sevgili kardeşlerim uzun zamandır işsizdim başvurdugum yerlerin hiç birinden haber çıkmadı en son başvurdugum yer 15 ekime gün verdi görüşmem olumlu geçerse bu kardeşinizin uzun zamandır hayalini kurdugu şeye sahip olma imkanı olacak sizlere her zamankinden daha çok ihtiyacım var 15 ekime 6 gün kala bana ne olursunuz dualarınızla destek olun ALLAH c.c sizlerin sayesinde bu kardeşinizin muradını nasip etsin işsiz olanlara iş darda olanlarada yardım etsin amin...
işsizim duaya ihtiyacım çok
(18 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
RABBİM UMMADIĞIN YERDEN HAYIRLI RIZK KAPILARI AÇSIN İNŞALLAH..AYETEL KÜRSİ VE BESMELE OKUYORUM HER İŞİN HAYIRLI OLUR İNŞALLAH.
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH c.c razı olsun tubik bizleri yolundan ve rızasından ayırmasın
allah yardımcınız olsun 3 ihlas 1 fatiha 1 ayetel kürsi okuyorum
AMİN AMİN AMİN..RABBİM SENİ KİMSEYE MUHTAÇ ETMESİN..SİZİN VE TÜM İŞSİZLERİMİZİN YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH.GÜZEL HABERLERLE DÖNERSİNİZ
ALLAHIM TEZ VAKİT HAYIRLI BİR RISK NASİP ETSİN.KATINDAN BEREKET RAHMET VE ESENLİK VERSİN.
ALLAHIM TEZ ZAMANDA İNŞALLAH TUM KAPILARINI ACAR SANA.
Allah yardım etsin kardeşim.
Allah yardımcın olsun inşallah görüşmen çok iyi geçer ve işe alınırsın
kardeşim,,
LAİLAHE İLLALLAHUL MELİKÜL HAKKUL MÜBİN
SÜBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ SÜBHANALLAHİL AZİM VE Bİ HAMDİHİ
inşaallah bu zikirleri çok söyle ve iş görüşmesine giderken ayetel kürsi okuyup gideceğin yere varana kadar BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM söyle sessizce,,
inşaallah faydasını görürsün
Rabbim Ramazan ayının bereketleri hürmetine hayırlı rızık kapıları açsın
selam ile....18 yıl önce gönderildi # -
KARDEŞİM RABBİM SENİN İÇİN HAYIRLI RIZIK KAPILARI AÇSIN......
İŞLERİNİN KOLAYLAŞMASI İÇİN 100 ADET LAİLAHE İLLALLAHUL MELİKÜL HAKKUL MÜBİN OKUYACAĞIM İNŞAALLAH... SELAM İLE.
Rabbişrahli sadri ve yessirli emri vehlul ugdeten min liseni yefgahu gavli çokça oku gitmeden önce çok etkili çok güzel bir dua.
inşallah işe alınırsın.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH ım sen bu güzel yürekli kardeşlerimin dualarını kabul et benim gibi darda olanlara işsiz olanlara yardım et mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine
İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA GÖNLÜNE GÖRE BİR İŞİN OLUR VE ÇOK İYİ YERLERE GELİRSİN KARDEŞİM SEN SABRET ALLAH EN GÜZELİYLE SENİ MÜKAFATLANDIRACAK AMİN
rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah hayırla sonuçlanır
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH YA REZZAK YA REZZAK YA REZZAK
Yarabbim kardeşimize hayırlı iş hayırlı bol rızık nasip et. Rızandan ayırma. İyi insanlarla karşılaştır. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
KARDEŞİM ALLAHIM HAYIRLI RIZIK KAPILARI AÇSIN İNŞALLAH.3 İHLAS 1 FATİHA YARDIMCIN OLUR İNŞALLAH...
dualarım seninle umarım 15 ekimde cevap olumlu olur ve sende ihtiyacın olan bu işe kavuşursun allah yardımcın olsun kardeşim
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.