ziya kardeş Allah suzi kardeşemizin gönlünden geçen ne muradı varsa versin
tüm hastalara şifa dertlilere deva versin rabbim kimseye dermansız dert vermesin aminnn
SUZİDİLARA (LALE)
(54 mesaj) (26 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Yarabbim suzidilara lale kardeşimizin yar ve yardımcısı ol. İki cihanda yüzünü güldür. AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
DUALARIMIZLA YANINDAYIZ KARDEŞİM.RABBİM SANA,BABAMA,BATUHANIMIZA,TÜM HASTALARIMIZA ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH.AMİN.
Bismi Hu! Rabbim, aşkınla merhametinle esirge ve koru...
Bir boşluğun bilinmezliğinde yitirme beni!!!
Yalnız değilim bileyim, bileyim ki beni bir koruyan bir gözeten var. Ne kadar büyükse de günahım, ne kadar kirlilik taşıyorsa da varlığımın günahına izin veren şu karanlık ruhum, bileyim ruhundan koptuğum bir aydınlık var, kendisine kulluk için yaratıldığım ve benden kulluk bekleyen bir tanrım var.
Yağmurla yıka kararmış kalbimi, ışığınla aç kör olmuş gözlerimi. Senin huzuruna varmadan daha, varlığımın kirini gözyaşlarımla yıkamadım mı?
Çünkü güneş bir ucundan doğar bir ucundan batar dünyanın. Işığı bir yerde saklamak mümkün müdür? Güneş olup da ışığını adaletsiz dağıtmak uygun düşer hüküm müdür?
Merhametine, rahmetine sığınıyorum lütfeyle muradımı...
Allah hepinizden razı olsun, gönlünüze göre versin, AMİN!
RABBİM DULARIMIZI KABUL EYLE AMİN AMİN AMİN
LALE CANIM BENIM.
NE KADAR GUZEL DUYGULARIN VE KALBIN VAR.
YAZILARINI SENI HISSEDEREK OKUYORUM.
SEN BIR MELEKSIN.RABBIM SENIN O GUZEL KALBININ GONLUNUN MURADINI TEZ ZAMANDA VERIR INŞALLAH.ALLAHIM SANA YALVARIYORUM LALE KARDEŞIMIN SIKINTILARINI GIDER.ONUNDA YUZUNDE TEBESSUM.GOZLERINDE IŞIK VER.ONA SAGLIK SIHHAT MUTLULUK HUZUR VER ALLAHIMMMMMMM........18 yıl önce gönderildi # -
AMİNNN...
Allah gönlünüze göre versin Allah hepinizden razı olsun, amin!
Teşekkürler
Gelecek günler güzellikler getirecek sana.
Bende inanıyorum gelecek güzel günler gelecek sana çok çok mutlu olacağın günler.
YA MÜTEKEBBİR
Ben acizim sen kadirsin ben fakirim sen Rahimsin ben ölüyüm sen HAYY’sın ben çaresizim sen EHADSIN ben muhtacım sen SAMED sin ben sağırım işiten sensin ben körüm gören sensin ben dilsizim konuşan sensin ben yaradılıyorum yaradan sensin ben yokum var eden sensin ben hiçim ama emellerim büyüktür ben yoksulum ama isteklerim çoktur ben isterim çünkü sen büyüksün şahit yaz büyüklüğüne bu küçük kalbimi
ŞİFA NASİB EYLE SUZİDİLARANIN ÖMRÜNE AMİN AMİN AMİN
Sevgili Dilara hep aklımızdasın hep gönlümüzdesin
Sevgi ve ümit şemsiyesinin altında hep birlikteyiz.Çünkü sevginin ve duanın Sahibi olan Allah, bunlarla isteyin demiş.
Bizde Onu vekil ettik,Ona sığındık.O Yüce Rabbim zorda kalanların imdadına yetişen.
Kulunu kulundan fazla düşünen.
