degerli dua dostları kardeşlerim uzun zamandır istediğim iş için yarın sabah 8,30 da görüşmem var ama içim öyle daralıyor ki beni öyle sıkıyor ki anlatamam bu kardeşinize ne olur bir dua ALLAH c.c yarın eksikliklerim varsa gözlerine perde indirsinde bu kardeşiniz uzun zamandır hayalini kurdugu emeline kavuşsun o yüzden bu bayramın son günü sizlerden yarın için bana dua etmenizi istiyorum ALLAH c.c yapacagınız duları kabul etsin sizleri bizleri yolundan ve rızasından ayırmasın amin.... ne olur bu kardeşiniz CEM e bol bol dua edin
bugun son günüm
(15 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH İNŞALLAH YARINKİ İŞİNİZİ KOLAYLAŞTIRSIN İNŞALLAH SENİN İSTEDİĞİN GİBİ OLUR KABUL EDİLİRSİN ALLAH BU KAPIYI SENİN İÇİN HAYIRLI ETSİN Bİ FATİHA OKUYACAĞIM ALLAH BÜYÜK OLACAKDİYE GİT OLUR İNŞALLAH CEM KARŞDESİM AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
CEM KARDESIM ALLAH KALBINE GORE VERSIN DILERIM ALLAH TANI .SIKINTIYLA GIRDIGIN ISYERINDEN COK BUYUK BIR MUTLULUKLA CIKARSIN KARDESIM ISSIZLIK NE KADAR ZORDUR BILIRIM ISSIZ OLUP TA BASKALARIN SIRTINDAN PARA KAZANAN OKADAR COK INSAN BILIYORUMKI SEN BU KADAR CALISMA ISTEGI VAR RABBIM SENI BOS BIRAKMAZ RABBIM YARDIMCIN MUTLAKA OLUR DUA EDIYORUM SENIN ICIN RABBIM IS KAPISINI HAYIRLISINLA ACSIN DIYEREK
dualarım seninle cem kardeşim allah yardımcın olsun
allah hayırlı iş kapıları açsın sana rabbim gönlündeki işi sana nasip etsin amin
dualarım seninle cem
Allah ayrdımcın olsun kardeşim inşallah istediğin işe alınır ve çokta mutlu olursun amin
Allah ayrdımcın olsun kardeşim inşallah istediğin işe alınır ve çokta mutlu olursun amin
Allah işini rast getirsin,yolunu açık etsin kardeşim. Amin...3 ihlas 1 fatiha okuyorum.
RABBİM HAKKINDA HAYIRLISINI NASİB ETSİN İNŞALLAH CEM KARDEŞİM.
İNŞALLAH CEM KARDEŞİM ALLAHIM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN, RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI HELALİNDEN İŞLER NASİP ETSİN İNŞALLAH AMİN...
1 ayetel kürsi 100 Allah 100 estafurullah gönderiyorum kardeşim Allahım yar ve yardımcın olsun inşallah işlerin hayırlısyla umduğundan dah güzel dah iyi olsun muradını nasip etsin
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH YA REZZAK YA REZZAK YA REZZAK
Yarabbim kardeşimizin yar ve yardımcısı ol. Hayırlı olanı nasip et. Hayırlı bol rızık nasip et. İyi insanlarla karşılaştır. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
NE OLDU CEM ALINDINMI Bİ SONUÇ VARMI Bİ HABER YAZ
DUALARIMIZIN SENİNLE KARDEŞİM
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.