amin inaşşlah allah razı olsun hepinizden allah cümlemizinkini kabul ihsan eylesin tüm derdimizi sıkıntımızı kurtarsın banada edin ne olur ihtyacım var benden sonraki dua edenede allah yardımcısı olsun tüm dileklerini kabul etsin inaşşalh
**Alın duanızı,gelin en büyük duaya**
(680 mesaj) (196 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAHU TEALA KADERSİZ KARDEŞİMİN SIKINTILARINI GİDERSİN. BENDEN SONRA GELECEK KARDEŞİMİNDE RABBİM İŞLERİNİ KOLAYLAŞTIRSIN. MADDİ MANEVİ GENİŞLİK VERSİN.AMİN..
18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM BİRBİRİNE DUA EDEN BÜTÜN DUA KARDEŞLERİMİZİN DUALARINI KABUL EYLESİN ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN AMİN AMİN AMİN
Rabbim benden önce yazmış kadersiz kardeşimi ,rami kardeşimi duacı kardeşimi ve benden sonra yazacak kardeşimi senin rızan dışına ömrünün sonuna kadar çakarma,günahklarını affeyle.Son nefese kadar imandan,kurandan,duadan,secdeden ayırma.İşinde,eşinde,aşında,ömüründe ,ömüründe ,amelinde hayırlısını nasip eyle,sıkıntılarını tez zamanda feraha çevir,tüm kötülüklerden,kazadan ,beladan,şerden kardeşlerimi koru.Amin.Amin.Amin.
Rabianur kardesim,cok guzel dua yaptin.Allah senden razi olsun.Allah bizim icin yaptigin duanin karsiligini sana ve ailenede nasib etsin insaallah. Benden sonraki kardesime Allahtan dilegim icindeki bulundugu imtahini hayirli bir sekilde Allahin hosnut kalacagi bir sekilde muvaffak olmasini niyaz ediyorum. Kalbi Allahin sevgisiyle dolmasini niyaz ediyorum.Allaha emanet olunuz kardesim.
AMİN AMİN AMİN
Allah razı olsun kardeşim İnan tam içinde bulunduğum duruma göre bir dua.
Yarabbim benden önce sonra ve tüm dostlarıma kulun ve habibin Hz. Muhammed Mustafa (sav) neleri istedi ise onları nasip et, kulun ve habibin Hz.Muhammed Mustafa(sav) nelerden sakındı ise onlardan koru. AMİN AMİN AMİN
Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Amin Allahım sen benden once ve sonra yazan ve tum dın kardeslerımın gamını kederını sıkıntısın korkusunu tez zamanda hayırlı bırsekılde almayı neasıp eyle Allahım bızı sasrıtma saptırma senın yolundan cıkartma tembellıkten koru yarbbım .Sen bızım karsımıza hayıelı kıslerı cıkart ve hayırlsını gonlumuze koya yardanım.Ya vedud uya vedud ya vedud dualrımızı kabul eyle amin
amin amin amin,5Yunus Peygamberimizin duası10Kelimei tevhid 10Elhamdulillah,Rabbim benden önce yazan ve sonra yazıcak kardeşimin ne dilegi varsa tez zamanda ver güzel Allahım amin..
Allah razı olsun senden gönlü güzel olan Derin kardeşim...Duaların genelde bana nasip oluyor ya da ben öyle hissediyorum:)Bu dua'm sana ve benden sonraki gelecek olan temiz kalpli dostuma "Allah'ım! Ölmeden evvel tövbeyi ve rahatlığı bu dostlarıma nasip kıl! Ölümden sonra mağfiretini, hesap yerinde kurtuluşu bu dostlarıma ve bizlere müyesser kıl! Amin...Rabbim yar ve yardımcınız olsun.Slm ve dua ile Sevgili Dostlarım
Amin.Amin.Amin.Rabbim razı olsun kardeşim.Rabbim benden önce yazmış cankus kardeşime,ahret kardeşime ve benden sonra yazacak kardeşime ölmeden önce tövbe,ölürken rahatlık nasip eyle.Nefis şerrinden,iblis şerrinden,sui zan şerrinden,ani ölümden,şiddetli fakirlikten,kabul olmayan duadan,seherde uyanmayan gözden,yetim gördüğü zaman sızlamayan katı kalpten,doymak bilmeyen mideden,faydasız ilimden kardeşlerimi koru,korumana al Yüceler yücesi Rabbim.Rahmetini,merhametini üzerlerinden eksik etme,her işlerini hayr eyle,günlerine ,hanelerine huzurlar ,yürklerine nurlar ver Ya Rabbim.Amin.Amin.Amin.
AMIN AMIN AMIN, Allah razi olsun rabianur kardesimden...
benden sonra dua edecek kardesime, Allah gecim SIKINTISI vermesin, Allah bol bol helal rizik ve bereket versen sofrasina...borcun varya hayirlisiyla borcunu en kisa vakitte odemeyi nasib etsin...Allah kimseye muhtac etmesin seni..Allah gonlune göre versin insallah.aminnnnnn
amin amin amin bütün dualara amin diyorum
benden önce ve benden sonra dua etmiş ve dua adecek olan dua dostlarımın
dularını kabul buyur yüce rabbim.
sen kimsesizlerin kimsesi çaresizlerin çaresi derlilerin dermanısın
rabbim.sana sğınıp senden diliyor ve sadece sana kulluk ediyoruz
senden geldik dönüşümüzde sanada rabbim
iki cihanda da dularımızı hayırlarla kabul et rabbimamin
amin
3İhlas 5Yunus Peygamberimizin duası 10Kelime-i tevhid 10Elhamdulillah,Rabbim benden önce yazan kardeşime ahret kardeşime benden sonra yazıcak kardeşlerime gönül rahatlıgı ver içlerinde sıkıntı varsa feraha refaha rahata huzura çevir dileklerini hacetlerini muradlarını tez zaman ver güzel Allahım amin..
