ALLAH'ım ne kapına varacak yüzüm nede bu dünya da yaşamaya dayanacak gücüm yok..
Ben tükendim artık, ne olur yardım et...
ALLAH'ım ne kapına varacak yüzüm nede bu dünya da yaşamaya dayanacak gücüm yok..
Ben tükendim artık, ne olur yardım et...
allah yar ve yardımcınız olsun
rabbim inşaallah sana mucize kapısı açar.
ne sıkıntın ,ne derdin kalır inşaallah.
rabbim yar yardımcın olsun amin.
Rabbim tez zamanda selamete erdirsin inşallah
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM.
ALLAH razı olsun, inşaALLAH olur artık güzel şeyler.. Haketmiyorum ama inşaALLAH olur..
allah yazrdımcın olsun canım kardeşim senin için dua edicem
Gözlerindeki yaşlar sevinç gözyaşı olsun inşallah.mucizeler bittim denilen noktalarda gerçekleşir.Allah seni ummadığın yerden frahlandırsın,kardeşim.Amin.
ALLAH razı olsun, çok defa bittim dedim ama sanırım gerçekten bittiğim an olmamış onlar :( çünkü mucize olmadı ama şimdi gerçekten bitiyorum, layık değilim ama inşaALLAH mevla elimden tutar..
Ya Rabb
Ya Rabb
Ya Rabb
Kardeşimin acılarını dindir
Allahım kardeşimin ihtiyaçlarını gider
Allahım kardeşimin muradını ihsan eyle
Allahım
Allahım Allahım
Amin.. Amin.. Amin..
ALLAH razı olsun..
Mevlam hepinizcden razı olsun.
HAKETMİYORUM DİYOR BUNUDA İTİRAF EDİYORSUN RABBİNE.
İNSALLAH EN GÜZEL ŞEKİLDE MÜKAFATLANDIRIR SENİ..HEPİMİZ İNSANIZ HEPİMİZ HATA YAPARIZ İNSALLAH BUNDAN SONRA CANIM...HERSEY YOLUNA GİRER SEN DUA ET NAMAZ KIL İÇİNİ YÜREĞİNİ TEMİZ TUT YETER...ALLAH HER DAİM YARDIMCIN OLSUN
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM.
öyle bir sevgiliyi sevin ki herkesin kapısı kapandığında onun kapaısı hep açık kalsın.ALLAH YAR OLSUN .....
canım kardeşim Allah rızası için bizi yaradana sığın ve lütfen sabret sabır ve namazı tavsiye ediyorum kardeşim Rabbim gönlüne genişlik versin başka kapı aratmasın inş. aminnnn 3 fatiha okuyorum rabbim şifa nasip eylesin cümlemizle
ALLAH YARDIMCIN OLSUN
RABBİME SIĞIN CANIM O HERŞEYİN İYİSİNİ BİLENDİR
ALLAH razı olsun hepinizden. İnşaALLAH mevlam hayırlı kapılar açar. Ve bütün sıkıntıda olan müslüman kardeşlerimiz mutlu ve huzurlu olur.. İnşaALLAH..
Rabbimize sığın var gücünle yüce ve merhametli Rabbimize sığın.
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.