NURAYIM HOŞGELDİN KARDEŞİM .
ZOR DURUMDA OLUP BAŞLIK AÇILANLARA
(45 mesaj) (27 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
hoş bulduk abcim..
18 yıl önce gönderildi # -
Bende 1 fatiha okudum Allah kabul etsin.
HEDİYENİZ VERİLDİ ABLACIM.
amin 1 fatiha allah kabul etsin amin.
"Mü'min erkekler ve mü'min kadınlar birbirlerinin velileridirler. İyiliği emreder, kötülükten sakındırırlar, namazı dosdoğru kılarlar, zekatı verirler ve Allah'a ve Resûlü'ne itaat ederler. İşte Allah'ın kendilerine rahmet edeceği bunlardır. Şüphesiz, Allah, üstün ve güçlüdür, hüküm ve hikmet sahibidir." (Tevbe Suresi, 71)
Rabbim katından hayırlar ihsan etsin inşallah
100 Salat-ı Tefriciye hediyemdir
Allah kabul etsinRabbim katında razı olunanlardan olursunuz inşallah
7 fatiha.7 ihlas.7 nas.7 felak okudum.rabbim kabul etsin.sizdende allah razı olsun.amin..
Bismi Hu! Rabbim, merhametinle aşkınla esirge ve koru...
Bir tek insanın acı çektiği yerde Ya Rabbi, bütün insanlara yetecek kadar acı var. Benim çektiğim acının da üstünde acı var, hepsini gördüm.
Acı müdahil, acının olduğu yerde gaflet yok. Lâkin her acıyla olmuyor. İyilik kötülükle iç içe, üstelik sınav sınav içinde.
Bitmeyecek olan; dünyanın son gününe değin yaşayacak olan iyi bir hatıradır. Dahası, o hatıra ile insanın öbür dünyası aydınlanır. Kim ki dar zamanda el uzatır muhtaç olanlara, el uzatmış demek olur kendi yarınına. Çünkü düşenin dostu her şeyin üzerindeki Rabbimdir ve Rabbim düşene dost olana da mutlaka dost olunmasını isteyendir.
Allah razı olsun sizlerden, gönlünüze göre versin, amin!
düşenin dostu her şeyin üzerindeki Rabbimdir ve Rabbim düşene dost olana da mutlaka dost olunmasını isteyendir.
AMENNA AMENNA AMENNAbenden 1 Fatiha daha....
Allah razı olsun kardeşim. Rabbim iki cihanda yar ve yardımcın olsun.
AMİN OKUDUM FATİHA ALLAH KABUL ETSİN
allah razı olsun ediyelerimi aldım gül kokusunu duydum allahümme sallai ala seyyidinina venebiyyina muhammad
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH RAZI OLSUN FATİH KARDEŞİM....
HEDİYELERİNİZ VERİLDİ . ALLAH RAZI OLSUN . İŞTE DOSTLUK BU . DOSTUN DOSTUNA DUASI DEDİKLERİ BU . HARİKASINIZ.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.