bu gece yatmadan yine bengisuya dua ettirdim aynen onun söylediği gibi yazıcam allahım cennet teyzeme hayırlı bir yuva hayırlı bir eş
hatice teyzeme reyhan teyzeme yardım et sıkıntıları gitsin yuvalarına huzur ver
aysin dayıma cihan amcama fatih dayıma recep dayıma huzur mutluluk ver
kadir deeeeedeeee allah allah dedim sana başka diyemiyom anne ben çüçügüm dedi bana
nuray teyzeme pınar teyzeme elif teyzeme filiz teyzeme nimet teyzeme ala teyzeme sen yardım et amin anne abime dedi bana abin kim kızım dedim aklımdan çıkmıştı sen hep dua ettirdinyaaaaa batuhandan bahsediyormuş yavrum yardım et allahım amin dedi bir sürü isim saydıracaktım ama uyudu ne olur ismi olmayanlar kırılmassın kıyamadım çok uykusu vardı bana bile dua edemeden uyudu ama ben size 1 ayetel kursi 1fatiha 3 ihlas okudum kabul edin allaha emanet olun
lütfen okuyun
(21 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah o meleğimizi hep korusun.inşallah.tabiki kırılmadım nurgül abla.ama bidahakine bende istiyorum.unutma ama... :)))
18 yıl önce gönderildi # -
canımsın yaseminim oda benim hatam oldu yazmayı unutmuşum bengi sanada dua etti hemde ilk senin adını söylettim ama yazarken atlamışım canım
hemde sana yasemin diyemedi sasemin tezeme dedi canım
ayyy canım ya allah razı olsun sendende.inşallah o meleğimin duaları kabul olur..ablacım allah bağışlasın inşallah.kaç yaşında..hatta msn varsa ekle beni burdan sileyim
sil canm aldım
Allah meleklerin duasını hemen kabul edermiş. Allah razı olsun.
canım allah kabul etsin bengisuyumun yüzü suyu hürmetine yarabbim ominik ellerini boş çevirme allahım o küçük meleğin yüzünü hep güldür şu mubarek günde cenabu allah acı tattırmasın sizlere bengisu annem çok öptüm seni allaha emanet ol
rabbim onu size bağışlasın meleği benim yerime öpermisin ablam
amin amin filiz allah razı olsun
allah razı olsun rabbim minik meleğimizin dualarını kabul etsin amin rabbim ona sağlık ve şifa versin :) ve daima mutluluk pınarının altında olmayı nasip etsin amin amin amin
AMİN DERYACIM BU MÜBAREK GÜNDE ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH
Bengisu bizim dua meleğimiz oldu onun hakkını nasıl ödeyeceğiz bilemiyorum.
İnşallah cuma namazı sonrası ona özel olarak dua edeceğim.
ALLAH RAZI OLSUN YASİN KARDEŞİM BEN BENGİSUYA DUA OKURKEN YASİN YADI DİYE DUA ETTİRİYORUM ÇOK SEVİNİYOR BİLİYORMUSUN SİZE DAYI TEYZE DİYİNCE 1 AYETEL KÜRSİ HEDİYEM KABUL EDİT LÜTFEN
Kurban olurum ben Bengüsuyuma,allahım sen onun bahtını açık eyle, tüm hayır ve dua kapılarını onun hürmetine sonuna kadar aç, hayırlı alınyazısı yaz Allahım minik kardeşime, dert sıkıntı yüzü gösterme meleğime, beni şimdi nasıl mutluluktan ağlattıysa sen de onu hep mutlulktan ağlat allahım.
Allahım yüce mevlam seni çocuğuna , güzel kzıını da sana bağışlasın Nurgül ablacım benim.
AMİN AMİN CENNETİM
SÖZÜN,KELAMIN,DUANIN BİTTİĞİ BİR YER VARDIR,YAR KOYNUNDA BİLİRMİSİN.
HER TARAF BURAM BURAM ÇARESİZLİĞİN KOKAR.
NE BİR SES,NE BİR HAL,
SADECE İKİ DAMLA GÖZ YAŞIDIR HİÇLİĞİN.
HERŞEY ODUR,SEN SEYREDERSİN.
ALLAHUEKBER.18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun nurgül ablacım bengicigimi çok öptüm....
Rabbim sizleri korusun...Rabbim dualarınızı kabul etsin...Allaha emanet olun...18 yıl önce gönderildi # -
BENGİSU ALLAHA EMANET OL .AMİN AMİN AMİN
meleğimize 1 ayetel kürsi 21 besmele allahım nazarlardan korusun amin
amin allah razı olsun ablacım
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.