Amin Allah razı olsun Dilara kardeşim.
Bu gece yasin-i şerif okuma niyetim var inşallah benden önce dua eden ve benden sonra ki dua dostlarımın niyetleri için Rabbim kabul etsin. Amin
**Alın duanızı,gelin en büyük duaya**
(680 mesaj) (196 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun kardeşim senden.ÇOk tşk ederim dua'n için.Gönlü güzel olan senin için ve benden sonraki gelicek olan gönlü güzel dostum için dua'm "Rabbim! Bu dünyadaki fani ve boş sancılarla, zayıf kalplerimizin ezilmesine izin verme!" Amin.Slm ve dua ile...
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN
Yarabbim benden önce sonra ve tüm dostlarıma hayırların en hayırlısını nasip et ummadıkların yerlerden rızıklandır. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
:)5ihlas 1fatiha okudum,benden önce yazan sudemeral kardeşimin ve benden sonra yazıcak kardeşimin Rabbim tez zamanda dileklerini hacetlerini muradlarını ver saglık sıhhat bereket bolluk içinde huzur içinde uzun uzun seneler mutlu yaşamayı nasip eyle Yarabbim amin.
rabbim benden önceki ve benden sonraki kardeşimin bütün dualarını ve isteklerini kabul et rabbim yar ve yardımcımız olsun amiin
rabbim bütün ümmeti muhammedin dualarını kabul etsin
YA İLAHİ!
Benden önceki kardeşimin hayırlı dualarını kabul buyur ve
Benden sonra ki kardeşimin;
niyetini, niyetlerin en iyisine, amelini, amellerin en güzel noktasına yücelt.
Ömrünü mağfiretinle sona erdir.
İsteklerini Rahmetinle gerçekleştir.
Yolunu, hoşnûd olduğun hedefe giden bir yol yap.
Amelini bütün hayatı boyunca iyiliğe yönelik kıl.
AMİN YA VEHHAB AMİN YA VEDÜD AMİN YA RAHMAN AMİN YA RAHİM18 yıl önce gönderildi # -
5ihlas 1fatiha okudum,Allahım benden önce yazan ve sonra yazıcak olan kardeşimin dünya ve ahiret hayatında işlerini rast getir herzaman yüzünü güldür olmazlarını oldur kazalardan belalardan muhafaza et saglık sıhhat nasip eyle bereket bolluk içinde uzun ömürler nasip eyle Yarabbim amin..
Allah razı olsun derin kardeşim.Bu cuma gecesi yüzü suyu hürmetine Rabbim senin ve benden sonraki gelicek olan dostumun kalbinde hangi niyet varsa o niyeti kabul etsin hayırlısıyla...sizin için şu duayı okuyorum "Allah'ım! Kabir azabından, göğüs darlığından ve çeşitli irade zayıflığından Sana sığınırım" Rabbim yar ve yardımcınız olsun...bu cuma gecesi dualarınızda beni de unutmamanız dileğiyle...Slm ve dua ile...
Rabbim razı olsun.Rabbim bu seher vakti,benden önce yazmış ve benden sonra yazacak kardeşime gönüllerinin muradının hayırlı olanalarını var,hayırsız olanalarını hayra çevir Ya Rabbim.Doğru yoldan,sana itaatten,şükürden,duadan,imandan,bir ömür ayırma Ya Rabbim.Hayırlı rızk kapıları nasip eyle,hayırlı kapılar aç Ey Yüceler Yücesi Mevlam.Kardeşlerim için yaptığım bu duamı kabul buyur.Amin.Amin.Amin.
rabianur senin bu duandan ben nasiplenmek istedim aynı dilekler senin için ve benden sonra gelecek dostum için olsun
Rabbim sen tüm kardeşlerime gönüllerini daraltan tüm dertlerinden kurtulmayı ihsan eyle ve kalplerini ferahlat.
