amin amin 1 ayetel kursi yine kadir babaya hediyem
BİR RİCAM VAR DUA DOSTLARIM
(45 mesaj) (26 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Ben çok sıkıntıda oldugum bir gün (Allhım sen HIZIR a.s.ı bana yardımcı gönder düştügüm dardan kurtar beni)dedim. Emin olun çok faydasını görüyorum.Allahım bolluk bereket versin herkesin evine
18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim Kadir babamızı tez günde tez saatte hayılısı ile sıkıntılarından kurtarsın 1000 lahavle 1000 inna fetahna çekmeye başlıyorum Allah kabul etsin inşallah
BEN ZATEN EDİYORUM HEP AMA SÖLEMİOM DİE ETMİYORUM SANILMASIN:(
GÖNLÜ ZENGİN KADİR BABANIN SIKINTILARI ŞU EZANLAR VAKTİ AZALIR İNŞ
KADİR BABA BENDE BİR PAKET HAZIRLADIM .
10 AYETEL KÜRSİ
10 FATİHA
10 İHLAS
10 KEVSER
10 NASBONUSU YOK AMA BEN VARIM BABA!!! HER DAİM DUAMDA GÖNLÜMDESİN .
ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN ARKADŞLAR 1 AYETEL KÜRSİ HEDİYEM SİZE
ben hep dua ediyom zaten Kadir babama :):)
Kardeşim Nurgül bu yazıyı kaçırmışım hemde konuları dikkatle okurum.Fakat bunu göremedim ilk önce senden sonra kadir kardeşimden özür diliyorum. Kadir kardeşimiz dualarımızda böyle kıymetli insanlar varoldukça biz müslümanlar hiç bir zaman dinimizi imanımızı kaybetmiyeceğimizden eminim. Allah bu gibi kıymetli kardeşlerimizi daha da çoğaltsın. Allah onun gibi insanlardan razı olsun.
Bende Recep kardeşim gibi daha şimdi gördüm.Her müminin bir sınavı oluyor zaten.üzüldüm ama şaşırmadım.Allah başka dert vermesin.bu sınavı da hayırlısıyla tez elden atlatmayı nasip etsin.Ben bişey bi sıkıntı olduğunu önceki forumdan biliyordum ve ne sıkıntısı varsa kurtar feraha erdir diye dua ediyordum.demek buymuş Allah kimseye muhtaç etmeden tez elden bu borçtan kurtar Kadir abiyi Allahım.sen Muğni'sin (c.c) dilediğine zenginlik verensin.Bu ismin hürmetine Allahım.
amin amin allah razı olsun sizlerden kadir baba okadar mütevazi bir insanki bence herşeyin en iyisini hakediyor diye düşünüyorum tabiki siz değerli dua dostlarımda ben görmeyen olur diye öne çekiyorum sürekli kendim için olan duayı bile öne çekmedim ama bunun okunmasını çok istiyorum çünkü bu benim için bir istek değil allah hepinizden razı olsun
BEN BU YAZIYI BULAMADIĞIM İÇİN
BAŞKA BAŞLIK AÇTIM
AMA OLSUN, YİNE BURADA DA TEKRAR EDEYİM
KADİR BABA İÇİN 1000 KARINCA DUASINI OKUDUM
HEDİYE EDİYORUM KENDİSİNE
VADETTİĞİM GİBİ DAHA OKUMAYA DEVAM EDİYORUM18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun
bende kadir babaya diyorumki,
allah dedim kale yaptım
la ilahe illallah dedim kilit vurdum
muhammeden resulullah dedim mühür bastım
ya latif ya vedüd lailahe illallah ya hayral halas
imdadına yetiş ya hızır ilyas
amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
amin amin filiz inşallah
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.