Sadece on günlük suyu kalmış olan bir şehirde yaşıyorum ve yağmurun yağmaması beni çok üzüyor.Rabbim rahmetini bağışla bizlere,günahlarımızı affet,bu gecenini hürmetine bağışla kullarını.Burak,benden dua etmemi istedin;Rabbim herkeslerin duasını kabul etsin sonrada benimkini;tüm sevenler kavuşsun,hastalar şifa,dertliler deva bulsun.Bu gecede tüm kâinat nurunla şereflensin,dua eden tüm kulların duaları kabul olsun Allah'ım...
RABBİM ZORLUKLARI AŞACAK GÜCÜ VER BİZE!
(42 mesaj) (24 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Amin Amin Amin...Allah razı olsun Allah dualarımızı kabul etsin burak kim buarada
18 yıl önce gönderildi # -
Engeller var aşamıyorum dediğim,dua dostlarından dua istediğim ,sevdiğim kişi burak.Benden dua etmemi istedi;sevsede annesine boyun eğdi.Onu suçlamıyorum ama bir mucize diliyorum bu gece.Allah biliyor yüreğimi,ne istediğimi.Herkesin duasını kabul etsin bu gece sonrada benimkini.AMİN...
AMİN AMİN AMİN
Allah razı olsun kardeşim. rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin.AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim hepimizden razı olsun inşallah,duaların bereketini versin,ona layık kullar olamamızı nasip etsin.
inşallah burak ve sen bütün sorunları kaldırır ve kavuşursunuz.
AMİN kardeşim,Allah seninde dilek ve dualarını kabul etsin ve gönlüne göre versin.
amin.
Amin cümlemizin bu sitede ne kadar kavuşmayı bekleyen kul varsa inşallah hepsi bu gece hürmetine 1 ay olmadan hepsi sevdiklerine kavuşur Allahım kabul et dualarımızı...amin
amin amin
AMİN.ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.
AMİN ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.
AMİN ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.
Amin...
amin.
AMİN İNŞALLAH.
AMİN AMİN AMİNNNN
AMİN İNŞALLAH...
amin.
ardakaşlar bende kavuşamyorum lütfen ismimle dua edin bu bi hafta benim kaderimi belli olacak sevdiğimin babasnın kalbi yumuşasında ikimzde sevinelim ikimzde ayrılmak istemiyoruz ama bi türlü ailesini ikna edemiyor lütfen dua adım deniz amin
Allah'ım;sana çok şükür yağmur yağdırıcak;gökten rahmetini bağışlicaksın bizlere.Tüm dua dostlarından razı ol;dualarını kabul et,doğru yolundan ayırma bizleri...AMİN
EYY RABBİM KULLARINI ISRAFTAN KORU BİZLERE TASARRUFLU OLMAYI NASİB ET
AÇ GÖZLÜ VE ISRAFCI OLMAKTAN SANA SIĞINIRIZ
BİLİYORUZKİ HEP ISRAFIMIZ BİZİ BU HALLERE DÜŞÜRDÜ
BAĞIŞLA RABBİM GÜNAHIMIZI BAĞIŞLA
YAĞMUR BULUTLARINI GÖNDER VE BEREKETLİ EYLE
SU SIKINTIMIZI GİDER EYYYY KUDRETİ VE ŞANI ÇOK BÜYÜK OLAN YÜCE ALLAHIM
AMİN AMİN BİNLERLE AMİİN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
amin hepimizin inş dualarımdasın allah yardımcın olsun
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.Amin.
amin amin amin allah yar ve yardımcımız olsun
amın amın amın...
rabbım sana edılen duaları ve acılan ellerı boş cevırme allahım.18 yıl önce gönderildi # -
Çok şükür Yarabbim,sana binlerce şükür ve hamd.
amin amin...
AMİN AMİN AMİN
Allah'ım bu cuma gününde,bu bayram gününde rahmetini yağdır bol bol.Kullarına merhamet et;sana binlerce kez şükürler olsun.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.