BU GÜZEL CUMA GÜNÜNDE DEĞERLİ BÜYÜĞÜMÜZ KADİR BABAMIZA BORÇLARINI ÖDEMESİ İÇİN DUA EDELİMMİ BAŞKALARI İÇİN YAPILAN DUALAR KABUL OLURMUŞ GÖNLÜNÜZDEN NE KOPARSA BEN BAŞLIYORUM SİZDE BUYRUN KARDEŞLERİM
BİR RİCAM VAR DUA DOSTLARIM
(45 mesaj) (26 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Rabbim malını bereketlendirsin borçlarını ödeceyek kuvvet nasip eylesin.
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM PEYGAMBER EFENDİMİZİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE KURBAN OLDUĞUM RABBİM KADİR BABAYA FIRSAT VER BORÇLARINI ÖDESİN KOLAYLIK VER ONU ÖNCE AİLESİNE SONRADA BİZLERE BAĞIŞLA AMİN
inşallah allah izniyle borçlarını en kısa zamanda öder binlerce kez aminnnnn
Allahım aben hep dua ediyorum Kadir Babama borçlarını hayırlısıyla ödeyebilmesi için. İnşallah inşallah tez zamanda tez saatte Allahım yüce mevlam tamamenn rahatlatsın onu, borçsuz dertsiz tasasız bütün hayırlı günler onun olsun Allah'ın izniyle.
İSM-İ A'AZAM 1 ADET
MÜBİN DUASI 1 ADET
SALATI TEFRİCİYE 1 ADET
SALATI MÜNCİYE 1 ADET
AMENE'R RESULÜ 1 ADET
AYETEL KÜRSİ 1 ADET
ALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH KADİR BABAM BUDA NURGÜL2 ÜN GÖNÜL HEYBESİNDEN SİZE HEDİYESİ KABUL EDERSENİZ BENİ ÇOK MUTLU EDERSİNİZ18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM kadirbabaya güç,kuvvet ver borçlarını ödemeye büyük kolaylık ver allahım şu cumanın hürmetine....amin
AMİN AMİN ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN 1 AYETEL KÜRSİ HEDİYEM SİZE3 KABUL EDİN
ALLAHIM KADİR BABANIN YAR VE YARDIMCISI OL.
AMİN AMİN ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ET AMİN
8 AYETEL KURSİ YİNE OKUDUM KADİR BABAYA ALLAHIM DUALRIMIZI KABUL ET OKUDUKÇA YAZIYORUM BURAYA
Allahım sen kadir babamıza güç kuvvet sağlık sıhhat ver borçlarını ödemede kolaylık sağla yarabbim. şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine amin
YARABBİ ÇOK DİRENDİM,SEN ŞAHİTSİN.İSTEMEDİM,SEN ŞAHİTSİN.İSTEYEMEDİM SEN ŞAHİTSİN.
AMA DUYURDUN YA,LÜTFETTİN YA.
BU NE DEVLET YARABBİ.
ŞÜKÜR ELHAMDÜLİLLAH.ELHAMDÜLİLLAH.ELHAMDÜLİLLAH.18 yıl önce gönderildi # -
Kadir amcam büyüklüğün her yerde belli Rabbim her daim yardımcın olsun.
Elbet o en güzel yardımcı en güzel dosttur.
Kadir Babam sen öyle zengin gönüllüsünkü, inşallah bu sınavdan allahın izniyle mükafatını alarak çıkacaksın. Akşama inşallah sana:
10 Ayetel Kürsi
10 Fatiha
10 İhlas
10 La havle
10 Tefriciye okuyacağım canım babam benim.bitecek geçecek bu günler inşallah, dediğin gibi allahım bu orduyu kendi haline bırakmaz.Allahım şimdiden kabul eylesin.
ALLAH RAZI OLSUN CENNET SENDEN ALLAH KABUL ETSİN
kadir babaya yasin okucam rabbim inşallah kabul eder kadir baba nöbetten çıktım 1saat kadar uyuyayım dedim huvallahüllezini okudum yattım rüyamda isimsiz birmezar baktım dua okuyorlar kim diye sordum bu yatıra dua et duaların kabul olur dediler hemen uyandım şimdi sana otürbe yüzü suyu hürmetine dua edicem allaha emanet ol
ay Filiz ablam ya, maşallah maşallah, ço güzel rüya görmüşsün , Allahım o yatır girmiş rüyana demek sana yardım etmek istiyo, allah yardım ediyo saa bak, allahım ı yatırın yüzü hürmetine Filiz ablamın duasın kabul et tez zamanda feraha çıksın.
Filiz abla hangi yatır olduunu gördünmü?
RABBİM KADİR BABANIN YARDIMCISI OLSUN HELAL RIZIKLANDIRSIN TEZ ZAMANDA BORÇLARINI ÖDEMEK NASİP ETSİN BENDE DUA EDİYORUM
ALLAHIM SİZE HELALİNDEN BİR RIZK KAPISI AÇSIN RIZKINIZ BOL OLSUN ..SIKINTILARINIZDAN KURTULASINIZ.FERAHA ÇIKASINIZ İNŞ. AMİN AMİN AMİN
vakıa suresi okuyan sıkıntı görmezmiş bende kadir kardeşe şimdi okuycam allahım kabul etsin amin
cennetçim hangi yatır olduğunu göremedim sadece bahçe içinde olduğunu gördüm
KADİR BABA İÇİN
1000 KARINCA DUASINA ŞİMDİ BAŞLIYORUM
ALLAH İZNİ İLE BİTİRİNCE YAZACAM
ALLAH NASİP EDERSE TEKRAR TEKRAR OKUYACAM
KADİR BABA YETER DİYENE KADAR
ALLAHU EKBER
LAİLAHE VALLAHU EKBER
ALLAHU EKBER
VE LİLLAHİL HAMD18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun fatma ablacım senden
1 ayetel kürsi hediyem kadir babaya
Herkesler eder de bize düşmez mi??Allahım buradaki dua dostlarımın yüzü suyu hürmetine meleklerimizin yüzü suyu hürmetine Kadir Babamızın borçlarını ödeyebilme gücü ver Rabbim.Bu dünyada da öbür tarafta da borçsuz yaşamayı nasip et ona Amin amin amin
ALLAH bizlerin doğruyu görmesine vesile olan KADİR BABADAN razı olsun olsun.sıkıntılarından korusun.
Rabbim, borç tasası ve düşüncesinden, borç meşguliyeti ve uykusuzluğundan sana sığınırım. O halde, Muhammed ve âline salat eyle ve beni böyle bir duruma düşürme... Rabbim bu konuda kadir babaya yardım et ve sıkıntılarını sen üstlen...
BÜTÜN DUA DOSTLARIMIN DUASINI KABUL BUYUR ALAHIM .PEYĞAMBER EFENDİMİZİN YÜZÜSUYU HÜRMETİNE KADİR BABAYADA YARDIM ET ALLAHIM AMİN
allah yardımcısı olsun kadir babamızın.rabbim gönlündekileri tez vakitte versin.aminn
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.