ASLINDA NE KADARDA GÜZEL ŞEYLER YAZMAYI İSTİYORDUM DUA VE GÖNÜL DOSTLARIMA AMA OLMADI,YAZAMIYORUM YAZAMIYORUM ÇÜNKÜ YÜREKLERİ KAVRULAN ANALARA,KARDEŞLERE HAKSIZLIK YAPIYORUM GİBİ GELİYOR.
3000 BESMELE
1000 İHLAS
3000 KELİME-İ TEHVİD
1000 SÜBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİ
ALLAHIM KAPISINDAN ÇEVİRMESİN,TÜM DUALARINIZ KABUL OLSUN,KANDİLİNİZ KUTLU OLSUN.
AMİN.
MUBAREK GECEMİZ İÇİN
(19 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH RAZI OLSUN ABLACIM SENİNDE KANDİLİN KUTLU OLSUN NİCE KANDİLLERE HEP BERABER SELAM VE DUA İLE İNŞALLAH
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN TEYZECIM.SENINDE KANDILIN MUBAREK DUALARIN BEREKETLI VE KABUL OLSUN.
ALLAHIM SIZI SIKINTIDA BIRAKMASIN.AMIN AMIN AMIN.18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun Allah ne muradın varsa verisn inşallah.
Allahım ne olur kapından geri çevirme dileğimizi ver.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN MERAL ABLAMMMMM
ALLAH RAZI OLSUN MERAL ABLA...RABBİM DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH...KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN...
Allah kabul etsin
Rabbim her daim korusun ve gözetsin inşallah
Mevla razı olduğu kullarından eylesin18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun.rabbim kabul etsin.sizinde kandiliniz mübarek olsun.
allah razı olsun .kabul etsin.geceniz mubarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah..
Amin Allah razı olsun Meral kardeşim.
amin.allah razı olsun.rabbim kabul eder inşallah okunan duaları
Allah razı olsun ablacığım,, nice ramazanlarda dualaşabilmek nasib olsun inşaallah,,
selam ile...18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun nice hayırlı kandillere erişmeyi nasip etsin rabbim..
amin amin
ALLAH razı olsun ALLAH herkesin gönlündekini versin 15 AYETEL KÜRSİ 21 ihlas 7 FATİHA da benden ALLAH kabul etsin
AMİN AMİN ALLAH RAZI OLSUN
AMİN .ALLAH RAZI OLSUN.
ALLAH RAZI OLSUN HEPİMİZİN DUALARI KABUL EYLESİN RABBİM
AMİN AMİNAMİN
Allah razı olsun ablacım. Rabbim iki cihanda yüzünü güldürsün.Yarabbim Mübarek Kadir Gecisi hürmetine, efendimizin hürmetine, ablamızın okuduğu zikirlerin hürmetine,
Meral ablamızın, tüm dostlarımızın ve müslüman kardeşlerimizin sıkıntılarını gider af ve mağfiret et. Senden başkasına muhtaç etme yarabbim.Cennette cemalini gören, efendimize komşu olan kullarından olmamızı nasip et.Rızandan ayırma. Hasbinallahi ve nimel vekil. La havle vela kuvvete illa billah. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin. AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.