AYMAZLIĞIN VURDUM DUYMAZLIĞIN KOL GEZDİĞ ÜLKEMİ KORUMAK İÇİN 13 UMUT DAHA YOK OLDU,13 EVE DAHA BAYRAM GELMEYECEK!
13 İHLAS
13 FATİHA
ELİMDEN GELEN MALESEF BU KADARI.
13 UMUT DAHA YOK OLDU.ŞEHİTLERİMİZ VAR...
(13 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
13 FATİHADA BEN OKUYORUM RABBİM SEN İSMİNİ PEYGAMBERİMİZDEN ALMIŞ MEHMETCİKLERİMİZİ KORU CENNET VATANIMIZA SELAMET VER ALLAHIM AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
13 adet meral ablaya 13 adet başlığa 13 adet hepimize
YA KAHHAR,YA KAHHAR,YA KAHHAR,
BU VATANIN TOPRAĞINA,MİLLETİNE,DEVLETİNE VE BÜTÜN BUNLARI KORUMAYA ÇALIŞAN SİLAHLI KUVVETLERİNE SEN ZIRH OL.ONLARI HER TÜRLÜ KAHPELİKTEN VE TUZAKTAN EMİN KIL.
ŞEHİTLERİMİZE RAHMET,GERİDE KALANLARA SELAMET VE SEKİNE NASİP ET.AMİN.
BU VATANIN TOPRAĞINA,MİLLETİNE,DEVLETİNE VE BÜTÜN BUNLARI KORUMAYA ÇALIŞAN SİLAHLI KUVVETLERİNE SEN ZIRH OL.ONLARI HER TÜRLÜ KAHPELİKTEN VE TUZAKTAN EMİN KIL.
allah rahmet eylesin.ailelerine sabır versin..o hainler için söylenecek çok bişey yok!!!!
allahım sen polislerimizi mehmetçiklerimizi ve tüm masum insanlarımızı koru..
şehitlere fatiha okuyorum sen kabul buyur allahım
Şehitlerimiz için 100 ihlas Suresi okudum.
Allah kabul etsin.
allah. rahmet eylesin.rabbim ailesine sabır versin.bende fatiha okuyorum.
:( bende 13 fatiha okuyorum rabbim rahmet eylesin ailelerine sabır versin :(( benimde askerim var bayramda gelicekti ama yola mayın döşendiği için gelemio allah bütün askerlerimize yardım etsin rabbim onlar sana emanet
**************İnna lillahi ve inne ileyhi raciun***********
YA KAHHAR,YA KAHHAR,YA KAHHAR,BU VATANIN TOPRAĞINA,MİLLETİNE,DEVLETİNE VE BÜTÜN BUNLARI KORUMAYA ÇALIŞAN SİLAHLI KUVVETLERİNE SEN ZIRH OL.ONLARI HER TÜRLÜ KAHPELİKTEN VE TUZAKTAN EMİN KIL.
YA CEBBAR YA CEBBAR YA CEBBAR...
Allah rahmet eylesin ailelerinede sabır versin gece 4 te öğrendik o zamandan beri üzülüyoruz çünkü aynı korkuları yaşayan biri olarak 13 fatiha 13 ihlas şehitlerimize gitsin.
allah rahmet eylesin rabbim ailelerine sabır versin 13 fatiha bende okucam
Yarabbim ülkemizi bölüp parçalamak isteyen, ailelere evlat acısı, eş acısı, akraba acısı gösteren, yürekleri yakan, insanlıktan nasibini almamış düşmanlarımızı sana havale ediyoruz yarabbim. Sen onları ıslah et yarabbim.
Vatanımızı milletimizi bölmek isteyenlere fırsat verme yarabbim. Sen asker ve polislerimize güç ve kuvvet ver, her türlü kötülükten muhafaza et. yar ve yardımcıları ol Allahım. Hasbinallahi venimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.