Sevgiyle,boynunu bükerek isteyen aciz kullarından merhametini esirgemeyen,
O Yüce Mevladan istiyoruz,bütün kalbimizle.
Dilaraya sağlık bahşet Yarabbi,şifalar ihsan et.
Sevdiceğine kavuştur,gönül yangınını dindir.
Ve herkesin kendine kardeş seçtiği,dost seçtiği,Dilarayla bizi artık, mutlulukta buluştur.Amin.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN
AMİN AMİN AMİN AMİNNN...
Allah gönlünüze göre versin Allah hepinizden razı olsun, amin!
Teşekkürler
ZİYA ALLAH SENDEN RAZI OLSUN KOCAMAN Bİ YÜREK VAR SENDE RABBİM HER DAİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN
LALEMİZE NADİDE ÇİÇEĞİMİZE RABBİM ACİL ŞİFA VERSİN RABBİM ŞAFİ ADINLA ŞİFA VER LALEMİZE ONUN YAR VE YARDIMCISI OL DUALARIMIZI KABUL ET RABBİM18 yıl önce gönderildi # -
burda ezan okunuyo şuan.arkadaşım için dua ettim ve okudum.inş herşey düzelir.yoluna girer.dualarımızdasın..
rabbim bütün hasta olanlara tez elden şifa versin
RABBİM SEN YAPILAN DUALARIMIZA CEVAP VER. OKUNAN DUALAR AMİNLER SAYESİNDE SİFA NASİP ET
BUGUN CUMA NAMAZINDA OKUNAN DULAR HÖRMETİNE ALLAHIMMÜBAREK BAYRAMIN 1. GÜNÜNDE CUMA NAMAZINDA DUAMIZA AMİN DİYENLERİ ARTTIR ALLAHIM
OL DE OLALIM
AMİN AMİN AMİN
amin amin aminn
TUBİK SENDE NİŞANLINA SÖYLESENDE BİRKAÇ CAMİYE DESE BAYRAMIN 1.GÜNÜ İÇİN BEN KALKIP ANTEPLERE GELMİYİM : )
Bismi Kun! Rabbim, sığındımız merhametin ve rahmetin adına, meftunu olduğumuz aşkının adına, lütfettiğin fatihalar, yasinler, tefriciyeler, ayetel kürsiler, zikirler adına, şu mübarek günlerin ve genein adına... ol de dualarımıza, muradlarımıza!
AMİN...
aminn
Amin Amin Amin
Allahım Suzidilaranın gönlündeki muradını ver onu sağlığına ve sevdiğine kavuştur. bir daha hiç ayrılmasınlar çok mutlu olsunlar Allahım kadir gecesi hürmetine Ramazan hürmetine Peygamberimiz hürmetine, Kuranı kerim hürmetine...amin.18 yıl önce gönderildi # -
Bil ki o yüce kattaki Kitap'ta kayıtlı değilse eğer, bu dünyada bir tek sözcük bile etmenin imkanı yoktur...
Ey Söyleten, İsteten, Yazdıran Bismi Kun! Söylettiklerine Bismi Kun! İstettiklerine Bismi Kun! Yazdırdıklarına Bismi Kun! Lütfettiğin dualara Bismi Kun!...
AMİN!
LALE ABLAM NEYİN VAR... HERKES BİLİYOR BEN BİLMİYORUM SANIRIM
DUALARIMDASIN.. NE GÜZEL KISKANDIM VALLAHİ SANA YAZILANLARI NE GÜZEL... RABBİM DUACILARINI DAHADA ARTTIRSIN İNANIYORUMKİ PIRLANTA GİBİ Bİ KALBİN VAR...
YOKSA NİYE BUKADAR DESTEKÇİN OLSUNKİ HİÇ TANIMADIĞIN İNSANLARDAN... SENİN KALBİNİN GÜZELLİĞİNDEN DUALAR OLUK OLUK AKMIŞ SANA. DİLERİM HER İKİ CİHANDA DA YOLDASIN OLUR BU DUALAR VE DUA EDENLERİN...AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.