bayramınız kutlu olsun,hayırlara vesile olsun
Ramazan-ı Şerif ayını uğurladığımız şu günlerde, bir yandan üzüntü, bir yandan Bayram sevinciyle iki farklı duyguyu beraber yaşamaktayız. Bizler Ramazan-ı Şerif'den memnun ve razıyız. Rabbimizde Ramazan ayını bizden memnun ve razı eylesin inşaAllah. Amin.. Bu mübarek ay içersinde tutmuş olduğumuz oruçları, kıldığımız Teravihleri, verdiğimiz sadaka-ı fıtır ve Zekatları Rabbimiz c.c. kabul buyursun inşaAllah.(Amin) Ramazan Ayının ilk gelişinde ki duyduğumuz özlem duygularını, daha bitmeden tekrarını istiyor ve arzuluyoruz. Rabbimiz c.c. tekrarını nasip eylesin inşaAllah. Kardeşlik duygularının daha çok pekiştiği, hayır ve hesanetlarında çokça yapıldığı bir ay sonunda, Ramazan Bayramına kavuşmanın heyecanını yaşıyoruz. İki Bayramı birden eda edeceğimiz gün de, Akraba ziyaretlerini, kabir ziyaretlerini, Hastalarımızı, komşularımızı, dost ve yakınlarımızı ziyaret ederek bayramlaşmayı ihmal etmeyelim. Arefe ve Bayram gününde Salavat-ı Şeriflerimizi unutmayalım. Ramazan bayramı ve Cuma günü, iki bayram birlikte olması sebebiyle, gönüllerimizi daha da neşelendirmektedir. Rabbimiz feyz ve bereketinden bizleride hissedar eylesin inşaAllah. Küskün olduklarımız varsa mutlaka gönüllerini alalım, kimseyle kırgın olarak yaşamayalım.
Hüzünle birlikte elveda demek, zamanı geldi çattı. "Ey Mübarek Kuran ayı, Saimlere gufran ayı, Müminlere ihsan ayı, Şehri Mübarek elveda Gündüzlerin rahmet idi, Gecelerin nimet idi, Âşıklara vuslat idi, Şehri Mübarek elveda Hakkıyla kadrin bilmedik, Pek çok kusurlar eyledik, Nâdim olup tövbe ettik, Şehri Mübarek elveda"
500 adet Hasbiyallahü ve ni’mel vekil
200 selavat
500 la havle vela kuvvete illa billah
100 subhanallahi vebi hamdihi
100 istiğfar
100 lailahe illallah
1 felak
1 nas
100 ya rezzak
121 ya MELİKU
66 adet ya fettah
KENZUL ARŞ
11 İHLAS
100 ya sabur
100 adet yunus a.s duası
ALLAHIM TÜM DOSTLARIMIN BU BAYRAM KURTULUŞU OLSUN İNŞAALLAH
elveda "MAHZUN"HEDİYELERİM
(13 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin amin amin allah razı olsun abim rabbim yar ve yardımcın olsun
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN ALLAH DUALRINI KABUL ETSİN
AMİN AMİN ABİCİM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM KABUL ETSİN
SEVGİLİ MAHZUN BABA SENİN VE AİLENİN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR.
NİCE MUTLU HAYIRLI BAYRAMLAR DİLER ELLERİNDEN ÖPERİM
SELAM VE DUA İLE
ALLAH RAZI OLSUN AMİN AMİN AMİN
ALLAH RAZI OLSUN.....
allah kabul etsin abicim. ama behnan ablanın bahsettiği arkadaşlar biz deiliz abicimde. senin sölediğin görüşmeme kararını üstüme alındım::(
birde abicim ben kimseyle küs deilim bunu sen çok iyi biliyorsun aslında ilk günden beri.ben nişanlımla küs olsa bile o ikisinin sorunu beni bağlamaz..ben elimden geleni yaptığıma inanıyorum.gerek konularına yazdığım dualar.gerekse attığım maılle.ama yinede konuştuklarımızın üstüne benimle konuşmama kararı almana çok üzüldüm abicim.bu güne kadar ne dediysen dinledim .
allah kabul etsin amin amin aminnn
İYİ BAYAMLAR,ALLAH KABUL ETSİN.
rabbım hepinizden razı olsun
ALLAH KABUL ETSIN AMIN AMIN AMIN
Amin, amin, amin..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.