BAYRAMA KADAR TÜM KALBİNİZLE BANA DUA EDERMİSİNİZ ŞU KISA ZAMANDA ALLAH DUALARIMIZI KABUL BUYURSUNDA BENDE SEVDİĞİMDEN AYRILMAYIM AİLESİ BENİ TANIMADAN İSTEMİYOR Bİ TANISALAR HERŞŞEY GÜZEL OLACAK AMA BABASI KABUL ETMİYOR İKİMİZDE AYRILMAK İSTEMİYORZ O YÜZDEN BU BİR HAFTA ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN DENİZ AMİN
BU HAFTA İÇİN DUA EDİN LÜTFEN ÇOK ÖNEMLİ
(25 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
hem tanımadan istemiyorlar hem tanışmak istemiyorlar bu ne biçim iş. Allah yardımcın olsun inşallah seni çok severler ve kavuşursunuz.
18 yıl önce gönderildi # -
İNŞALLAH KARDEŞİM DUA EDECEGİM SANA SELAM VE DUA İLE
lütfen
Allah kalbine huzur versin kardeşim,,isteklerini senin için hayır kılsın,, eğer senin için daha büyük hayırlar takdir etmişse ruhuna güç versin ki sen de hayırlı olanı kabullenebilesin,, Allah yardımcın olsun....
KARDEŞİM RABBİM HAKKINIZDA HAYIRLI OLANI NASİP ETSİN....
HAYIR KAPILARI AÇSIN....SELAM İLE.18 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcın olsun denizdün gece kendim için ne dilediysem sanada diledim..inşallah rabbim duyar sesimizi..
İNŞALLAH BURCU BENDE SENİN İÇİN DİLEDİM DUALARIMI MUTLU OLUCAZ İNANIYORUM AMA BENİM İÇİN BU HAFTA ÇOK ÖNEMLİ ALLAH YARDIM ETSİN İNŞALLAH AMİN
rabbim yardımcınız olsun sizi ayırmasın..babasının kalbine yumuşaklık versin..kendimi sende gördüm..aynısını yaşadım çünkü inşallah sonuda bana benzer.
ANLADIĞIM KADAR SEN SONUNDA SEVİNMİŞSİN VE SEVDİĞİNDEN AYRILMASIN İNAN SUAN BU SEBEP YÜZNDEN AĞZIMIZIN TADI BOZULDU ONDAN AYRILMAK İSTEMİYORUM TUBİK BENİM İÇİN ÇOK DUA ETTE BENDE SENİN GİBİ SEVİNEYİM BABASI Bİ TÜRLÜ İKNA OLMUYOR VE BU HAFTA KONUŞMAYA GİTTİ YA KABUL EDECEK YADA BU İŞ BURDA BİTECEK O KADAR DUA ETTİM İNŞ SİZN DUALARINZLA DA BU İŞİM ÇÖZÜLECEK BENİ TANIYIP SEVECEKLER LÜTFEN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN BU ARALAR BURCUU TUBİK
şuan nişanlıyım çok şükür.güzelim sende bol bol ayetel kürsi olu la havle çek..dilek duaları muhabbet duaları var sitede bi göz at..en önemlisi rabbimden dile öle içten dileki gözyaşlarınla bütün üzüntünü paylaş..inşallah güzel haberler gelir.