AMİN AMİN AMİN
Allah razı olsun kardeşim.
Yarabbim benden önce sonra ve tüm dostlarıma dünyada ve ahirette iyilikler nasip et.İki cihanda yar ve yardımcıları ol. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
100Kelime-i tevhid 100Elhamdulillah,Rabbim benden önce yazan ve benden sonra yazıcak ve tüm dua dostalarımın hepsinin neolursun güzel Rabbim şu fani dünyada ne diliyolarsa hayırlısını ver güzel Rabbim yüzlerini güldür işlerini rast getir Rahmetinle sarıp sarmala Yarabbim..
Allahim benden sonra yazicak arkadasim icin gönlünden ne geciyorsa hayirlisini ver allahim, tüm arkadaslarin dualarini kabul eyle yarabbim hayirlisini ver allahim herkezin yüzünü güldür yarabbim... amin.
YA RABBİ BENDEN ÖNCE YAZAN VE BENDEN SONRA YAZACAK OLAN KARDEŞLERİMİN MADDİ MANEVİ SIKINTILARINI GİDER. ONLARI HER İKİ CİHANDA AZİZ EYLE. HAKLARINDA HAYIRLISINI VER..AMİN..
Amin... Allah tertemiz bir dille edilen duaları kabul buyurur inşallah... buraya yazan,okuyan,Amin diyen herkesin dualarını kabul eylesin.
Amin.Amin.Amin.Rabbim benden önce yazmış ve benden sonra yazacak kardeşime maddi ve manevi yollar açıp bu yıl haccı ve umreyi nasip eyle.Amin.Amin.Amin.
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Benden evvel yazmis Melekrabianurum..Rabbim önce sana sonra bizlere nasip eylesin o muhtesem topraklari görmeyi..Nebimizin ve binlerce evliyanin huzurunda Rabbimize yakarmayi...Tövbeler etmeyi..onun yolunda ona yürümeyi...Allah cani gönülden isteyen herpimize o Nurlu yerleri görmeyi nasip etsin...Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn benden sonra yazacak arkadasimida buna dahil etsin insallah....Rabbim sen ol dersen oluyoruz ,öl dersen ölüyoruz...ölmeden nasip eyle Rabbel ayleyminnnnn amin amin amin.
AMİN AMİN AMİN
Allah razı olsun kardeşim
Yarabbim tüm dostlarımın tez zamanda sıkıntılarını gider ummadıklarını yerlerden rızıklandır. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
3İhlas 3Kevser 3Subhaneke 10Kelimei tevhid 10Elhamdulillah,Yarabbim tüm dua dostalarıma saglık sıhhat bereket bolluk başarılar mutluluklar nasip eyle dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda ver herzaman Yar ve Yardımcıları ol güzel Rabbim amin..
AMİN AMİN AMİN.RABBİM CÜMLEMİZİ SEVDİĞİN RAZI OLDUĞUN KULLARINDAN EYLE.SEV BİZİ SEVDİR BİZİ SEVİNDİR BİZİ
amin amin amin,3İhlas 3Kevser 3Subhaneke 10Kelimei tevhid 10Elhamdulillah,Kurban oldugum güzel Rabbim tüm dua dostlarımın gönüllerindekilerini ver duada ısrarcıyız senki duada ısrar edeni seversin son nefesimize kadar bize dualarımızda ısrar etmeyi nasip eyle Yarabbim amin..
ey tam övülmesine imkan olmayan nihayetsiz kudret sahibi.benim kırık dökük sözlerimi,dostlarının sözleri gibigönül uyarıcı yürek yakıcı et.her şeyin sultanı sen olduğun gibi,sözlerin sultanıda sensin.senin huzurunda ettiğimiz şu aciz kullarının muradlarını hayırlısı ile nasip et .aciz olan ben kullunuda içinden ayırma.lütfen herkes amin ecmain desin.AMİN ECMAİN.
Amin Ecmain...Allah razı olsun kardeşim...Dua'm senin ve benden sonra ki gelecek dostum için " Rabbim bu dostlarımı ve bizleri kibirle dolaştırma, önyargılarla oynaştırma ve öfkeyle buluşturma!"Amin...Slm ve dua ile...
amin
Benden sonraki kardeşime 11 inşirah okuyorum sıkıntıları feraha çıksın inşallah
selam ve dua ile18 yıl önce gönderildi # -
Amin.Rabbim rzı olsun.Rabbim benden önce yazmış ve benden sonra yazacak kardeşime öyle bir nesilverki kuran ehli,tevhid ehli,dua ehli,hayırlı Rabbimin razı olduğu salih kullardan olsunlar.Amin.Amin.Amin.
AMİN SMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.