ANNEM KEMOTERAPI GOREN HASTA 3 IHLAS 1 FATIHA OKURMUSUNUZ ARKADASLARIM TAHLILLERI GUZEL CIKMASI ICIN KENDISINI IYI HISSETMESI ICIN HEPINIZDEN ALLAH RAZI OLSUN BAYRAMINIZI SIMDIDEN KUTLARIM ALLAHA EMANET OLUN
..+ARKADASLARIM ANNEM ICIN DUA EDERMISINIZ
(41 mesaj) (33 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
SİZİNDE RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN..
ANNENİZİN ŞİFASI İÇİN OKUDUM...ALLAH KABUL ETSİN...18 yıl önce gönderildi # -
sizinde bayramınız mübarek olsun okudum annenize ve tüm hastalara şifa olsun
18 yıl önce gönderildi # -
acil şifalar diliyorm ALLAH TAN AMİN
sizinde bayramınız mübarek olsun ...okuyurum hemen şimdi rabbim acil şifa versin annenize amin
bayramınız mubarek olsun ablacım.okudum rabbim acil şiflar sağlık afiyet versin
annecğinizi başınızdan eksik etmesin inşallah amin
40 ihlas 40 fatiha rabbim annenize acil şifa versin şafi adıyla rabbim şifa versin 101 ya şafi okudum
3 ihlas 1 fatiha 100 ya şafi hediyem..allah acil şifa versin
Okudum kardeşim.
Allah annenize şifa versin.
okudum.rabbim acil şifalar versin inşallah.annenize ve tüm hastalarımıza.
OKUDUM RABBİM KABUL ETSİN.
ALLAH ANNENİZE SAĞLIK VERSİN.18 yıl önce gönderildi # -
okudum Rabbim kabul etsin,,şifa ve afiyet vesilesi kılsın
selam ve dua ile...18 yıl önce gönderildi # -
bende okuyorum. Rabbim acil şifalar versin anneciğinize ve tüm hastalara.. amin.
ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN KARDESLERIM ALLAHIM NE KADER HASTALARIMIZ VARSA HEPSINE SIFALAR VERSIN RABBIM SUMUBAREK GUNLER YUZUSUYU HURMETINE ALLAHA EMANET OLUN
okudum ablacım
inşaAllah hayırlı haberler alırısınız..
bayramınız mubarek olsun18 yıl önce gönderildi # -
SERMİNCİĞİM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM.BENİMDE BABAM BAYRAM SONRASI IŞIN TEDAVİSİNE BAŞLAYACAK.ALLAH TÜM HASTALARIMIZA SAĞLIKLARINA TEKRAR KAVUŞMAYI NASİB EDER İNŞALLAH.GÜZEL KARDEŞİM BU HASTALIKTA EN ÖNEMLİ ŞEY YAŞAMA SEVİNCİ,MORAL.NE OLUR ANNENİZİN MORALİNİ YÜKSEK TUTMAYA ÇALIŞIN.ANNENE LÜTFEN BENDEN SELAM SÖYLERMİSİN?MÜBAREK BAYRAMINI KUTLARIM,ELLERİNDEN ÖPERİM.BUNDAN SONRA DUALARIMDA ANNENİDE HİÇ UNUTMAYACAĞIM.ANNENE VE TÜM HASTALARIMIZA ŞİFA BULMALARI NİYETİYLE 3 İHLAS 1 FATİHA.
ALLAHA EMANET OLUN.18 yıl önce gönderildi # -
canım dualarım annen için 3 ihlas 1 fatiha okuyorum annen için.. annelerimiz çok değerli umarım senin canın anneninde tahlil sonuçları iyi gelir rabbim şifasını versin.. allah yardımcınız olsun en yakın zamanda iyileşir inş aminnnn
RABBİM ŞİFA VERSİN İNŞALLAH 3 İHLAS 1 FATİHA 33 YAA ŞAFİ
RABBİM İYİLEŞMESİNDE VESİLE KILSIN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim seni şuan öyle anlıyorum ki aynı korku bende de var annem felçli durumda 4 ay bitti ama hala yürümedi ve belinden ameliyat oldu bu arada; acını anlıyom allahım anneciğine , anneciğime ve tüm hastalara acil şifa versin....
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ
Yarabbim hasta teyzemize ve tüm hastalara acil şifalar ver Allahım. Yar ve yardımcıları ol. Hasbinallahi venimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
yine dua ediyorum canım allah kabul etsin amin
ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN ARKADASLARIM ICIMIN YANGINI DUA LARINIZLA BIRAZ SU SERPILDI BABAMI KAYBETTIGIM 7 SENE OLDU ICIM YANGINI HIC BITMEDI ANNECIGIMINDE BOYLE HASTALIGI YAKTI YUREGIMI BIRDE ANNEM KANSER OLDUGUNDAN BERI HIC DUNYA GOZUYLE GOREMEDIM CUNKU BEN FRANSAYA GELDIGIMIN 3. GUNU ANNEMIN GOGSU ALINDI BENDEN VE OGLUMDAN SAKLAMIS UZULMIYELIM DIYEREKTEN VE 8 AY DIR HALA GOREMEDIM BURAYA ISTEK YAPTI ESIM TAHLIL SONUCLARI IYI OLURSA YANIMA GELICEK ALLAHIM SU MUBAREK GUNLER YUZU SUYU HURMETINE NE OLUR HASRETLIGIMIZ BITSIN VE KAVUSAYIM ANNECIGIME ONU COK OZLEDIM DUNYA DA NE KADAR HASTA VARSA HEPSI ICIN DUA EDIYORUM ARKADASLARIM ALLAHA EMANET OLUN
okudum.geçmiş olsun.acil şifalar..
RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN HEMEN OKUYORUM
OKUDUM KARDEŞİM
ALLAH BABANIZA VE BÜTÜN HASTALARIMIZA ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
OKUDUM KARDEŞİM
RABBİM ANNENE HAYIRLI ŞİFALAR VERSİN.18 yıl önce gönderildi # -
SERMİNCİĞİM OKUDUM ALLAH ANNENE ACİL ŞİFALAR VERSİN...
okudum canım,Allah acil şifalar versin.Annenizi size bağışlasın.AMİN..
okudum ,Allah acil şifalar versin.Annenizi size bağışlasın.AMİN..
OKUDUM RABBİM ANNENİZE ACİL ŞİFALAR VERSİN ALLAH ANNENİZİ BAŞINIZDAN EKSİK ETMESİN AMİNNNN
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.