hayırlı kandiller sevgili dua dostlarım,Rabbim bu mübarek gecenin ve gecelerin hürmetine hepimizin dualarını kabuletsin,sıkıntılarını alsın,müslümanların yollarını aydınlık etsin..bizi anlayışlı ve anlaşılan insanlardan eylesin..her sabah siteye giriyor dualarınıza bakıyor içimden amin diyorum çoğu zaman çünkü yazmaya dahi takat bulamıyorum bedenimde..
az önce kayınpederimi aradım kandilini kutladım zaten aramadan stresi sarıyoru kalbim küt küt atıyor, düşmanmışım gibi konuştu benimle...tüm kolum kanadım kırıldı,ne duaetmeye,ne gülmeye,ne ağlamaya halim kalmıyor hep böyle yapıyorlar...her hatır sormak için aradığımda bin laf söylüyorlar..yakında da geliyorlar aynı evin içinde napcam bilmiyorum,rüyalarıma giriyor kabusum oluyor..düğün günümden beri ben onlara naptım bilmiyorum.. bu sorun eşimle aramı da açıyor,eşim başkalarında gördüğü sorunları kendi ailesinde göremiyor beni anlamıyor,beni çok seviyor ama anlamadan sevmesi beni çok üzüyor..
sinir hastası bir kul oldum,kendime engel olamıyorum,hiçbir öğüt fayda vermiyor bana sabret demekte.çünkü olanları görüyorum..Allah bana davranmamı istediği gibi hareketler versin lütfen duaedin bugece,bilerek bilmeyerek isyanlara girdim.anlatmak isteyipte anlatamadığım öyle çok sorun varki...bu günahkar ağıza Allah yardım etsin..hangi kelimelerle yangınımı anlatırım bilemiyorum artık anlatmayada çalışmıyorum..kimse hiç kimse anlamıyorki..susuyorum kızıyorlar,konuşuyorum kızıyorlar.bazen böyle bir ailede anne olunur mu evlat sahibi olunur mu diye düşünür oldum..
lütfen bu gece özel dua istiyorum..acizim...
(19 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah yardımcınız olsun kardeşim,,yüreğinize huzur versin
hayırlı kandiller...18 yıl önce gönderildi # -
canım kardeşim anladğımı kadarıyla zor bi durumdasın ALLAH sana yardım etsin dualarımdasın kalbini ferah tut sen onlara iyi ve güzel bi dille davran amin
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH BÜYÜK.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.HAYIRLI KANDİLLER.
allah sabredenlerle beraberdir sabırlı olmalısın elbet rabbim senide mutlu edecektir sabret kardeşim. dularım seninle. allah yuvana huzur mutluluk versin..amin
allah sabredenlerle beraberdir sabırlı olmalısın elbet rabbim senide mutlu edecektir sabret kardeşim. dularım seninle. allah yuvana huzur mutluluk versin..amin
Allah yardımcın olsun inşallah bu kötü günler geçer.dulalarımdasın bu gece inşallh.
allah yardımcın olsun.. ne diyeceğimi bilemiyorum..ama galiba iş eşinin seni anlamasıyla seni korumasıyla çözülecektir.
rabbim güc ve sabır versin..
Yarabbim saliha kardeşimizin tüm sıkıntılarını gider kalbine ferahlık ver. Yar ve yardımcısı ol. İki cihanda yüzünü güldür. Hasbinallahi venimel vekil. La havle vela kuvvete illa billah. La ilahe illa sübhaneke inni küntü minez zalimin. AMİN AMİN AMİN
(SAF SURESİ:
Aile huzursuzluğu için 70 defa okunur.
Salihacım inşaallah faydası olur)18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim yar ve yardımcın olsun..
RABBİM YARDIMCIN OLSUN.
İÇİNDE BULUNDUGUN DURUMDAN KADİR GECESİ HÜRMETİNE SENİ KURTARSIN
EN KISA ZAMANDA REFAHA ERMEN DİYEGİYLE18 yıl önce gönderildi # -
Saliha ablam bu gece dualarım seninle. hayırlı kandiller ablacım
nolur içini ferah tut18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH SABIR VERSİN SANA ABLACIM EVET ÇOK ZORDUR AYNI EVİN İÇİNDE HUZURSUZ BİR ŞEKİLDE ZAMAN GEÇİRMEK TAHAMMÜL EDİLEMİYOR BAZEN EVET AMA SENDE BUNLARLA SINAVDAN GEÇİYORSUN BE ABLACIM DİĞER SORUNLARINDA NE İSE TEZ ZAMANDA FERAHA ÇIKARSIN İNŞ NE DERDİN VARSA RABBİM YARDIMCIN OLSUN DUA EDİCEM BU GECE SANA SABRET BOL BOL TESBİH ÇEK AKLINI ONLARLA MEŞGUL ETMEYE ÇALIŞ NACİZANE TAVSİYEM
Allah yardımcın olsun kardeşim,sana Eyüb sabrı bahşetsin...AMİN,ANİM,AMİN
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM.
sevgili kardeşim Dilerim Allah tan o insanların kalbine biraz şefkat ve sevgi versin .Allah sabredenlerle beraber sakın ümidini kesme...
ALLAH YAR YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM
Ne güzel bir fırsattır bugece Saliha biliyorsun değilmi?
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.