ay canım pardon ben istanbulda oturuyorum karıştırdm ama merak etme ben senin için dua ettim edicemde inş döner sen gnlünü merak etme dönmesede kendibilir ondan daha iyisini bulursun inşallah ALLAH istedğin birini cıkarsın karkşına seni öle bi mtlu etsinki bu günlerini hatırladığında niye kendimi bu kadar üzmüsüm diye gülersin
YARDIM EDİN NOLUR:(:(:("BURCU"
(103 mesaj) (31 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
burcuu, bak yine o şekilde buldum seni canım neler oluyo sana böyle hiçmi konuşamıyosun sevdiğin insanla seni sevmiyomu bilmiyorumki problem ne sana bir yardımım dokunsun en azından teselli ama lütfen kendini yiyip bitirme geçer bu dönemler elbet sabret pişmanda olursun öyle kendini harap ettiğine eminim çünkü sen öyle güçlü bir kızsın aslında Allah yardım etsin yüzün gülsün inş
18 yıl önce gönderildi # -
sanırım düzeldi:):)deniz çok sağol:):)
sadece muratla ilgili ii bi haber var okadar:(
anam babam aynı:(18 yıl önce gönderildi # -
ne haberi seni aradımı meraklandım ay hadi söle senin icin gercekten dua ediyorum ençokta sana çünkü bu siteye ilk girdiğimde senin yazını okumuştum hadi haber ver anlat olayı
burcum bi gülen surat bi ağlayan surat yapıyon delisin sen :)
düzelir sıkma canını. murat siteyede girmiyomu artık sitede tanıstık dedin.
kim bu murat senin giibisini niye üzüyo anlamadım ama kızdımmm
:):):) ya ben normal miyim bilmiom ki..bi yandan annemle küsüm die içim kan ağlıyo bi yandan murat aradı die mutluyum..napsam kki bide mutlu olmaya korkuom gene bişi olcak die..:(:(bilmiom ki:(murat madlymadd var ya o..siteye girmio çünkü nete girmio güleysa:(
anladım canım. çok mutlu oldun aramasına mutluluğum kursağımda kalacak diye endişelenip mutluluğunu hep haram ediyosun kendine. yapma tadını çıkaaaaaar. gül bakim :)
insanlah aramaları daim olur hayırlısıyla. insallah alnında yazılı olan murattır hayırlısıyla..anne kız arasında olur canım o hemen geçer merak etme düşünsene kaçyüzkere darılıp barıstınız onu takma git öp anneni yada sakin savran yeter..
sağolasın kardeşim hep yanımdasaın allah razı olsun sendende..bide ben bukadar çok mu yazıyorum siteye beni ne çok kişi tanıyo:$utandım valla billa:$
MUTLULUĞUN DAİM OLSUN BEBEĞİM :)
BURCUCUĞUM ÇOK SEVİNDİM İNAN Kİ ALLAH BANA DA KISMET EDER İNŞALLAH AMA BENİM UMUDUM TÜKENİYOR ARTIK ARAMIYOR ARAMAZDA GALİBA ARTIK NOLUR BENİ DUASIZ BIRAKMAYIN DOSTLARIM....
BURCU SEN COK AKLLI BIR KIZSIN NE OLUR MANTIGINLA HAREKET ET HER SEYE BIRDEN COK UZULUP KENDI YIPRATMA NE OLUR AKITMAYIN SU GUZELIM GOZ YASLARINIZI DAHA ONUNZDE COK UZUN YILLAR VAR DAHA SONRAYA KALMAYACAK GOZ YASI BE :)ALLAHA EMANET OL BU AKSAM SEN LE KONUSAMADIM OZUR DILERIM CANIM GERCEK SIMDI GITDI MISAFIRLERIM NEYSE ISLERIN YOLUNA GIRDIGI HOSUMA GITDI ANNE HIC DUSUNMUYOM BILE GIT ELINI OP SARIL ANNE HIC BISEY OLMAMIS GIBI OLUCAK AH BI BENIM ANNEM YANIMDA OLSA KOYNUNDAN HIC CIKMAM HERALDE KIYMETINI BILIN ANNENIZIN ALLAHA EMANET OL
canım benim ya nasıl sevindim anlatamam yakın zamanda annenlede aran düzelir inş rabbim yardım etsin şimdi mutlu olmalısın rabbine dua et dualarında benide unutma olurmu umarım bende senin gibi mutlu olurum inş inanki çok sevindim canım benim rabbim dahada mutlu etsin amin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.