batuhan,,lale,,hatice(kadir babanın aşkı) ,,nazmiye,,metin,,kıbrıstan muhammed,,hatice,,reyhan ve sıkıntısını bildiğimiz bilmediğimiz tüm kardeşlerimiz için hiç birşey belirtmeden sınırlama yapmadan herkes içinden geleni okusun,, içinden gelen duayı yapsın diye
ALLAH'IN YANINDA HİÇ BİR ŞEY ZAYİ OLMAZ
ALLAH'IN İZNİYLE,, bizim düşündüğümüz şekilde duaların kabul görüntüsü olmasa bile Rabbim bu duaları,,okunan salavatları,,Kuran ayetlerini indinde bereketlendirip hepimize dönderecektir
isteyen dostlarımız kısaca sıkıntılarını da hatırlatabilirler
bu mübarek günler ve gecelerdeki fırsatları inşaallah değerlindermeye çalışırız hep bir elden
selam ve dua ile...
dileyen sıkıntısını,,dileyen dertliler için duasını yazsın
(25 mesaj) (22 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
**************************Allah’ım**********************
Bütün açları doyur
Bütün çıplakları giyindir
Bütün evsizleri barındır
Bütün yardımsız bırakılmışlara yardım et
Bütün yalnız bırakılmışlara şefkat et
Bütün öksüz ve yetimleri koru
Bütün hastalara şifa ver
Bütün gurbetteki dostlarımızı kudretinle koru
Bütün iyileri himayene al
Bütün kötüleri ıslah et.
Bütün dertlilere derman ver
Bütün dualarımızı hayra çevir
Bütün ömrümüzü güzelliklerle geçirmemize yardım et
Bütün hayırlardan nasibimizi arttır
Bütün şerlerden bizleri koru
Bütün kötülüklerimizi ört
Bütün günahlarımızı bağışla
Bütün ibadetlerimizi kabul et
Bizi bir an bile kendi halimize bırakma
RAHMETİNLE EY MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİ
AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
dostlarım sizden tek isteğim dua edin benim için. yüreğim çok yanıyor.artık sevdiğim kişi beni sevmiyor..rabbimden başka kimsem kalmadı. lütfen dua edin..şu mübarek günlerde dualarım kabul olsun. çok mutsuzum
18 yıl önce gönderildi # -
Bütün Dertli gönüller için.3 Fatiha ve 3 ihlas la muratlarını diliyorum.
Kabul et Allahım.
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
7 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM RABBİM KABUL ETSİN
bütüb kalbi kırık, olan sevdiğine karşılık bulmak isteyen herkese ALLAH yardım etsin
CİHAN ABİ ALLAH RAZI OLSUN... BEN TÜM SIKINTIDAKİ DOSTLAR İÇİN 7 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM..AMİNN..AMİNN...AMİİNN
KARDEŞİMMM
Okudum herkes için Allah kabul etsin okuduklarım ve sayıları Allah katında kabul olsun.
Hangi birini yazayım, en iyisi dua etmek :) Rabbim herkezin gönlüne ferahlık ve huzur versin. Sıkıntılarımızı gidersin, dualarımızı kabul buyursun inşaALLAH. Bende önce sizler ve bütün sıkıntıda olanlar için bir yasin okuyayım inşaALLAH ..
sıkıntımız çok kardeşim ama şu an kardeşim çok zor durumda allahım herkese yardım et rabbim herkes için yasin suresini okucam allah kabul etsin amin.
Bildiğimiz-bilmediğimiz bütün iyilikleri ver, bildiğimiz-bilmediğimiz bütün kötülüklerden muhafaza et, her işimizin sonunu güzel eyle, dünya sıkıntılarından ve ahıret azabından bizi koru!(Peygamber (s.a.v) efendimizin dualarından)
Amin...Amin...Amin...18 yıl önce gönderildi # -
allahım bana aileme ve tüm darda olanlara yardım et..
7 amener resulu.
7 ayetel kürsi.
7 fatiha.
7 nas.
7 felak.
7 ihlas. okudum.sen yardım et rabbim tüm sıkıntıdaki olan arkadaşlarımıza.aminn..18 yıl önce gönderildi # -
YARABBİM ELLERİNİ AÇIP SANA DUA EDENLERİNDE BENİMDE DUALARIMI KABUL EYLE DARLIKTAN VE SIKINTIDAN KURTAR BİZLERİ YARABBİM SAGLIK VE HUZUR VER BİZLERE
amin amin amin ....
abimm allah razı olsun senden rabbim kimin ne sıkıntısı varsa yar ve yardımcısı olsun hastalaramıza şifa ,dertlilerimize deva olsun ....allahım benimde aile mi,arkadaşlarımı ve dua dostlarımı koru ...ve gönlümdeki istediğimi bana hayırlı kıl ver ver ya rabbim amin
3 ayatel kürsi okudum.rabbim tüm sıkıntıda olanları.tüm darda olanları refaha çıkarır inşallah.
