Hazret-i İsa(a.s.) demiş ki havarilerine :"" size öldürmeyeceksin denmişti,, ben size ÖFKELENMEYECEKSİNİZ diyorum"""
öfke deliliğe benzer ama geçicidir,,geçmezse deliliktir...(hadis rivayeti)
""öfkelenme,,öfkelenirsen,,otur ve düşün ALLAH NE KADAR KUDRETLİ AMA KULLARINA NE KADAR AFFEDİCİ DAVRANIYOR"""(hadis rivayeti)
öfkelenen iki taraftan birisi ""ben bu konuyu size hatırlatırken daha dikkatli davranmalıydım"""
diğeri de ""haklısınız,,bu konuda daha duyarlı olabilirdik aslında""" dese,,
konu her iki tarafa da ne kadar hassas ve ağır görülse de iki tarafta dostluklarının değerini ve sebebini düşünseler(dua dostluğu) acaba sonuçlar daha farklı olur mu
acaba böyle güzel bir dostluk için sabırlı,,tahammüllü,,affedici,, olmaya değer mi???
öfkelenmeyeceksin...........
(12 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Çok güzel;
Allah razı olsun Cihan kardeşim.
18 yıl önce gönderildi # -
o biraz zor:(
allah razı olsun abim çok güzel
ben yeni bir tartışma başlatma niyetinde olmadığım için bunun dışında birşey yazmayacağım bu mesaja
sadece şunu belirteyim
birkaç gün önce bir kardeşimiz kendi yazdığı mesaj dikkatlerden kaybolmasın diye benim mesajımın silinmesini istemiş ve bir yönetici dostumuz da silmiş,,
önce bayağı bir şaşkınlık,,kızgınlık,,muhtelif duygusal gidiş gelişler yaşadım sonra bütün söylemek istediklerimi içimde söyledim ve bu konuya hiç değinmeden devam ettim paylaşımlarımıza
çünkü ben dua dostluğu ortamını çok seviyorum,,yaşamımda önemli bir yere sahip burası ve dua muhteşem bir paylaşımdır
selam ile18 yıl önce gönderildi # -
""öfkelenme,,öfkelenirsen,,otur ve düşün ALLAH NE KADAR KUDRETLİ AMA KULLARINA NE KADAR AFFEDİCİ DAVRANIYOR"""(hadis rivayeti)
YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH......RABBİM DUA DOSTLUGUMUZU DAİM EYLESİN.....
ben miyim cihan abi ben öle bişi demedm yaw:(
Allah razı olsun o konu yeniden açılsa belki birilerimiz için hayırlı olacaktır.hepimiz duaya hepimizi bilgiye açız.
konu ne onu bilem bilmiom..demek ki ben diilim:(:(
sen değilsindir burcucum sen öyle bişey mi yaptınki üstüne alındın yahu?
bu güzel ortamda tartışmalar olmasın ne olur.çok üzülüyorum.
HERŞEYİN Bİ AÇIKLAMASI VARDIR ABİCİM KEŞKE DUA DOSTUNA ULAŞIP BUNUN SEBEBİNİ SORMA FIRSATINIZ OLABİLSEYDİ Kİ BENCE DUA DOSTU KARDEŞİMİZ SİZE ULAŞAMAMIŞ OLABİLİR . GÖSTERDİGİNİZ OLGUNLUK BİZE ÖRNEK OLACAK NİTELİKTE
SELAM VE DUA İLE
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.