İNŞALLAH O KADAR DİLİYORUM Kİ UYANDIĞIM AN AKLIMA GELİYOR HEMEN DUA EDİYORUM DAHA DÜN KONUŞTUM AMA ODA AİLESİNE SÖZ GEÇİREMİYOR NE YAPACAĞIMI BİLEMEDİM BEN AYRILMAK İSTEMİYORUM ODA AMA OLMUYOR NE OLUR DUA EDİN BENİM ADIMA SİZDE OKUYUN İNŞ BENDE HAYIRLI Bİ ŞEKİLDE NİŞANLANIRIM SENİN GİBİ TUBİK ALLAH RAZI OLSUN BANA DUA ET SENİN GİBİ BENDE SEVİNEYİM NE OLUR ALLAHIM AMİN DENİZ
dua bizden kabul etmesi allahtan artık deniz..anlattıklarının benden hiçbir farkı yok..tıpatıp yaşadım..ama siz güçlü olun..asla pes etmeyin birbirinize kenetlenin rabbime sığınıp ondan dileyince herşey çok güzel olacak inşallah..
rabbim beklemdiğin bir anda tez vakitte sevindirsin inşallah seni.
AMİN AMA KORKUYORUM AİLESİ ÖLE DAVRANINCA ODA BANA BİRAZ SOĞUK DAVRANIYOR ASLINDA BÖLE YAPMAK İSTEMİYOR AMA ONLAR DAHA AĞIR BASIYOR SANIRIM ODA BANA SABRET DİYOR TEK BİLDİĞİM ŞEY İÇİMİN YANMASI İYİKİ BU SİTEYİ BULDUM ALLAH TEVAFUK ESERİ BANA GÖSTERDİ NASIL BULDUM HİÇ BİLMİYORUM AMA İÇİM İYİCE RAHATLADI BU SİTE SAYESİNDE TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZ İÇİN ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN AMİN
amin amin amin..duaya devamm bende edicem rabbim kabul buyurur inşallah.güzel haberlerle gelirsin.allaha emanet ol
CANIM RABBİM O BABANIN YÜREĞİNE MERHAMET KOYSUN BENDE DUA EDİCEM İNŞALLAH HAYIRLI HABERLERİNİZİ ALIRIZ Kİ İNANIYORUM BİZE GÜZEL HABERLERLE GELİCEKSİN DENİZCİM
RABBİM HAKKINDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN CANIM.
Allah yar ve yardımcın olsun. Hakkında hayırlı olanı nasip etsin.Hayırlı olanıda kalbine kabul ettirsin. AMİN AMİN AMİN
Allah'ın selamıyla kardeşim;sizin babası,bizimde annesi engel.Görmeden reddetmek çok kolay,reddedilip istenmemekse çok acı.Sizin için çok dua edicem,sevmek çok güzel;rabbim bizlere bunu yaşatıyorsa eminim sadece gelecek güzel günlerde kıymetini bilip şükretmemiz içindir.O herşeyi bilendir,olmazları oldurandır.Biz Allah'a salıcaz ve dua ediceZ;O da geri çevirmicek inşallah!!!AMİN,AMİN,AMİN
Aşk-ı Kul
Çölde leylasını ararken mecnun,
Namaz kılan dervişin önünden geçmiş.
Ermiş:- Bre densiz namazdayım,görmezmisin.? demiş.
Mecnun boynunu bükmüş; .
- Ya hazret!
Allah aşkıyla yanarken sen nasıl görürsün beni?
Ben kul aşkından görmezken senin ibadetini.
Bu darb-ı meseldeki gibi,
sende ama ettin bakan gözlerimi.
Aşk-ı Kul oldum,
Görmedim senden ziyade, çevremde kimseleri…18 yıl önce gönderildi # -
allah yardıncın olsun senin için 3 ihlas 1 fatiha okuyorum.. ayrılık acısın çok iyi biliyorum.. rabbim seven gönülleri hiç ayırmasın umarım bu mübarek günlerde dualarımız kabul olur ve hiç ayrılmazsınız bir ömür boyu mutlu olursunuz allah yardımcın olsun..
hepinizden ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH DUALARINIZLA YANAN BU KALBİM SÖNECEK VE DE BENDE MUTLU OLUCAM TEKRAR ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN SAĞOLUN SİZİNDE GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN ALLAH AMİN
amin
DUA LÜTFEN
dualarımızdasın kardeşim..rabbim yardımcın olsun.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.