burcum her şey düzelir canım üzme bu kadar kendini
bu gece dualarımdasın allaha emanrt ol.
BURCU TUTAL OLMAK "BURCU"
(58 mesaj) (25 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
sana şimdi ne desem boş çünkü aynı şeyleri bende yaşıyorum.ama şunuda bil belki başlattığın konuların hepsine yazamıyorum ama her namazımın ardından sana ismen dua ediyorum.belki çok zor sabretmek ama sakın isyan etme sen yinede sabret.herşeyin yoluna gireceğine eminim
rabbim inşallah bu mübarek gecenin hürmetine gönlündekini hayırlı eyleyip tez zamanda versin.amin18 yıl önce gönderildi # -
BURCU 'ya Sadece BURCU'ya
Valla ben çok kızgınım sana hayatta Tutal olmaktan daha önemli şeyler var.
SİLKİN VE KENDİNE GEL BURCU...
Dünyanın sonu değil Burcu eğer bu tür acılar yüzünden hayattan vazgeçilse idi şuan Türkiye nüfusunun sana samimi söylüyorum % 60 hayatta olmazdı
Burda olanlara bir sorsak ne büyük dertleri var hepsinin dertsiz insan olmaz ki zaten.
Akıllısın , iyi bir öğrenim görüyorsun bütün derdin sadece TUTAL olmak mı yani.?
Dün bana mesaj çektin ya inan çok üzüldüm midem tuttu
Dost acı söyler bende senin hem dostunum hem ablan.
İster kız ister hiç konuşma.
Ben sabaha kadar uyuyamadım ve sabah 2 saat geç gittim işe.
Sonrada düşündüm Sana hak vermedim BURCU vermiyeceğimde.
Haksızsın kızım haksız.
Bugece Otur Rabbime önce bi şükret sana verdiğ. güzellikler için sana verdiği Nimetler için.
Milletin yırtınıp ta okuyamadığı bölümün için aklın için zekan için...
Sonrada deki Allahım eğer Tutal olmak benim için hayırlısı ise Tutal olayım de.
O Dünyalar tatlısı anneciğininde ellerinden bi güzel öp ve hayır duasını al.
Hadi Burcu göreyim seni.
Ben birazdan dua edeceğim senin için...18 yıl önce gönderildi # -
ABLA MSN DE DEDİ BANA SENDEN ÖZÜR DİLEYECEK : )
18 yıl önce gönderildi # -
Yazılarınıza bir göz attım sorununuzu aşağı yukarı anladım.Size şunları söylemek geldi içimden.Anladığım kadarıyla bir gönül sorununuz var.Yanlız hiç bir sevgi karşılıksız değildir.Şöyle; birgün bir zat Hz.Ali(kv)'ye gelerek "ben seni çok seviyorum" demiş.HZ.Ali(kv)'de ona "mümkün değil çünki ben seni sevmiyorum demiş".Anlıyormusunuz?Yani onu bu kadar büyük bir sevgiden haberdar ettikten sonra onun bu sevgiye kayıtsız kalması zaten mümkün değildir.
Arka arkaya birkaç kez "Allahım seni çok seviyorum" deyin ne hissediyorsunuz.Karşılığında büyük bir sevgi.Çünki gönlün gerçek sahibi zaten Allah'tır.
Sorun eğer evlilikse Allah'ın size tayin ettiği bir vakit muhakkak vardır.Sabırlı olun bence.Hayırlısını dileyin.Şeytan devreye girip sizi isyan ettirebilir bunun için Allah'a sığının Rabbim(cc) sizin için eniyi sonucu hazırlar.Allah yardımcınız olsun.18 yıl önce gönderildi # -
Bir kaç tane hikaye aktaracağım sizin için bu konuyla ilgili inşallah bir yardımı olur.
hepsini okudum abicim..ki ben sabırsızımdır böle uzun şeyleri sonuna kadar sabredip okuyamam ama öle güzellerdi ki okudum hepsini..ellerine sağlık ablacım.
sabret canım allah sabredenlerle beraberdir dualarım seninle
allah razı olsun kardeşim senin içinde diledim kendim için ne diliosam kadir gecesi..rabbim sevdiklerimize kavuştursun bizi ve hiç ayırmasın inşallah..
amin canım ne büyük bir acı ben bilirim inş rabbim bizi kavuşturur dualarımızı kabul eder her zaman dualarımdasın
Allah razı olsun çok teşekkür ederim..Rabbim seni de beni de denizide sedefide yüreğimizdeki insanlara yazsın inşallah..
behnan ablamada yüreğine göre birini yazsın..
ama artık yazsın..18 yıl önce gönderildi # -
HAYAT DENEN TEK ŞEYE ENDEKSLİ DEĞİL
İSTEDİGİMİZ OKADAR ÇOK ŞEY VARKİ
FARKINDA DEĞİLİZ
BAZEN DUYGULAR GELİP GEÇİCİ OLABİLİYOR GERİYE KALAN HARCADIĞIMIZ BOMBOŞ ZAMAN VE BİR YIĞIN PİŞMANLIK
NEDEN BİR ŞEYE ÖYLESİNE YALVARIRKEN RABBİME KUL OLMAYI ONA LAYIK OLABİLMEYİ İSTEMEYİZKİ(önce kendi nefsime)
HALBUKİ ONCA GÜZELLİKLER VARKEN ASILDA SAHTE GÜZELLİKLERİN PEŞİNDE KOŞMAK TABİRİ CAİZSE BOŞA KÜREK ÇEKMEK HAYATTA NE KADARANLAMLIDIR
MEÇHUUULLLRABBBİMM____<YAR>____ VE YARDIMCIN OLSUN
laf sokmayın ama:(:(:(
seviyorum çookk sevityorum onun bu sevgisini içime verende Allah..şeytan deil ki..
neden onu sevmekten utaniim neden sevmeyim ne biliim..seviom işte:(18 yıl önce gönderildi # -
UTANMA SEV TABİ AMA ONA SEVGİNİN SENİ ALLAHA NEKADAR YAKLAŞTIRIP NEKADAR UZAKLAŞTIRDIĞINI DÜŞÜN TABİ SEN KENDİNİ DAHA İYİ BİLİRSİN
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN
RABBİM SEVGİNİ RIZASI ÜZERE EYLESİN
BU İYİMİ :))))18 yıl önce gönderildi # -
:):)teşekkür ederim:)
SIRF SEN MUTLU OL DİYE SIRAMI SANA VERMİŞTİM :)AMA BİR HAFTA ARAYLA DA EVLENEBİLİRİZ DEMİ....
aynı gün önce ben evet derim sonrasen ablacım inşallah:):)
BEN BİR HAFTA BEKLEMEYE RAZIYIM... :)
ben tek efet dicem istemiom:(
BEN ŞAHİT OLURUM İŞTE SANA :)
sadıcım ol abla:):)
SEN NASIL İSTERSEN SEN YETERKİ HAYIRLISIYLA EVLEN DE...:)
BURCU BE NELER OKUDUM TEBRIK EDERIM CANIM SENI SEVIYORUM HAYIRLARA VESILE OLSUN EVLILIGIN ALLAH TAMAMINIDA DUYMAYI BIZLERE NASIP EDER INSALLAH DUGUNUN DE BULUNAMAM AMA KALBIM SENINLE OLUR CANIM BENIM
az kaldı :)
hayırlısıyla inşallah
evet bir aydan bile az.... ablanız size göremese de yüreğiyle hep yanınızda inşallah...
inşallah abla...:)
Allah mutlu huzurlu bir yuva nasip etsin ...duayla kalin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.