Bütün bir hayat, kınanma, horlanma, yitirme,her şey kalbimin üzerinden geçiyor ve ben kalbimin altında kalıyorum. Bana dair ve bana rağmen var olan bir dünyada büyüklüğü,yitirdiklerinin çokluğuyla ölçülen bir Suzidilara kalbi oldum... Artık dayanamıyorum!
Merhamet Ya Rabb! Muradımı lütfederek bizi kurtar Ya Rabb!...
AMİN...
Allah’ım**********************
Bütün açları doyur
Bütün çıplakları giyindir
Bütün evsizleri barındır
Bütün yardımsız bırakılmışlara yardım et
Bütün yalnız bırakılmışlara şefkat et
Bütün öksüz ve yetimleri koru
Bütün hastalara şifa ver
Bütün gurbetteki dostlarımızı kudretinle koru
Bütün iyileri himayene al
Bütün kötüleri ıslah et.
Bütün dertlilere derman ver
Bütün dualarımızı hayra çevir
Bütün ömrümüzü güzelliklerle geçirmemize yardım et
Bütün hayırlardan nasibimizi arttır
Bütün şerlerden bizleri koru
Bütün kötülüklerimizi ört
Bütün günahlarımızı bağışla
Bütün ibadetlerimizi kabul et
Bizi bir an bile kendi halimize bırakma
RAHMETİNLE EY MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİ
AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Bismi Hu! Rabbim, merhametinle aşkınla esirge ve koru...
Bir tek insanın acı çektiği yerde Ya Rabbi, bütün insanlara yetecek kadar acı var. Benim çektiğim acının da üstünde acı var, hepsini gördüm.
Acı müdahil, acının olduğu yerde gaflet yok. Lâkin her acıyla olmuyor. İyilik kötülükle iç içe, üstelik sınav sınav içinde.
Bitmeyecek olan; dünyanın son gününe değin yaşayacak olan iyi bir hatıradır. Dahası, o hatıra ile insanın öbür dünyası aydınlanır. Kim ki dar zamanda el uzatır muhtaç olanlara, el uzatmış demek olur kendi yarınına. Çünkü düşenin dostu her şeyin üzerindeki Rabbimdir ve Rabbim düşene dost olana da mutlaka dost olunmasını isteyendir.
Allah razı olsun sizlerden, gönlünüze göre versin, amin!
RABBİM BENİM ,DUA DOSTLARIMINİVE TÜM MÜMİNLERİN SIKINTISINI SEN BİLİYOSUN GİDER YA RABBİ FERAHLIKLAR VER YARABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNDEKİLERİ ÖMÜRLERİMİZE HAYIRLI KIL ALLAHIM LÜTFEN YARDIM ET ALLAHIM ...........AMİN.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMED
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMED18 yıl önce gönderildi # -
allahim ne olur butun hasta kullarina sifalar ver acilarini azalt benim annecigimde hasta kanser hastasi cok aci cekiyor ve gurbetde oldugum icin annemi hastalandigindan beri hic goremedim ne olur allahim annemi yanima ala bileyim belkim burada doktorlar derdine care bulur umudum hic kesmedim kestirme yarabbim hasta kullari su mubarek ramaz ayinin hurmetine bizlere bagisla hasretligimiz bitir yarabbim allahim butun musluman alemini derdine sikintisina cara bul yarabbim amin
7 ayetel kürsi, 7 fatiha, 7 ihlas okudum.
Yarabbim benim, tüm dostlarımın ve müslüman kardeşlerimin dualarını kabul et. Sıkıntılarını feraha cevir. İki cihanda yar ve yardımcımız ol. Yüzümüzü güldür Cennette cemalini gören efendimize komşu olan kullarından olmamızı nasip et.
Yarabbim aile problemi olan akrabamın yuvasını bozma kızının yüzüne bak. Birbirlerini karşı sevgi ve muhabbetlerini artır yarabbim. Sen herşeye kadirsin. Hasbanillahi ve nimel vekil. La havle vela kuvvete illa billah. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin. AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB18 yıl önce gönderildi # -
Allah her darda kalanın yanındadır...10 ihlas okuyorum hepimiz için.
GÜZEL ALLAHIM.BU MÜBAREK GÜNLERİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE,KAPINA GELDİK EL AÇTIK YALVARIYORUZ.ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME YA RAB.HASTALARIMIZA ŞİFA,DERTLİLERİMİZE DEVA,BORÇLULARIMIZA ÖDEME KOLAYLIĞI NASİB ET YA RAB.CÜMLEMİZİN SIKINTILARINA FERAHLIKLAR VER YA RAB.BİZLERİ AFETLERDEN,GÖRÜNÜR GÖRÜNMEZ KAZALARDAN, BELALARDAN KORU YA RAB.ALLAHIM BİLDİĞİMİZ VE BİLMEDİĞİMİZ BÜTÜN HAYIRLARI YALNIZ SENDEN İSTERİZ.BİLDİĞİMİZ VE BİLMEDİĞİMİZ BÜTÜN ŞERLERDEN YALNIZ SANA SIĞINIRIZ.RAHMETİNİ ESİRGEME ÜZERİMİZDEN.SEN HERŞEYE KADİRSİN.AMİN.
3 İHLAS 1 FATİHA.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.