BURCU SANA HİÇ BİŞİ OLMAZ CANIM BÖYLE ASLA PES EDECEK Bİ İNSAN OLDUĞUNU HİÇ AMA HİÇ SANMIYORUM 33 İHLAS OKİCAM KADİR GECESİNDE SENİN İÇİN CANIMM
YARDIM EDİN NOLUR:(:(:("BURCU"
(103 mesaj) (31 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
BURCU NE DEMİŞSİN SEN ÖYLE,ÖLÜM FALAN.NİYE BU PES ETME SANA YAKIŞMAMIŞ,DAHA YENİ GÖRDÜM,İYİKİDE YENİ GÖRMÜŞÜM.NİYEMİ SEN BİLİRSİN.BEN SENİ ARIYACAĞIM,BAKALIM NASIL SAVUNACAKSIN KENDİNİ.
18 yıl önce gönderildi # -
Oruçlu ölmektir güzel olan burcu kardeş, ama öldürmenin bunda yeri yoktur.. Umarım mevlam yar ve yardımcın olsun..
ALLAH YARDIMCIN OLSUN...RABBİM SIKINTILARINI GİDERSİN...
burcu:((sen böyle birşeyin yanlış olduğunu bilrisin ama bir anlık bi duygudur bu inşallah canım benim..sen zayıf deilsin çok güçlüsün.rabbim seni korusun.asla şeytanla başbaşa bırakmasın ayetel kürsi okuyorum..
canım kardeşim rabbim kimseye aşamayacağı sıkıntıyı vermez bitanem anlatki yardımcı olalım
yalan değildi blöf değildi boş değildi çok kötüyüm tek bildiğim bu.hangi yzüle yaşayım ben.hayata size yüzüm mü var yaşamak için..
bitanem kimse saana yalan blöf diyemez böle bişeyin blöfü olmaz..fakat oan çok hassastın galiba
insan oğluyuz hepimiz bir an çıkmıştır ağzından..bak bu gece okadar güzelki..dualarını et.ne olur üzülme18 yıl önce gönderildi # -
burcu msn ye gelirmisin..hadi bak mazeret istemiyorum..sadece 5 dakika...
neden yaşayım ki ben
hayat bana ne verdi ki ölüm bana ne kaybettirecek allah aşkına söleyin..neyim var kaybedecek..bir annem var o üzülür ama çok kişide mutlu olur..bi çok kişinin mutluluğu için bi kişi üzülsün çok mu..beni böle görüp hergün öleceğine ölümümü görsün o da kurtulsun.18 yıl önce gönderildi # -
evet oruçlu ölenler sreki oruçlu kalırmış haklısın burcu kardeş...ama onlar eceliyle ölenler.
allahın verdiğini ancak allah alır.kend canına kıymak büyük günahlardan sakıın unutma...
dertlerin sıkıntıların olabilir ama derteler paylaşoldıkça azalır
mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır sakın unutma
allah kmseye kaldıramayacağı yükten fazlasını yüklemez.
allah tarafından sana imtihan inşallah en güzel şeklde geçersin
haline şükret sağlıklısın elin ayağın tutuyo gözün görüyo karnın doyuyo
şu an karnı açlar var gözü körler var hasta olanlar var
kardeş halne şükret sabır sevncin anahtarıdır.allah sevdiği kuluna dert tasa verirmiş.
peygamberi seven dertlere sıkıntılara hazırlıklı olsun demez mi dinmiz.
rabbim yar ve yardımcın olsun
selam ve dua ile18 yıl önce gönderildi # -
acizlerin seçeceği yolu tercih etmemen gerek senin..hepimiz kötü oluyoruz bunalıyorz hayat zevk vermiyor ama ..ölüm dışında herşeye çare var.ne olursa olsun
sevdiklerimiz için dik durmalıyız.anneciğini yalnız bırakmak olurmu hiç..18 yıl önce gönderildi # -
burcu.... :( çok üzüyorsun bizi...
yaşamıyorum ki ben..ne badireler atlattım ne acılar çektim ama hiç böle kötü olmadım..tek dileğim vardı o da BURCU TUTAL olabilmek..
ama yaşamıyorum ki ben..var mıyım ki
yokum dimi..okuladfa gitmedm
artıkta gitmiyorum yok ki bişi kalmadı ki..napim ki ben18 yıl önce gönderildi # -
msn ne gelir misin lütfen....... :(
istemiyorum bişi gücüm yok..
neden allahım neden beni bukadar deniyorsun bugün neden neden allahım neden18 yıl önce gönderildi # -
HAYAT BU KADAR BASİT DEMEK..... MERAK ETME UĞRUNA ÖLDÜKLERİN SEN GİTTİKTEN SONRA BU DÜNYANIN SEFASINI SÜRERLER. OLAN SANA VE ANNENE OLUR...
bu sınavı geçemiyorum ben bıktım artık
evet behnan haklı burcucum
burcu sevmiyorsan beni git istediğin yere...
konuşmazsan buna çözüm bulamayız.... lütfen yaaa üzme artık bizi...18 yıl önce gönderildi # -
sedef sen başarabildin mi ben nasıl başarim sen söle?
başaramadım ama haklısın biliyorum başaramadık ikimizde ama böyle umutsuz olursak kendimizi yer bitiririz yazık değil mi sana nefsine bunu yapıyorsun.
sedef en azından intahar etmiyor
bir de biz ne yaparsak yapalım ne dua edersek edelim Allah kabul etsede dualarımızı zamanı varsa bişey gelmiyor elimizden, bekleyeceğiz...
nasıl dayanıyo o bilmiyorum ki ben dayanamıyorum ama
SEN BİLİYORSUN DEĞİL Mİ BİZİ ÜZDÜKÇE HAKKIMIZA GİRDİĞİNİ ????????????
GEL ARTIK ŞU MSNE BURDAN KONUŞMAMIZ OLMUYOR... KIZIYORLAR SONRA....
ben biliyorumda beni üzenler biliyo mu..allahım neden bugün böle neden beni bukadar ağır bi sınava tutuyorsun allahım nolur yeter.gücüm yok bittim tükendim ben.tek nefes alma sebebim tek umudum tek mutluluğum herşeyim işte nasıl olur allahım nasıl..
BURCU BEHNAN KARDEŞİMİ DİNLE MSN Nİ AÇ
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.