dostlarım,, 85 yaşında bir yakınım var diyordum,, Allah izin verirse yarın 2 rekat namaz kılıp hatimlerimizin kabulü için duamızı o yapacak. ben de buraya bir hatim duası metni yazacağım bu gece inşaallah. dostlarımız da dualarıyla aminleriyle katılabilirler buna.......
yarın hem cuma gecesi,,hem bayram gecesi,,ramazanla vedalaşma,,ertesi gün cuma ve bayram günü .... pekçok hayırlar bir arada ALLAH'IN İZNİYLE...
biz de elimizden geldiğince hayırlarla geçirmeye çalışalım,,bu manevi coşkunun devamı için dua edelim,,
ALLAH İSTERSE YILLARCA SÜREN SIKINTILAR IZDIRAPLAR ACILAR BİR GECEDE ÇÖZÜLÜR,,
ALLAH DİLERSE BİR GECEYE BİR ÖMRÜN BEREKETLERİNİ HAYIRLARINI SIĞDIRIR,,
ALLAH DİLERSE
****************BİR İĞNENİN UCUYLA YILDIZLARI TOPLAR*********************
YA RAHMAN YA RAHİM YA KERİM YA HALİM YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH
hatimlerimizin duasını nasıl yapacağız
(7 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
YA RAHMAN YA RAHİM YA KERİM YA HALİM YA ALLAH
gıptayla izledim cüzlerin kapış kapış okunmasını hanzademde coşmuştu maşallah.hepinizin diline sağlık..inşallah okuyanların sevabından bizlerde nasipleniriz...rabbim kabul etsin...cümlemize hayırlar nasib etsin.
18 yıl önce gönderildi # -
İNŞALLAH TUBİK KARDEŞİM İNŞALLAH RAMAZANDAN SONRA DA DEVAM EDERİZ HATİMLERE...
ALLAH RAZI OLSUN
SELAM VE DUA İLE18 yıl önce gönderildi # -
CIHAN KARDESIM BEN RAMAZAN SONUNDADA HATIMLERIMIZE DEVAM ETMEK ISTERIM CANI GONULDEN KATILIYORUM ALLAHIM KABUL ETSIN INSALLAH HAYIRLARA VESILE OLUR INSALLAH 85 YASINDAKI YAKINIZ ICIN DE ALLAH SAGLIK SIHAT ALLAH YARDIMCISI OLSUN MEKANI CENNET OLSUN INSALLAH BIRDE BISEY DIYECEKTIM RAHMETLI BABAM DERDI RAMAZAN CIKMADAN YENI HATIM BASLAYIN BIR SENE BOYUNCA MELEKLER SIZLEN HATIM EDERLER DIYEREK DUA MIZ OLDUKTAN SONRA HEMEN BASLIYALIM DERIM BEN SIZ NEDERSINIZ BILEMEM HAYIRLI GUNLER.ALLAHA EMANET OLUN
ALLAH RAZI OLSUN....
rabbim okunan cüzleri kabul eder inşallah.burdaki cüzlere ben katılamadım.allah kısmet ederse yarın sabah namazına hatimimiz var.inşallah ramazandan sonraki cüzlerde bende yer alırım.rabbim imandan ayırmasın inşallah.
Allah mübarek etsin.
Ben yarın amin diyemeyeceğim:(
Çalışmıyorum. Benide dualarınızda unutmayın inşaallah.
Hepinizin bayramını kutlarım.18 yıl önce gönderildi #
Konu Kapalı
Bu konu yeni cevaplara kapanmıştır.