dua dostluğu mucize net bikaç site daha var bildiğim benim böyle amaçlara hizmet eden..ama beni üzen önce bu site adı altında tanıdığım daha sonra ayrılan bi site var dua dostluğu diye ziya abim tubik insallah hayırlara vesile olursunuz ama ben üzüldüm yinede ne kadar kardes site olursa olsun güzel paylaşımlar hayırlı işler dua kardeşliği için yaptınız sizde bunu ama ben yinede hepimiz aynı yerde olmak isterdim... arada orayada bakıcam ama bu zorluyor insanı... yani ayrı yerde olmanız beni üzüyor.. benim için ilk sırada mucize net geliyor çünkü öyle bir zamanımda buldumki... amaç bir niyet bir hepimizde birbirimizi tanıyoruz neden farklı bi site açıp oraya gittinizki benim üzüldüğüm bu.
yanlış anlamayın bunlar benim kişisel düşüncelerim.sadece hepimiz aynı yerde olalım isterdim baska bi düşüncem yok ..tabi vardır herkesin bi bildiği..
ama ekmeği ikiye bölüp paylaşmak gibi bişeyse bu Allah yardımcınız olsun her daim...niyet iyiyse sorun yok sonuçta dediğim gibi hepimiz aynı masada oturup paylaşalım.. yani komşuya ekmeğin yarısını gönder o kendi masasında yesinmi? yoksa ekmeği al komsuyu çağır aynı masada yiyelim... ikiside güzel paylaşım ama en güzeli hangisi???