Dostça açılan ellerimizin, Yüreklice yapılan dualarımızın gerçek olmamasından endişe duymak istemiyorum....
Bu çok iyi biridir samimidir içtendir dediklerim için düşüncelerimin hep öğle kalmasını istiyorum.
Çünkü,
çünkü,
çünkü,
Burası herhangi biryer değildi benim için dua edilen iyi temennilerde bulunulan.
İçim çok rahat olarak girdiğim,
Özellikle Abla olmaya çalıştığım kişilerin yanlışları beni üzdü.
Bazı şeylere inanamıyorum ya!
Halamı! insanları tanıyamıyorum Allahım?
Dostlarımı tenzih ederk söylüyorum.
Hep dualarımda olacaksınız...
Ama ben bir süre burada olmayacağım.
Lütfen kimse abla neden niçin demesin ben belli yaşın üstünü aşmış biriyim
Zaten özel hayatımızda bir dünya yük taşırken manevi huzuru bulduğum bir yerde
yıpranmak istemiyorum...
Beni anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.
Amacı dua için burda olan güzellikleri paylaşmak için burda olan
bütün kardeşlerime sevgilerimi yollarken , Onları yüce rabbime emanet ediyorum...
Umarım ve inşallah yine birlikte olabiliriz.
Amin.
Rahatsızlık duyuyorum!
(14 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
seni tanımıyorum ablacım ama senin gibi birinide kaybetmek istemiyorum yine gel olurmu duaya ihtiyacı olan küçüklerini yalnız bırakma bizim sizlere ihtiyacımız var çünkü.
18 yıl önce gönderildi # -
Abla eğer sen bu kararı vermişsen vardır bi bildiğin,biz bilemeyiz senin yıpranmanın nedenlerini ama Allah yolunu açık etsin,Rabbim dert,keder ve üzüntülerini gidersin.Ben daha yeni gelmiştim.Seni tanıma fırsatım olmadı.Üzgünüm ablacım ama inşallah dönersin yakın zamanda.
İNŞALALH BUNLARDA DÜZELECEK VE SEN YİNE BİZE ABLALIĞINA DEVAM EDECEKSİN NİMET ABLACIM..
VE İNSANLAR BEŞERDİR.... ŞAŞARIZ AMA DÜZELİRİZ ALLAHIN İZNİYLE...
SULAR BULANMADAN DURULMAZMIŞ DERLER,GÜZEL YÜREĞİNİZİ VE DUALARINIZI BİZDEN MAHRUM ETMEYİNİZ LÜTFEN...
100 BESMELE BIRAKIYORUM YÜREĞİNİZE.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN ABLACIM.DUANI BENDEN EKSİK ETME ÇOK İHTİYACIM VAR ÇÜNKÜ :(
ablacımmm bizi bırakmıcaksınız dimi zaten şengül ablamda yok....ama biz sizleri çok seviyoruz....
ABLACIM MUTLAKA KENDİNE GÖRE HAKLI SEBEPLERİN OLDUĞU KANAATINDAYIM. RABBİM YARDIMCIN OLSUN
ablacım kızgınsın..ama inşallah çabucak gelirsin..
CANIM AHRETLİĞİM NİMETİM....
İNŞALLAH HEP BERABER BURDAYIZ...SEN... BEN...VE DEĞERLİ DUA DOSTLARIMIZ...********ESKİDEN OLDUĞU GİBİ**********DUALARDA BULUŞALIMMI??
SENİ ÇOK SEVDİĞİMİDE SAKIN UNUTMA*******canım ahretliğim benim.
Allah yar ve yardımcın olsun ablam. Dualarını bekliyoruz.
Nimetçiğim,insan olan heryerde, hatalar,mutlaka var.Yalnız şu da var,hata küçükte af büyükte güzel.Senin o yüce gönlün iyi kırılmış belli.Ama ben o derin şefkat ve sevginle bunu aşacağını da biliyorum.Belki biraz zaman herşeyin ilacı olacaktır.zaten uzun zamandır yoktum,bide sen gitme.Bayramını kutluyorum güzel gönüllü dostum.sevgi ve muhabbetlerimle. (Nur-Karabük)
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.