sabah uyandığımdan beri yüreğim sıkılıo anlamsız bi sıkıntı var :( sebepsiz yere ağlamak istiyorum dün yüreğimdeki umutlar söndü :( rabbim bana ne oluyo yardım et allahım içimdeki sıkıntıyı gider
:(( yüreğim sıkılıyo :((SUSKUNKİZ:((
(24 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
YA VAHİDÜL KAHHAR YA MALİKÜL MÜLK YA ZÜLCELALİ VEL İKRAM YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH
18 yıl önce gönderildi # -
rabbim içindeki sıkıntıları gidersin canım benim
7 ayetel kürsü okudum canım.. en kısa zamanda ferahlarsın inşallah..
ALLAH RAZI OLSUN
YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH18 yıl önce gönderildi # -
akşam yemeği sırasında askerin biri koşarak komutanının odasının kapısını çalarak içeri girmiş.ne oldu asker diye sormuş komutan.komutanım bugün böreğin içinden biraz toprak çıktı demiş. oğlum demiş sen hiç tavşan böreği yedin mi demiş.yedim komutanım demiş asker.peki içinden hiç tavşan çıktı mı diye sormuş sinirlenerek.asker de iyi de komutanım biz de buraya vatan toprağı yemeye gelmedik demiş.
YA OFF YAA ETRAFIMDAKİ HERKES SIKILIYOR NOLUYOR BÖYLE:(
BENDE SIKILIYORUM DEMEYE YÜÜZM KALMADI ARTIK:(
NE OLDU CANIM BENİM SANA YAA:((18 yıl önce gönderildi # -
OFLAMAK YOK
PÖFLEMEKTE YOK
DÜZELECEK HERŞEY HADİ BAKALIM TOPARLANIN18 yıl önce gönderildi # -
İÇİMDE ÇOK ŞEY VAR AMA YAZAMIYORUM..ÇÜNKÜ UMUTSUZ KONUŞMAK İSTEMİYORUM BU SİTEDE ..İÇİME ATMAKTAN YER KALMADI BENİ ANLIYORSUN DEMİ ABİCİM..İHLAS YOLLUYORUM SANA
VVE BURCUYA18 yıl önce gönderildi # -
FATİHH ABİMM NE DİİM BİLMİOMKİ SEN BENİ BENDEN DAHA İİ ANLION DERDİMİ ANLADIN HEMEN ALLAH RAZI OLSUN ABİMM 101 SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ YOLDAŞIN OLSUN
TUBİŞİMMM CANIM KIZMA ÖLE SIKILMAYA BAŞLADIM NEDENSİZ DEMİİM NEDENİNİ FATİH ABİ YAZDI ZATEN
BENDE SANA YUNUS DUASI OKUYORUM RABBİM FERAHLIK VERSİN18 yıl önce gönderildi # -
HAYDİ TOPARLANIN
ÇOK MORALİNİZ BOZULURSA İDARE EDEMEM ANNE DEYİN
:))
tamam abicim..saol burcum benim
allah gönlüne ferahlık versin
CANLARIM BENİM.
SIKILMAYIN.ALLAHIM SIKINTILARINIZI GEÇİRİR İNŞALLAH.
RABBİM HEP YANINIZDA MUTLULUGUNUZ OLSUN.ALLAHIM ARKADAŞLARIMIN GUZEL GÖNÜLLERİNİ GÜZELLİKLERLE DOLDUR TAŞIR ALLAHIM.18 yıl önce gönderildi # -
ALAHIM ELİFİMİN ÜZÜLMESİNE MÜSADE ETME.O BAL GİBİ DİLİYLE HERGÜN BİZLERE MORAL VEREN YÜREĞİ PIRIL PIRIL OLAN DÜNYALAR TATLISI..HELE O KAHKAHASI YOKMU:))
ELİF KARNIMI OVALATMİM DEMİ:)):):
o naif yüreğine ablandan,
100 besmele
100 ihlas
100 yunus duası
tabiki tubik sanada aynı şekilde okuyorum.18 yıl önce gönderildi # -
meral ablam meleğim benim allah razı olsun dualarınıza çok ihtiyacım var ablacımm rabbim her daim yar ve yardımcınız olsun ablam
ALLAH RAZI OLSUN ABLACIM 11 İHLASDA BEN SANA OKUYORUM CUMA HEDİYEM..RABBİM RAHMETİYLE SARSIN SİZİ..
CANIM TUGBA.
SEN BENİ MUTLU ETMEYİ VE GÜLDÜRMEYİ HEP BAŞARIYORSUN.ELİF KARNIMI OVALATMİM DEMİ:)):):
ASLINDA OVALATSAN İYİ OLUR AMA
SEN YİNEDE BENDEN CEVAP BEKLE:):):)18 yıl önce gönderildi # -
TAMAM ŞEKERİM HABER BEKLİYORUM SENDEN..SENİ RABBİME EMANET EDİYORUM..BUGÜN İÇİMDEN HEP AMA HEP DUA ETMEK GELİYOR SEVDİKLERİME..FARKLI BİR HİS.İNŞALLAH DUALARIMIZ KABUL OLUR
AMİN,İNŞALLAH KARDEŞİM;ALLAH SIKINTINI GİDERSİN VE HAYIR KAPILARI AÇSIN ÖNÜNDE...
11 İHLAS SANA RABBİM SIKINTILARINI GİDERSİN İNŞALLAH
Burcummm ne oldu sana akşam çok neşeliydin..
bazen olur budurumlar inşallah geçer canım benim
sana 3 ihlas 1 fatiha 1 ayetel kürsi felak nas yunus duası okuyorum sıkma canını ne olur.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.