı olsun bizdende fatiha hediyemiz olsun18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun abicim. Sendende yakınınızdanda. Rabbim iki cihanda yüzünüzü güldürsün inşaallah. AMİN AMİN AMİN
Allah razı olsun ne güzel insanlar var şu dünyada..
ALLAH RAZI OLSUN.OKUYANDANDA BİZLERE GETİRENDENDE.RABBİM İKİ CİHANDA YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH.
ALLAHIM HEDİYE EDİLEN HATMİ ŞERİFİN VE TESBİH NAMAZININ FEYZİNDEN NASİPLENDİR.GETİREN VE GÖNDERENDEN ALLAH BİNLERCE DEFA RAZI OLSUN İNŞALLAH.AMİNN.
ALLAH RAZI OLSUN NE GÜZEL...
allah razı olsun
allah razı olsun
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.