amin amin amin arkadaslarim dilerim dua larimiz kabul olurda turkiyemizin dort bir yanina yagmur yagar allaha emanet olun
RABBİM ZORLUKLARI AŞACAK GÜCÜ VER BİZE!
(42 mesaj) (24 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN,inşallah cnm;_yağmur berkettir,rahmettir>>>YA RAHMAN<<<_Rabbimizin bize armağanı_Sonbaharda yağmassa ekinler nasıl beslenecek?_Rızkı veren Allah'tır>>>ER REZZÂK<<<_Yağmur yağarken öyle içten ve samimi dua edelim ki,ve şükredelim binlerce defa bu rahmetinden dualarımızda nasiplensin.Kabul etmediği hiç bi duamız kalmasın.O rahmeti sonsuz olandır,kıyamet gününün sahibidir.ALLAH BİZE YETER O NE GÜZEL VEKİLDİR!!!Amin...
18 yıl önce gönderildi # -
esmanur allah inşallah o mucizeyi sana verirde sevdiğine kavuşursun amin...
inşallah inşallah dua ettim sana kadir gecesinde.
Allah razı olsun,hepimiz kavuşalım inşallah.Hakkınızı helal edin bana,dilerim Allah hepimizin yüzünü güldürsün.Amin...
amin amin...senden de inşallah ben de o kadar çok istiyorum ki inşallah olur.
Allah razı olsun hepinizden,haklarınızı helal edin.Allah yüreğinizdeki güzelliklere aynı güzelliklerle cvp versin tez vakitte inşallah.Amin.
amin amin amin
allah razı olsun18 yıl önce gönderildi # -
amin inşallah
Allah'ım çok şükür yağdı rahmetin;2 değil bin rekat şükür namazı kılsak şükrümüzü ifade etmeye yetmez.Zorlukları aşacak gücü ver bize,imanımızı kuvvetlendir;o sonsuz rahmetinle kuşat bizleri yar ve yardımcımız sensin Allah'ım...
evet canım ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETMİŞ ÇOK ŞUKUR YAĞMUR YAĞDI İNŞALLAH YAĞAN YAĞMURUN RAHMETİ İLE DUALARIMIZ KABUL OLMUŞTUR.
Amin.inşallah cnm
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.