tek dileğim bu.nolur yardım edin.bi satırda olsa dua edin bir nefeste olsa nolur:(
BURCU TUTAL OLMAK "BURCU"
(58 mesaj) (25 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
burcu
ALLAH NE DERDİN VARSA BİRAN ÖNCE DERMANINI VERSİN DERDİN NE BİLMİYORUZ AMA HERŞEYDEN VAZGEÇMİŞ GİBİSİN KENDİNİ SALMA BAK BU GECENİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE ALLAHA YALVAR İNSAN MAHVOLMAZ KENDİNİ MAHVEDER BELKİ Bİ HATA İŞLEMİŞSİNDİR AMA BUNUN AFFI YİNE ALLAHTA SEN ONA SIĞIN HER KARA GÜNÜN Bİ AYDINLIĞI VARDIR UNUTMA
CANIM SENİN İÇİN DUA EDİCEM BU GECE SENDE KENDİN İÇİN Bİ ŞEYLER YAPMALISIN BU SİTEYE ÜYE OLALI ÜÇ DÖRT GÜN OLDU AMA ENÇOKTA SENİ MERAK EDİYORUM NE DERDİN VARKI BU KADAR SIKINTILISIN HİÇ BİŞEY CANINDAN KIYMETLİ DEĞİLDİR KENDİNİ ÜZME ARTIK HAYATTANDA VAZGEÇME18 yıl önce gönderildi # -
beni bukadar önemsediğin için gerçekten çok teşekkür ederim..allah razı olsun senden..
evet herşeyden vazgeçtim doğru sölüyorsun..ne umudum ne sevincim ne mutluluğum hiç bişiim kalmadı..nefes almak refleks olmasa onu bile alamayacak kadar yorgunum ve bezfginim bu hayattan..
bugün çoook denedi allah beni çookk sınadı sabrımı...çok pe s ettirdi çok isyan ettirdi ve neden ben hala bilmiyorum..
tek bildiğim çok kötüyüm..
işte bu kadar..:(18 yıl önce gönderildi # -
burcum..burdaki herkes eminimki bu dileğine dua edecektir. kalbini ferah tut bitanem olurmu rabime sığın ve dile
18 yıl önce gönderildi # -
rabbim bugün neden bukadar sınadı beni neden bukadar yaktı canımı diliyorum ama kabul olmuyo ki:(
öyle deme..hepimiz denendik sınandık ben 5 yaşından beri çeşitli acılar yaşadım okadar çok ve her bir acı bi parçamı aldı..ama ne olursa olsun isyan etme..her şerde bir hayır var ama bizler bilmiyoruz..ben birazdan namaz kılacağım ve duama başlayacağım ve sende yer alacaksın inşallah rabim kabul eder.ve hayırlısıyla BURCU TUTAL olursun.
şimdi send abdestini al ve tövbe et şeytanı uzaklaştır..ele geçmicek bu güzel gecede gözyaşlarınla yalvar olmazmı18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun tuğba..çok sağol..dua edecek gücüm yok gibi bişi...ama denerim:(
burcu kendini bırakma böyle ablacım, sen daha gencecik bir insansın, ne güzel günler var önünde onları düşün kendini böyle üzme, geçer bu günler muhakkak, zoru atlatıyorsun az kaldı güzellikleri bekle, ama asla isyan etme, yalnız olmadığını düşün, duacınız kardeşim bu gece merak etme bak nasıl ferahlıyacaksın sen yeterki inan
ablacım sağol allah razı olsun..nasıl öderim hakkınızı bilmiyorum:(
sendende canım ALLAH RAZI OLSUN ne hhakkı yyaa sen yeterki iyi ol
Yarabbim burcunun tüm sıkıntılarını gider yüreğine ferahlık ver.
Eğer hakkında burcu tutal olmak hayırlıysa onu en kısa zamanda nasip et. hayırlı olanıda kalbine kabul ettir yarabbim. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun ablacım çok sağol
ALLAHIM SEN BURCU KARDEŞİMİN SIKINTILARINI GİDER
allah razı olsun abi teşekkrü ederim:(
RABBİM BU GECENİN HÜRMETİNE İNŞALLAH İSTEĞİNİ VERİR ABLAM ALLAHTAN HERNE DİLİYORSAN TEZ VAKİTE VERSİN SANA AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN
desteğin ve duan için sağol çok teşekkür ederim süheyla:(
Allah yardımcın olsun,,yüreğine huzur versin,,sana şahdamarından bile yakın olduğunu hissedebilmene de yardımcı olsun...................
Allah razı olsun abi..
nankör kardeşini yarı yolda bırakmadın sağol abi:(:(18 yıl önce gönderildi # -
Burcu Tutal olmak senin için hayırlımı ben bilemem Rabbim bilir.Benim duam şudurki senin için hayırlı olan her ne ise onu sen daha fazla üzülmeden versin inşallah kardeşim...Amin...
inşallah hayırlısıyla olıursun burcucum allah gönlüne göre versin
ablacım allah razı olsun..nurcan kardeşim sende sağol..çok teşekkür ederim sağolun..
KARDEŞİM SANADA DUA EDECEM BU GECE ÜZÜLME SEN YETERKİ
ABLACIĞIM BEN SENİ İLK GÜNDEN BERİ NEŞELİ,HAYAT DOLU,İMANI KUVVETLİ BİR KARDEŞİM OLARAK TANIDIM.BU SÖZLER BENİM CANIM KARDEŞİM BURCUYA HİÇ YAKIŞMIYOR.HADİ KALK VE SİLKİN.İNAN ALLAHIN İZNİYLE HERŞEY DAHA GÜZEL OLACAK.UNUTMA HER GECENİN BİR SABAHI,HER SIKINTININ BİR FERAHLIĞI VARDIR.ALLAHIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN.ALLAHA EMANET OL.
sema ablacım allah razı olsun fatih abicim çok sağol..çok kötüyüm ben özür dilerim hepinizden ama cidden çok çok fazla kötüyüm haddinden fazla.herşeyi boşverdim.mahvoluyorum..sağolun..tek dileğim var o da burcu tutal olmak hayırlısı ile..yeter bu acı artık bıktım:(
düzelecek herşey
az daha sık dişini18 yıl önce gönderildi # -
BEN SIRAMI FİLN VERDİM KIZIM DAHA NE ÜZÜLÜYORSUN.... OLACAK İNŞALLAH SEN MERAK ETME...
sabret burcu sabret...soyadımızın istediğimiz soyadıyla değişmesini istiyoruz bir müjde bekliyoruz.
sabreder o burcudur o burcuu!! göreyim seni be ! hadi be !
GÖRECEZ FATİH ABİSİ...
Sevgili Burcu unutmaki her sıkıntının ardından bir ferahlık gelir .Eminim yüce Allahım seni de mahzun bırakmayacak.Amin...
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.