AMIN ARKADASLARIM SAG OLUN HEPINIZDEN ALLAH RAZI OLSUN ALLAHDA SIZIN NE MURADINIZ VARSA VERSIN HEPINIZ ICIN BENDE DUA EDIYORUM ALLAHA EMANET OLUN ALLAHIM NE OLUR ANNEMI BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN ONA COK IHTIYACIM VAR BEN DOYAMADIM ANNEME
..+ARKADASLARIM ANNEM ICIN DUA EDERMISINIZ
(41 mesaj) (33 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
İNŞALLAH CANIM ANNENE KAVUŞURSUN TEZ ZAMANDA İNŞALLAH İYİ OLUR SEVİNİRSİN BU MÜBAREK GÜNDE ALLAH HERKESİN DUASINI KABUL ETSİN TAHLİLLERİ İYİ CIKSIN VEDE SENDE TEZ ZAMANDA YANINA GEL AMİN CANIM SENDE BANA DUA EDERMİSİN ADIM DENİZ
17 yıl önce gönderildi # -
deniz arkadasim hemen senin icin yurekten dua etdim allahim kalbinin gonlunun diledigini versin allah yardimcin olsun musluman birbirine dua edince dua si kabul olurmus canim hayirli bayramlar
3 İHLAS 1 FATİHA SENİN İSTEĞİN ÜZERE,BENİM YÜREĞİMDENE ANNECİĞİNE 21 AYETELKÜRSİ.RABBİM BAŞINDAN EKSİK ETMESİN.
3 fatiha okudum.
Allahım şifa ver.çok geçmiş olsun17 yıl önce gönderildi # -
ABLAM OKUDUM SENİN İÇİN . BEN BU ARADA MANEVİ HUZURUMU KAYBETTİM NAMAZLARIMDAN UZAKLASTIM Bİ HALLER OLDU BANA Bİ MİSKİNLİK BENDE ALDI BASINI GİDİYOR.. UZAKLASTIM :(
OKUDUM SENİN İÇİN AMA ETTİĞİM DUA BU SEBEPLERİMDEN NE KADAR KABUL OLUR BİLMİYORUM SADECE SENİN VE ANNEN İÇİN OKURKEN GÖZLERİM DOLDU RABBİM KENDİME DEĞİL SERMİN ABLAMIZA OKUDUM BU GÜNAHKAR KULUNUN DUASINI LÜTFEN KABUL ET DİYE GEÇTİ İÇİMDEN.. RABBİM NE MURADIN VARSA VERSİN17 yıl önce gönderildi # -
3 FATAHA 3 İHLAS OKUDUM
RABBİM OKUNAN BU DUALARI ANNENE ŞİFA VESİLESİ EYLESİN KARDEŞİM.17 yıl önce gönderildi # -
guleysa cigim allah razi olsun canim biliyormusun benim annem nasil bir insan babasini hic gormemis bir yetim babasi oldukten 40 gun sonra dogan bir yetim babasi sehit babannesi tarafindan 4 yasina kadar bakilmis bir yetim babanneside 4 yasinda olunce amcasi ve yengesi tarafindan 14 yasina kadar bakilmis. annesi gelip ordan amcasindan kacirmis ve evlendirmis karninda bir kiz bebeginle bosatilmis bir insan 18 yasinda dul kalmis bir anne. ve benim babamlan evlendikten sonra 2 bebekleri olmus bes yasinda oglunu yatakta olu bulan bir anne birde annem oyle birisidirki abdestinde namazinda bir gun namaz borcu olmiyan birisi okadar cile cekipte allahina daima sukur eden bir anne anladinmi o miskinligin nasil geldi bilmem de benim annemin hayatini dusunuce annemin sabrini dusunuyorumda allahina sukur etmesine daha cok namazimi kilip ibadet yapmak istiyorum daha yazamadiklarim var ibret alincak bir hayat hikayesi
ARKADASLARIM HEPINIZDEN ALLAH RAZI OLSUN ANNECIGIM TAHLIL SONUCLARI BELLI OLDU KANI BIRAZ DUSUK VE CIGERINDE BIRAZ SORUN CIKTI NE YAPAYIM BU GUNUMUZE COK SUKUR AMA BIR SEYE COK SEVINDIM DOKTOR 3 AY VICUDUNU ILACTAN UZAK TUTMUS RADYO TERAPI 3 AY SONRA GORE BILIRMIS VICUDU DINLENMESI GEREKMIS BU ARADA BEN YANIMA ALMAK ICIN ISTEK YAPTIM FARNSADA KABUL OLDU ISTANBUL KONSOLOSLUGUNDA DILERIM BIR AKSILIK CIKMAZDA ANACIGIM YANIMA GELIR BIRAZ OLSUN HASRETIMIZ BITER
RABBİM ŞAFİ İSMİYLE ŞİFA VESİN İNŞALLAH...
Okudum kardeşim.Allah kabul etsin.Allah anneciğinize acil şifalar versin.
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.