"Muhabbetin gönlümüzde hız olsun
Güttüğümüz Hakk'a veren iz olsun
Önümüzde uçurumlar düz olsun
Yolumuzda dikenleri güller et!Dalaletle bırakıp da insanı
Yapma arzın en korkulu hayvanı
Unutturma doğruluğu vicdanı
Bizi sana layık olan kullar et! "18 yıl önce gönderildi # -
Yüce Allahım bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine tüm dua dostlarımın sesini duysun inşallah.
AMİN AMİN AMİN
Yarabbim umduklarımıza nail korktuklarımızdan emin eyle. Senden başkasına muhtaç etme. Hayırlı bol rızıklar nasip et. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
5 ihlas 1 fatiha okudum o güzel duanızın kabulü için.tam ihtiyacım olan bir dua olmuş Allah razı olsun.
Rabbim benden önce yazan kardeşlerimin hayırlı dualarını lütfunla kabul eyle.
Benden sonra ki kardeşimede ummadığı yerden bir hayır ihsan et, şu mübarek günün hatrına onu sevindir...amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
5ihlas 5Yunus Peygamberimizin duası,Benden önce yazmış zeynep kardeşimin benden sonra yazıcak kardeşimin Allahım hertürlü dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda ver saglık sıhhat bereket bolluk içinde uzun ömürler geçirt olmazlarını oldur her işinde Yar ve Yardımcısı ol güzel Rabbim amin..
bütün dua dostlarımızın duaları kabul olsun inşallah...ya rahman ya rahman ya rahman..290 tane çekiyorum..Allahım kabul etsin amin...
3ihlas 3kevser 3subhaneke 10Yunus Peygamberimizin duasını okudum,Kurban oldugum Rabbim benden önce yazan tuba kardeşime ve benden sonra yazıcak olan kardeşime,saglık sıhhat bereket bolluk başarılar mutluluklar nasip eyle Yarabbim hertürlü kazadan beladan musibetten nazardan koru olmazlarını oldur herzaman işlerini rast getir tüm dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda ver Yarabbim amin.
ALLAH KABUL EYLESİN DERİN KARDEŞİM.AMİN. BENDEN SONRA GELECEK OLAN KARDEŞİMİDE RABBİM KORUSUN VE GÖZETSİN. BİR ÖMÜR BOYU SAĞLIK MUTLULUK İÇİNDE YAŞAM SÜRMESİNİ NASİP EYLESİN. AMİN.
ya rabbi ya rabbi ya rabbi sensin kerim sensin rahim sensin es.selam bende önceki ve benden sonra ki kardeşlerimin tüm dularını kabul eyle ne dilek ve istekleri varsa hacetini en kısa zamanda ver sen ki bu dünya alemi yaratan tek ilah tek kudret sahibisin nolur bana da benden sonra ki kardeşimede her alanda hayırlısını ver
amiiin aminn aminn18 yıl önce gönderildi # -
Allah senden razı olsun kalbi güzel kardeşim.Çok tşk ederim dua'n için.bende senin için ve benden sonraki gelicek olan kalbi güzel dostum için şu duayı ediyorum" Ey fısıltıyı duyan ve ey zarar ve belaları kaldıran Allah'ım! Rahmetinle dostlarımın işini genişlet, sıkıntılarını kaldır Rabbim" Amin. Slm ve dua ile...
ZÜLCELALİ VEL İKRAM:
Ya Zülcelali Vel ikram ismini zikreden her isteğine kavuşur. İzzet ve şerefe nail olur. Duaları kabül olur. Vesveseden korunur. Dünya; okuyanın hizmetçisi olur.
