merhaba dostlarım öncelikle hepimizin ramazan bayramı mübarek olsun ....
şuanda istanbulda benim oturduğum semtde acayıp yamur var rabbime şükürler olsun inşallah bu yağmurun barajlarımıza azda olsun etkisi olur ama diyer tarafdanda eminim bu yağmurla zordurumda kalan insanlarda vardır rabbim onların yardımcısı olsun ...
ve ben yağan bu rahmetle beraber sizlere 100 ihlas okudum rabbim bu ihlası şerifelerin niyetine dileklerimizi dua larımı kabul etsin amin
İSTANBULDA YAĞMUR (derya23)
(21 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
GÖZÜNÜZ AYDIN.....
ALLAH KABUL ETSİN...
18 yıl önce gönderildi # -
amin ablacım ama bazı bereketler bazılarınında zorluğu oluyor ne aksilik ama suya ihtiyaç var. kimilerinin canı malı gitsede rabbim onlarada kolaylıklar versin insallah. ne zor bi durum ya.
okuduğun ihlas surelerini rabbim kabul etsin gereken yerlere ulastırsın insallah
sağol canım okuduğun ihlas süreleri için inşallah benim gibi duaya ihtiyaca olan başta burcu ebru esma guleysa ve diğerlenin gönlündeki ve gönlümdeki dilekler hemen gerçeklekşir yağan yağmurda edilen dualar kabul olurmuş derdi olanlar yardım dileyelim bu güzl vakitten ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
tekrar okuyacağım arkadaşlarım benim inşallah bu sefer isminizide zikredeceğim inşallah
COK SAĞOL DERYA ALLAH SENDEN RAZI OLSUN NE OLUR DUA ET BİZE
tamam deniz ...şimdi senin için 1 adet ayetel kürsi okuyorum
ALLAH RAZI OLSUN CANIM COK SAĞOL ALLAH SENİNDE GÖNÜLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH
çok şükür çok şükür
Allah razı olsun deryam18 yıl önce gönderildi # -
ÇOK SAĞOL DERYACIĞIM ALLAH RAZI OLSUN. RABBİM DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH....
Allah kabul etsn cnm,çok dua ettik;dün ikikere ıslandık ama çok şükür yağmur geldi.Rabbim rahmetini esirgemedi.Dualarımızı kabul etsin.Bende gece 2rekat şükür nnnamazı kıldım.
ALLAH KABUL ETSİN CANIM İNŞALLAH DAHAÇOK YAĞARDA BİTEN SULARIMIZI HAYIRLISI İLE DOLAR
yağmurumuz hayla devam ediyor ve ben az önce sizler için
100 ihlas
100 subhanallahi vebihamdihi
100 adetde hasbiallahu venimelvekil okudum rabbim kabul etsin amin18 yıl önce gönderildi # -
elhamdülilllah yağan yağmur için deryacım Allah razı olsun
ALLAH RAZI OLSUN DERYACIM.
RABBIM DUALARINI KABUL ETSIN.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN.
HASRET KALDIĞIMIZ YAĞMURA KAVUŞTUK.ALLAHIM HAYIRLI,BEREKETLİ YAĞMURLAR NASİB ETSİN.
RABBİM DUALARINI KABUL ETSİN KARDEŞİM.AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN ADAŞIM ALLAH DUALARINI KABUL EDER AMİN AMİN...
Allah'ım bu yağan yağmurları cümlemiz için rahmet kıl esenlik kıl azap kılma Ya Rabbi
amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH KABUL ETSİN.
ALLAHIM YAĞMURLARI BİZLERE RAHMET OLARAK NİMET OLARAK YAĞDIR VE FAYDALANDIR
Allah razı olsun deryacım bu yağmurlar hayırlısıyl bereketiyle deva etsin inşallah sana 1 ayetel kürsi hediye ediyorum sıkıntılarından kurtulmana muradının nasip olamsına vesile olsun canım benim
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.