Rabbim sabah geldim karşılaştığım şey karşısında şok oldum. hiç ama hiç beklemediğim bişeyle karşılaştım. ağlayamadım bayram sonrasında karşılaşmayı ummadığım bişeyle karşılaştım ağlayamadım. dondum kaldım 9 dan beri kalakaldım. işyerinde hocalar gelio bayram nasıl geçti diolar sesim çıkmıo. gülümsüyorum.....
çaresiz, elim kolum bağlı kaldım. aslında kendime kızmıo da değilim. dünyalık şeylere öle çok dalıyoruz ki... düşünüyorum ne bu dünya tutkusu. ama elde olmadan da üzülüosun.
ayy başıma ağrılar girdi. bi ağlasam hıçkıra hıçkıra rahatlıycam belki. hoca karşımda konuşuo inannın duymuyorum. offf bugün nasıl geçecek. bugün geçti yarın nasıl geçecek ya ertesi gün.....
aylardır bi mucize istiyodum, bi mucize için dua ediodum... gene de edicem hiç vazgeçmicem, hep o mucizeyi isticem. sizden isteğim; sizler de benim istediğim mucize için dua edermisiniz. nolur bizim için dua edin dua dostları. sizlerin dualarıyla önce bi can, sonra o canın kurtulmasıyla başka bi can sevinecek :(
Rabbim koru onu..
Aylardır dua ediodum bi mucize için. şimdi sizlerden gene yardım istiyorum
(9 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.
BEKLEDİĞİN MUCİZE GERÇEKLEŞSİN DİYE 21 İHLAS BIRAKIYORUM YÜREĞİNE :)
"ALLAHIM SEN MUCİZELERİNDEN MAHRUM BIRAKMA BİZLERİ"AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun Meral kardeşim. yüreğine sağlık. Amin Amin Amin...
Rabbim sana sığınıyorum :'(18 yıl önce gönderildi # -
İNŞALLAH O MUCİZE GERÇEKLEŞİR. 11 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM ABLAM SENİN İÇİN.
18 yıl önce gönderildi # -
1 fatiha 3 ihlas 1 ayetel kürsi okuyorum rabbim istediğin mucizeni gerçekleştirsin inş amin
ALLAH GONLUNE GORE VERSIN ARKADASIM SENIN ICIN DUA EDIP ALLAHIM NE OLUR BU KULUNU SEVINDIR ONUN YARDIMCISI OLU ISTEDEDIGI MUCIZEYI ONUN ICIN HAYIRLI KIL OLMASI ICIN IZIN VER AMIN
rabbim beklediğiniz mucizeyi hakkınıza hayırlı şekilde gerçekleştirir umarım.3 aytel kürsi okudum.rabbim kabul etsin.hayatımız mucizelerle geçer inşallah.
ALLAHIM İNŞALLAH BEKLEDİĞİNİZ MUCİZEYİ VERİR.
muaazzezcim seninde dediğin gibi hepimiz dünyalıklara dalmış durumdayız Allahım hepimiz için iki cihanda mutluluk versin
sesinde istediğin mucizeyi biran evvel gönlünden geçtiği gibi versin sıkıntılarından kurtarsın aydınlıklar versin senin için 100 Allah 1 ayetel kürsi gönderiyorum yoldaşın olsun18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.