SEVGİLİ DOSTLAR,AİLEMİN İÇİNDE BULUNDUGU DURUM VE YAŞADIKLARIMIZDAN DOLAYI ÇOK HUZURSUZ GÜNLER GEÇİRİYORUZ AİLEMİN VE KENDİMİN HUZURU İÇİN DUALARINIZI BEKLİYORUM ALLAH'A EMANET OLUN.
DUALARINIZI BEKLİYORUM,ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.
(16 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ÖNCELİKLE ARAMIZA HOŞGELDİN KARDEŞİM
RABBİM TÜM SIKINTIDA OLANLARIN SIKINTISINI TEZ VAKİTTE GİDERSİN İNŞALLAH
ALİ İMRAN SURESİ 26- 27 AYETİ KERİMELERİNİ OKUYORUM RAHMET VESİLESİ OLSUN İNŞALLAH
AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM
hoşgeldin ceren. Allah yardımcın olsun tüm sıkıntılarını feraha çevirsin inşallah.3 ihlas 1 fatiha okuyorum.
100 İHLAS DİLERİM DERDİNE DERMAN OLUR.
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH
Yarabbim kardeşimizin ve ailesinin tüm maddi ve manevi sıkıntılarını gider, iki cihanda yar ve yardımcıları ol. Hasbinallahi ve nimel vekil. La havle vela kuvvete illa billah. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin. AMİN AMİN AMİN
7 ayetel kürsi okuyacağım rabbim kalbinize ferahlık versin.18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcınız olsun...
AMİN AMİN AMİN DOSTLAR ALLAH RAZI OLSUN DULARINIZ İÇİN,MEVLAM SİZİN VE AİLENİZİN VARSA SIKINTILARINI FERAHA ERİŞTİRSİN,ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.
Allah sizleri selamete erdirsin kardeşim
Herbir taraftan yardımlar gelsin
Allahın rahmeti kuşatsın sizleri inşallah18 yıl önce gönderildi # -
dualarım seninle kardeşim allah huzur ve mutluluk versin
ALLAH RAZI OLSUN BENDEN DUALARINI ESİRGEMEYEN BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN ALLAH HERKESE HUZURLU BİR YAŞAM VERSİN.
HOŞGELDİN ARAMIZA ABLAM RABBİM TEZ VAKİTE SIKINTILARINIZI GİDERİR İNŞALLAH ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN AMİNNNN
HOŞ GELDİN CEREN DUALARINIZDASIN ALLAH YARDIMCIN OLSUN.
HOŞGELDİN CEREN KARDEŞİM.ALLAHIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN.DUALARIMIZDASIN.
HOŞGELDİN CEREN KARDEŞİM.ALLAHIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN.DUALARIMIZDASIN.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDESİM ADINI NOT ALDIM KADİR GECESİNDE SENİN İÇİNDE DUA EDİCEM İNSALLAH RABBİM DUALARINI KABUL EDECEKTİR
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.