1000 tane zikrettim dua dostlarım..benden önce benden sonra yazan bütün dua dostlarının dilekleri hayırlısıyla kabul olsun inşallah..18 yıl önce gönderildi # -
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin İnşallah TUUBAkardeşim amin allahım dualarını kabul eyler inşallah.tez zamanda en baştan en sona kadar her kim varsa bu dua zincirine katılıp da amin diyen ve ailemizde her kim varsa, çevremizdeki komşularımız dostlarımız sevdiklerimiz kim ne için dua edip amin diyorsa hepsi de hayırlısıyla sağlıklı huzurlu
mutlu borçsuz isrediklerince olsun herşey..amin hasta lar şifa bulsun,sevenler ayrı düşenler sevdiklerine kavuşsun dertliler deertlerinden kurtulsun,borçlular tek bir kum tanesi kadar bile borcu kalmadan ödesin,işsizler helal ekmek parası kazanacak hayırlı işlere kavuşsun,düzeni bozulanlar tez zamanda feraha çıksınlar inşallah herkesin yüreği hayırlısıyla sevinçle çırpınsın amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
10Yunus Peygamberimizin duası,Rabbim benden önce yazan ve benden sonra yazıcak kardeşimin ne muradı varsa benim kalbime göre ona nasip eyle tez zamanda ver Yarabbim amin..
Amin.Amin.Amin.Yaradan sonsuz razı olsun ,razı olduğu kullarının arasına katsın,bir ömür seni sevsin ve sevdiği kullarıyla karşılaştırsın.Rabbim benden önce yazmış derin kardeşime ve benden sonra yazacak değerli kerdeşime bir ömür huzurlu günler nasip eyle.Kardeşlerimin her ne rahatsızlığı varsa Peygamber efendimiz[s.a.v]yüzü suyu hürmetine rahatsızlarına tez şifalar ver Yüceler yücesi Allahım.Dualarının hayırlı olanlarını katında makbul eyle.Semaya kalkan eller Allah diyen yürekler hürmetine kardeşlerime hayırlı ömür,hayırlı amel,hayırlı ölüm nasip eyle.Amin.Amin.Amin.
sevgili kardeşim rabianur duan çok güzel mükemmel.Allah cümlemizden razı olur inşallah ve dularımızı kabul eder inşallah buraya yazan tüm kardeşlerimizi benim ve senin tüm sıkıntılarımız tüm isteklerimiz yüce yaradanımız tarafından kabul edilir inşallah sabilerin tüm resullullah sevenlerin ve o yüce habibimizin yüzü suyu hürmetine mevlam tüm kardeşlerimize bana sana ve benden sonra dua yazacak kardeşimize herşeyin hayırlısını versin amin.amin.amin
5İhlas 5Yunus Peygamberimizin duası10 Kelime-i Tevhid 10 Elhamdulillah,Kurban oldugum güzel Allahım benden önce yazan ve benden sonra yazıcak olan kardeşime saglık sıhhat bereket bolluk başarılar mutlulular nasip eyle hertürlü kazalardan belalardan musibetlerden nazarlardan zarar sayılabilicek herşeyden herkesten koru neşe huzur sukunet içinde nice seneler yaşamayı nasip eyle gönlünün ne dilegi muradı haceti varsa tez zamanda ver güzel Allahım bu okudugumuz dualar hürmetine katında kabul eyle mükafatlandır Yarabbim..
AMİN AMİN AMİN ..ALLAH RAZI OLSUN.
YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH BENDEN SONRA YAZACAK OLAN DOSTUMA HİÇ UMMADIĞI YERLERDEN HAYIRLI RIZIK KAPILARI AÇ VE İŞLERİNİ KOLAYLAYLAŞTIR.
benden önce yazan benden sonra yazacak bütün dua dostlarım için 1 kenzül arş okudum.Allah kabul etsin.hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin,hayırlı muratlarımıza ulaştırsın.amin.Rabbim işe ve rızka benden daha çok ihtiyacı olan kullarını bir an önce feraha eriştir.sonra benimkiyle de beraber.amin.
AMIN; AMIN; AMIN; ALLAH RAZI OLSUN...INSALLAH
benden sonra dua edecek olan mumin kardesim icin dua :
Ya Rabbi, Ey celal ve ikrab sahibi yuce Rabbim, sen benden sonra dua edecek olan mumin kardesimin gönlündeki muradini ver, eger hayirli diil ise hayirli et ve nasib et butun dualarini ve muradini...AMIN AMIN AMIN
sen dogru yoldan ve helal rizikdan ayirma kardesimi...AMIN AMIN18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.