Selamun aleykum dostlarım oncelıkle hepınızın bayramı mubarek olsun.Okadar ozluyosunkı bayram gunu annenın babanın elını opmeyı ama malesef ben o guzellıkten 4 yıldır ayrıyım.sızden rıcam benım yerımede annenızın ellerınden opun ve bız gurbettekıler ıcın dua ısteyın.
selam ve duayla hepınıze ıyı bayramlar
benım yerımede opun annenızın elınden
(6 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ÖPERİZ SELAMINIDA İLETİRİZ İNŞALLAH
ANYA KARDEŞİMİZDEN HABER ALAMADIK YADA BEN RASTLAMADIM. ONUNDA ALLAH YARDIMCISI OLSUN
SELAM VE DUA İLE
18 yıl önce gönderildi # -
ayni kaderi paylasiyoruz desenize bende gurbetdeyim annecigim elini opemedim babamin ki opmek bile istemezdim keske o yasaydida yasadigin bilseydim sesini duysaydim oda bana yeterdi ama ne yazikki kuranimi gonderdim bende sabah allahim kabul eder allah gani gani rahmet eylesin olmuslerimize insallah babacigima haberdar eder canim annemde guzel sesini duymak nasip oldu ne yapalim kardesim bizde boyle bayram yasiyoruz iste
18 yıl önce gönderildi # -
GURBETTE BAYRAM,İNSANA NEKADAR KOYAR BİLİRİM.BAYRAMINIZ MUBAREK DUALARINIZ KABUL OLSUN.
100 BESMELE YÜREĞİNİZE...18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun cok tesekkur ederım
selam ve duayla18 yıl önce gönderildi # -
ayşecim seninde geçmiş bayramın mübarek olsun ben çok şükür ailemin yanındayım ama memleket dışındayız anlıyacağın bende gurbetteyim Allahım cümlemize geniş hayırlı aileler içinde akrabalıklar içinde hayırlı bayramlar geçirmeyi nasip etsin 1 ayetel kürsi gönderiyorum sana yoldaşın olsun gurbetlerde muradının nasip olmasına vesile olsun
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.